sâmbătă, decembrie 21, 2024
spot_img

ORGANIZATORI

 

PARTENERI INSTITUTIONALI

În anul 1992, federatiile patronale care reuneau agenti economici cu activitate industrială au hotărât să se asocieze într-o confederatie care să le reprezinte mai bine interesele tehnice, economice, sociale si juridice, atât în plan national, cât si international.

În conferinta din data de 20 martie 1992, prin liberul consimtământ al unui număr de 10 federatii patronale, în calitate de membri fondatori, s-a hotărât înfiintarea Confederatiei Patronale din Industria Română pentru a le reprezenta interesele generale comune în relatiile cu autoritătile publice, cu sindicatele si cu alte persoane juridice si fizice, precum si cu asociatii sau organisme din tară si din străinătate.

Sub noua denumire Confederația Patronală din Industrie, Agricultură, Construcții și Servicii din România (CONPIROM) are în prezent are 21 de Federații și Asociații Patronale afiliate, are statutul de Confederație Patronală Reprezentativă la nivel național, conf. Sentinței Civile 1/REP din 12.03.2019 a Tribunalului Minicipiului București, Secţia a IV-a Civilă și reprezintă ramurile principale din industria României.


Asociatia Romana a Industriei de Securitate, infiintata in anul 2001, este prima structura organizata a industriei de securitate si care reuneste companii si specialisti din domeniul securitatii private din Romania.

In urma Adunarii Generale a Membrilor Federatiei Serviciilor de Securitate care a avut loc in data de 21 martie 2013, a carei membru fondator este si ARIS, domnul Badea Gabriel (presedintele ARIS) a fost numit in functia de Presedinte al Federatiei Seviciilor de Securitate (FSS) preluand conducerea federatiei pentru urmatorii 2 ani.


Suntem o Cameră de Comerț Belgiană acreditată. Scopul nostru este de a promova comerțul bilateral pentru investiții belgiene, luxemburgheze, românești și moldovenești. Susținem și apărăm interesele membrilor noștri și oferim informații despre desfășurarea de afaceri în țările pe care le reprezentăm.


Suntem o asociaţie a oamenilor de afaceri şi principala noastră misiune este să îi ajutăm pe membrii Camerei noastre să dezvolte o reputaţie puternică şi să devină competitivi pe piaţa din România şi pe cea din Portugalia.

Misiunea Camerei de Comerţ şi Industrie Bilaterală România Portugalia este de a sprijini investitorii portughezi şi români prin apărarea intereselor acestora, oferirea de asistenţă pentru dezvoltarea afacerilor, medierea contactelor de afaceri şi furnizarea de informaţii la zi despre mediul economic şi politic din România.


PWN România este o asociație non-guvernamentală, non-profit, bazată pe voluntariat, a cărei misiune este sprijinirea ascensiunii femeilor în poziții de leadership în vederea accelerării echilibrului de gen în structurile de conducere. Comunitatea PWN România reunește aproximativ 200 de membre aflate în poziții de management sau antreprenoare în peste 20 de industrii, precum și peste 600 de femei în comunitatea extinsă a Asociației.

Printre obiectivele PWN România se regăsesc dezvoltarea potențialului profesional al femeilor, susținerea antreprenoarelor și a aspirantelor către antreprenoriat și împuternicirea economică a femeilor, egalitatea de șanse și diversitatea în structurile de conducere ale societăților.

Principalele programe ale PWN România includ din 2013 un program de Mentorat dedicat femeilor la începutul carierei sau în poziții de mid-management, un  program de educație antreprenorială „Trusa de Instrumente pentru Antreprenoare”, demarat în 2014 şi programe unice din 2016 care oferă femeilor de carieră o pregătire structurată pentru accesarea unei poziții în consiliile de administrație  dezvoltate de Academia Femeilor în Consilii de Administrație.

Înființată în 2011, PWN România este parte a PWN Global, o rețea în care se dezvoltă în ritm alert, depășind peste 3.500 de membre și voluntari în peste 30 de orașe din lume.

Mai multe detalii sunt disponibile: WEBFACEBOOKLINKEDIN


EMCC Romania – Antrenăm și dezvoltăm potențialul uman, atat la nivel individual, cat si organizational.

Suntem filiala locala a EMCC Global, si avem scopul de a dezvolta, promova și contribui la standardele profesionale de bune practici în mentorat, coaching, supervizare și team coaching, atat la nivel local, cat si la nivel global, în beneficiul societății.

EMCC Global este activă în peste 140 de țări. Avem peste 55.000 de absolvenți ai programelor de formare acreditate EMCC Global în întreaga lume.

