duminică, decembrie 4, 2022
AcasăREVISTA ONLINEArticoleDe vorbă cu Ionuț Ciurea, Director Executiv Asociația Pro Infrastructura: „România pierde,...

De vorbă cu Ionuț Ciurea, Director Executiv Asociația Pro Infrastructura: „România pierde, conform estimărilor, undeva la 1% din PIB doar din accidentele rutiere”

Cel mai recent interviu găzduit de Revista Patronatului Român l-a avut invitat pe domnul Ionuț Ciurea, Director Executiv Asociația Pro Infrastructura, asociație de drept privat a cărei misiune este aceea de a susține și promova dezvoltarea infrastructurii ca factor cheie în obținerea prosperității și creșterii sustenabile a României. Împreună cu invitatul nostru am dezbătut câteva dintre problemele specifice ale domeniului, cum ar fi infrastructura precară, ori chiar lipsa ei, dar și aspecte care țin de o corectă absorbție a fondurilor disponibile pentru acest sector.

Luca Dinulescu
Luca Dinulescu este scriitor și jurnalist, având la activ patru volume publicate, fost bursier J.W.Fulbright pe scenaristică de film și televiziune (în cadrul New York Film Academy), fost bursier al Uniunii Scriitorilor din România, fost rezident al Festivalului de Literatură și Traducere Iași (FILIT), finalist al concursului de scenarii de lung-metraj HBO-TIFF (2005). În presă, comentează frecvent pe teme sociale, economice și politice pe blogurile Adevărul, fiind de asemenea fost colaborator al publicațiilor România Liberă și Academia Cațavencu, dar și realizator TV în cadrul unor trusturi precum PRO TV, Digi 24 și Prima TV.
espressocafe.ro
nemira.ro
george.bcr.ro

postări recente:

spot_img
7,684FaniÎmi place
162AbonațiAbonați-vă

Abonează-te la newsletter

spot_img

recomandate:

decathlon.ro

Evenimente:

watchshop.ro