duminică, iulie 14, 2024
AcasăFormare profesionalaAnunturi HREchipa Centrului de Limbi Străine A_BEST te provoacă: începe studiul limbii engleze...

Echipa Centrului de Limbi Străine A_BEST te provoacă: începe studiul limbii engleze sau germane, imediat după vacanța de vară!

A_BEST, unul dintre cele mai mari centre independente de învăţare a limbilor străine din România, cu o experienţă de aproximativ 14 ani pe piaţa de profil, anunță organizarea unei noi sesiuni de cursuri deschise de limbi străine, online, live, în sistem grupă (6-8 cursanți), în perioada septembrie 2022 – octombrie 2022. Crește-ți șansele de a avansa în carieră prin cursurile A_BEST online de limbi străine: lecții de engleză sau germană, interactive.

Cum se traduc limbile străine în bani?

Cursurile de limbi străine A_BEST sunt concepute pentru a te ajuta să îţi dezvolţi vocabularul şi să poţi comunica într-o limbă străină. Lecţiile de curs sunt interactive şi pun accent pe dezvoltarea fluenţei, pentru ca tu să asimilezi eficient  limba străină pe care vrei să o studiezi.

Să știi bine una sau mai multe limbi străine îți oferă clar un mare avantaj din punct de vedere profesional: valoarea ta pe piața muncii crește direct proporțional cu numărul de limbi străine pe care le știi și cu nivelul de cunoaștere al acestora. Implicit va crește și remunerația. Sunt foarte multe companii care iau în considerare limbile străine cunoscute de candidați în procesul de recrutare sau în cel de promovare. De aceea, este important să nu îți limitezi cunoștințele de engleză, de exemplu, doar la ce ai învățat în anii de liceu și să încerci să progresezi”, a declarat Aura Icodin, CEO și fondatoarea Centrului de Limbi Străine A_BEST. 

De ce cursurile online de limbi străine A_BEST?

Trainerii A_BEST adaptează materialele de lucru domeniului în care activezi, astfel încât să te poţi regăsi în activităţile predate în timpul lecţiilor, fie că este vorba de teme legate de mediul de afaceri, fie de subiecte din viaţa de zi cu zi. Mai mult decât atât, grupele au un număr restrâns de participanţi, pentru ca predarea să fie cât mai eficientă, iar tu să poţi interacţiona cu ceilalţi colegi şi, de ce nu, să îţi faci prieteni noi.

Pe parcursul lecţiilor, trainerii îţi vor monitoriza progresul, cu ajutorul unor evaluări, şi îţi vor oferi sfaturi astfel încât să capeţi încredere în abilităţile tale de comunicare în limba străină pe care vei alege să o studiezi.

Dezvoltarea unei noi abilități, cum ar fi studiul unei limbi străine este o oportunitate care poate fi valorificată imediat, explorând resursele oferite de mediul virtual.  De altfel, cursurile online nu reprezintă o noutate, ba chiar ele sunt o alternativă la abordarea clasică a studiului în sala de curs, care au avantajul că pot fi accesate de cursanți din orice loc s-ar afla. În plus, trainerii A_BEST mențin gradul înalt de interactivitate a activităților de învățare, funcțiile platformelor online ajutând la acest lucru din punct de vedere didactic, prin posibilitatea de a partaja ecranul, de a utiliza tabla virtuală sau de a crea sondaje live, a declarat Aura Icodin, CEO și fondatoarea Centrului de Limbi Străine A_BEST. 

Beneficiile cursurilor A_BEST:

Dacă te înscrii la unul din cursurile live, online, pe care A_BEST le organizează în perioada septembrie – octombrie 2022, ai următoarele beneficii:

  • metodă de predare interactivă (Communicative Language Teaching);
  • orar flexibil: cursurile au loc seara, după programul de lucru;
  • cursuri structurate pe diverse niveluri de limbă, conform Common European Framework – A1.1, A1.2., B1.1., B1.2., B2.1. etc;
  • grupe restrânse, pentru eficienţa predării;
  • derulare live, online, pe Zoom, cu utilizarea tehnologiei la maximum în procesul de predare, în beneficiul direct, imediat, al cursanților;
  • traineri cu vocaţie, acreditări internaţionale şi experienţă în predarea limbilor străine pentru persoanele adulte;
  • testarea inițială și materialele de curs în format digital – gratuite.

Este important de știut și faptul că plata se poate efectua și în rate egale (prima rată se achită înainte de începerea cursului, iar a doua – pe parcursul derulării cursului, conform contractului). În cazul în care se optează pentru plata integrală, înainte de începerea cursului, se aplică un discount de 10%.

Totodată, se acordă 5% discount foștilor cursanți ai Centrului de Limbi Străine A_BEST și persoanelor recomandate de către aceștia.

Calendarele cursurilor online A_BEST de limbi străine, sesiunea septembrie – octombrie 2022, pot fi accesate aici:

Înscrierile se fac la adresa de email office@abest.ro sau la numărul de telefon 0762 274 914. 

Despre Centrul de Limbi Străine A_BEST

A_BEST a fost înfiinţat în 2008 şi este unul dintre centrele independente de top din România, pentru învățarea limbilor străine de către români și expatriați. A_BEST oferă servicii lingvistice complete, la standarde internaţionale: cursuri de limbi străine – limbaj general/ de afaceri/ specializat, open/ corporate; cursuri de limba română pentru expaţi; cursuri de limbi străine pentru copii; testări cu recunoaștere internațională; traduceri; audit lingvistic; evenimente dedicate mediului academic.

Cu un portofoliu de peste 15 limbi străine, trei acreditări internaționale și una naționalăCentrul de Limbi Străine A_BEST a avut, din 2008 până în prezent, aproximativ 400 de clienți persoane juridice (companii multinaționale sau naționale, din domenii diverse precum: FMCG, retail, logistică, banking, PHARMA, transporturi, banking, IT&C, TELECOM, asigurări, turism etc).

În ultimii 5 ani, echipa A_BEST a livrat peste 40.000 de ore de cursuri corporate de limbi străine, dintre care aproximativ 18.000 de ore în perioada de pandemie, integral online.

Pentru detalii, vă invităm pe http://abest.ro/.


spot_img
spot_img
spot_img

video

spot_img
7,921FaniÎmi place
412AbonațiAbonați-vă
spot_img

Abonează-te la newsletter

spot_img

evenimente

george.bcr.ro