EMCC este un partener de încredere al unora dintre cei mai prestigioși furnizori de coaching, mentorat, supervizare și team coaching, educație și formare și studii postuniversitare; liderii executivi organizaționali și echipele acestora, care au creat programe de formare pentru coachi, mentori, supervizori și team coachi. Practicieni aleg EMCC pentru acreditare apreciind profunzimea procesului, a reflecției și importanta supervizarii in sustinerea practicii profesionale la cel mai inalt nivel.

Recunoaștem, prețuim și sărbătorim învățarea și experiența anterioară în acordarea acreditărilor individuale și a contributiilor profesionale.

PARTENERI MEDIA

PARTENERI

NAI Romania este unul dintre leaderii de piaţă pentru servicii de evaluări, fiind reprezentantul exclusiv al NAI Global în România şi Republica Moldova. NAI Global reprezintă o rețea de companii imobiliare comerciale independente și unul dintre cei mai mari furnizori de servicii imobiliare comerciale din întreaga lume. NAI Global gestionează o rețea de 5.000 de profesioniști și 375 de birouri în 55 de țări din întreaga lume.

De peste un deceniu, Appraisal & Valuation SA, deținătorul brandului NAI pentru România și Republica Moldova, a avut o evoluție ascendentă. În acest moment, am ajuns într-o poziție din care putem valorifica mai bine oportunitățile de dezvoltare de pe piața în creștere pe care evoluăm. NAI Romania este unul dintre liderii de piață în domeniul evaluărilor si a soluțiilor pentru dezvoltatorii imobiliari și nu a ajuns aici întâmplător. Ne-am dorit întotdeauna să ajutăm în mod real oamenii si companiile, de aceea privim problemele din punctul lor de vedere. Această perspectivă depășește bariera de comunicare și dezvoltă relațiile pe termen lung.


Dynamic Business Connections este o comunitate care pune accent pe relațiile interumane, pe flexibilitate și cel mai important, pe crearea de oportunități pentru dezvoltarea business-ului membrilor noștri.

În DBC ne dorim să scoatem în evidență partea altruistă și să creăm experiențe care aduc oamenii împreună, care fac lucrurile să se întâmple în jurul lor și împărtășesc aceleași valori.

În Dynamic Business Connections oferim oportunități de business de calitate, stimulând membrii comunității să se cunoască mai bine, să împărtășească experiențe și bune practici și să găsească împreună cele mai bune soluții de creștere.


Pentru persoanale care se inscriu la eveniment utilizand cuponul de reducere AFQPD5KX in magazin online, se acorda o reducere de 5%. In acelasi timp, Asociatia Ajungem MARI va primi 25% din valoarea totala a achizitiilor efectuate prin valorificarea cumopului de reducere.

Ajungem MARI este singurul program demarat de Asociația Lindenfeld și susține educația copiilor din centre de plasament și medii defavorizate.

Asociația a fost fondată în 2013 de 3 tineri care își doreau să aducă schimbări în societate, iar programul educațional Ajungem MARI a pornit în 2014. Scopul programului este să îi sprijine pe copii și tineri să ajungă oameni MARI, responsabili, independenți și fericiți.

Programul educațional Ajungem MARI a demarat în București pe 8 iunie 2014, cu fonduri 0 și s-a extins rapid, incluzând tot mai mulți copii.

In prezent, în București și cele 24 de județe în care suntem prezenți, 2.500 de copii și tineri minunați instituționalizați sau din familii defavorizate se bucură de educație interactivă și experiențe frumoase, de formare.

Peste 1.400 de voluntari vizitează săptămânal copiii, timp de cel puțin 8 luni, după care sunt sprijiniți să continue, prin training-uri și consiliere.

Credem în șansele tuturor copiilor, în sprijin pe termen lung și consecvență, acceptare necondiționată, încurajare permanență, răbdare și perseverență.

SPEAKERI

Mihai-Călin Precup este Secretar de Stat in cadrul Ministerului de Finanțe si are in responsabilitatea sa relația cu Instituțiile Financiare Internaționale, managementul participațiilor statului si divizia de management al investițiilor publice. Mihai a fost partener şi membru în comitetul de investiții al unui fond de private equity cu filiale în Luxembourg şi Bucureşti. Mihai este un bancher experimentat în domeniul investițiilor și al dezvoltării, cu o carieră de excepție în Luxemburg și Franța. Pentru 5 ani, el a fost cadru didactic la Universitatea Sorbona în Paris unde a predat un curs de Politici Monetare şi un curs de private equity. Mihai Precup a absolvit un program de doctorat în private equity care a fost desfăşurat în cotutelă între Universitatea Paris 1 Panthéon Sorbonne şi Universitatea de Vest din Timișoara. De asemenea, Mihai a absolvit programul de licență al Academiei de Studii Economice din Bucureşti şi a urmat un masterat în inginerie financiară la Universitatea Paris 1 Panthéon Sorbonne. Timp de câțiva ani, a fost consilier al vicepreședintelui Băncii Europene de Investiții, responsabilitățile sale fiind legate de Europa de Sud-Est (Grecia, Cipru, Bulgaria, România și FYROM). În această calitate, a sprijinit finanțări în valoare de peste 10 miliarde de euro pentru dezvoltarea proiectelor publice şi a companiilor locale. Mihai Precup are legături extinse cu lumea financiară și de afaceri la nivelul UE și nu numai, și este pasionat de dezvoltarea pe termen lung a României. Mihai a fost nominalizat în Forbes 30 sub 30 ca un lider în ascensiune în sectorul financiar- bancar.


