marți, martie 21, 2023
AcasăREVISTA ONLINEComunicate de presaeToro se asociază cu Bridgeweave pentru a lansa un portofoliu de inteligență...

eToro se asociază cu Bridgeweave pentru a lansa un portofoliu de inteligență artificială

eToro se asociază cu Bridgeweave pentru a lansa un portofoliu de inteligență artificială care oferă expunere la companii americane cu creștere puternică

  • Investitorii individuali vor beneficia de tehnologia unică de inteligență artificială „InvestorAI” a Bridgeweave, care va fi aplicată pentru a identifica acțiunile americane cu creștere puternică.
  • Portofoliul oferă o expunere lunară la 12 acțiuni cu o structură de capital robustă, cu o creștere consistentă a vânzărilor de la an la an și care au un preț cu o tendinta pozitiva.

31 ianuarie 2023: eToro, rețeaua socială de investiții, a anunțat astăzi lansarea InvestorAI-US, un portofoliu care oferă expunere la companii americane cu creștere puternică, dezvoltat în parteneriat cu fintech-ul britanic Bridgeweave și care se bazează pe tehnologia unică AI a acestuia.

Tehnologia dezvoltata de Bridgeweave, „InvestorAI”, a adaptat tehnologia computerizată folosită pentru diagnosticarea cancerului la investiții și acum face peste 800 de milioane de calcule în fiecare zi pentru a identifica acțiunile cu creștere puternică și pentru a le analiza performanța istorică.

Bruce Keith, CEO la Bridgeweave, a declarat: „Gestionarea averii este perturbată de schimbarea cererii din partea investitorilor digitali de generație următoare, care vor transforma o industrie insuficient pregătită. Prin parteneriatul cu eToro, intenționăm să fim în prima linie a acestei schimbări, oferind investitorilor acces la genul de tehnologie și soluții care până acum erau disponibile exclusiv pentru investitorii instituționali.”

Portofoliul va fi reechilibrat în fiecare lună cu acțiuni americane cu o structură de capital robustă, cu o creștere consistentă a vânzărilor de la an la an și care să manifeste un impuls pozitiv al prețurilor. Cu IA care se ocupă de procesul de selecție, utilizatorii vor obține expunere la o serie de companii mai puțin cunoscute, cu o creștere ridicată, care susțin o strategie de investiții diversificată. Cele 12 acțiuni care alcătuiesc portofoliul la început au o capitalizare medie ponderată de piața de peste 18 miliarde dolari (lista completă aici).

Dani Brinker, șeful portofoliilor de investiții de la eToro, a concluzionat: „Digitalizarea a deschis piețele financiare unei noi generații de investitori. Pentru a le permite acestora să își gestioneze portofoliile în cel mai ușor mod posibil, este esențial să continuăm să oferim soluții end-to-end, automatizate și fără complicații. Așteptăm cu nerăbdare să colaborăm cu Bridgeweave pentru a democratiza accesul la informații și analize financiare.”

Portofoliile eToro oferă investitorilor expuneri gata pregătite și complet alocate, grupate pe diverse teme de investiții. Reunind mai multe active pe baza unei metodologii definite și utilizând o abordare pasivă a investițiilor, portofoliile eToro sunt soluții de investiții pe termen lung care oferă o expunere diversificată fără comisioane de administrare.

Investiția inițială începe de la 500 de dolari, iar investitorii pot accesa instrumente și grafice pentru a urmări performanța portofoliului, în timp ce feed-ul social al eToro îi va ține la curent cu evoluțiile din sector. Deocamdată, acest portofoliu nu este disponibil pentru utilizatorii din SUA.


Consolidarea sistemului energetic național: MIPE lansează în consultare publică capitolul REPowerEU,...

Situația geo-politică și economică a Uniunii Europene și, în particular a regiunii României, s-a schimbat substanțial de la momentul adoptării Planului Național de Redresare...

Industria HORECA se prezintă!

După o pauză de 2 ani, Salonul de Dotări Hoteliere Mobilier, Alimentație Publică și Oferte Turistice revine la Pavilionul Expozitional Mamaia, în perioada 23 -...

Drumul hârtiei – din păduri responsabil gestionate, până pe rafturile magazinelor

Când aleg un produs din hârtie de pe rafturile supermarketurilor, mulți clienți nu bănuiesc ce drum lung au avut de străbătut unele produse, prin...

Comunicat privind poziția Asociației Comunitatea Armână din România

Asociația Comunitatea Armână din România, luând act de manifestările în pregătire la București pentru cinstirea memoriei clericului ortodox armân Papa Lambru Balamace, la 109 ani...
espressocafe.ro
nemira.ro
spot_img

video

spot_img
7,749FaniÎmi place
222AbonațiAbonați-vă

Abonează-te la newsletter

spot_img
spot_img

evenimente

spot_img

asociarii, patronate

spot_img