Adrian Tănase, CFA

Adrian Tănase este directorul general al Bursei de Valori București și în mandatul căruia BVB a fost promovată la statutul de Piață Emergentă Secundară de FTSE Russell. El a fost numit director general în ianuarie 2018. De asemenea, din 2018 este membru al Consiliului Depozitarului Central, iar din 2019 este președinte CA al CCP.RO Bucharest, societatea care va asigura serviciile de Contraparte Centrală pentru tranzacțiile pe piața de capital și pe piața de energie. Cu titlu de CFA, întreaga experiență a domnului Adrian Tănase este în industria financiară, acesta începându-și cariera în 1998, ca analist financiar.

Înainte de a se alătura Bursei de Valori București, Adrian Tănase a făcut parte din echipa ING Group din România timp de 12 ani. S-a alăturat echipei ING în 2006, ca Equity Portfolio Manager pentru ING Insurance, mai târziu, în 2008, a fost numit Equity Portfolio Manager la ING Asset Management, iar după trei ani a fost promovat în funcția de CEO al ING Asset Management. În 2013 Adrian Tănase a fost numit director de investiții la NN Pensii, cel mai mare administrator de pensii private Pilon II de pe piața din România, până în 2018, când a intrat în echipa Bursei de Valori București.


Ileana Botez, Presedinte PWN Romania
Ileana este unul dintre pionierii pietei de capital din Romania, avand o experienta in acest domeniu de peste 25 ani.Din 1995 lucreaza la Bursa de Valori Bucuresti si are o bogata experienta in domeniul corporativ, activand la BVB ca secretar general al societatii, coordonand ca si director activitatea de admitere la tranzactionare a societatilor pe pietele administrate de Bursa si a intermediarilor la tranzactionare, relatia cu actionariatul societatii, activitatea de marketing, comunicare si relatii internationale specifice acestui domeniu, precum si in cea de guvernanta corporativa coordonand dezvoltarea si implementarea Codului de Guvernanta Corporativa al BVB.Din 2016 este implicata activ in asociatii ca voluntara, in calitate de Presedinte al Professional Women’s Network Romania dupa 5 ani de mandat ca Vicepresedinte Femei in Consiliile de Administratie, ca Vicepresedinte Asociatia Administratorilor Independenti, membra a Asociatiei Analistilor Financiari-Bancari din Romania (AAFBR), Asociatia Consilierilor Juridici din Sistemul Financiar-Bancar (ACJSFB) si Asociatia Absolventilor si Studentilor Scolii de Afaceri Bucuresti. Ileana este mentor si mentee in cadrul PWN Romania si a fost mentor in Asociatia pentru Valori in Educatie (AVE). Din 2016-2021 a coordonat organizarea a 3 programe în cadrul PWN România, Academia Women on Boards, „Cum să devii un membru de succes al Consiliului de Administratie”, „Laboratorul de competențe pentru un membru al Consiliului de administrație – O prezentare accelerată” si cel in curs de desfasurare „Competente pentru un Board eficient & responsabil”, iar incepand din 2021 primul program de mentorat dedicat doamnelor care doresc o pozitie in Consiliile de Administratie.


Gabriel Badea, Președinte Federației Serviciilor de Securitate din România, membru in Consiliul Economic si Social, Prim-vicepresedinte Confederația Patronală din Industrie, Agricultură, Construcții și Servicii din România (CONPIROM), Presedinte Asociatia Romana a Industriei de Securitate

Gabriel Badea este un reputat specialist în securitate, om de afaceri și o figură proeminentă în comunitatea profesională a industriei de securitate.
În prezent, este președinte al Federației Serviciilor de Securitate și președinte al Asociației Industriei de Securitate din România.
Domnul Badea este implicat pe plan internațional în lucrările Confederației Serviciilor Europene de Securitate (CoESS), fiind membru activ al mai multor comitete de lucru ale acesteia.
În calitate de reprezentant al organizațiilor patronale, este membru al Consiliului Economic și Social, organ consultativ al Guvernului și Parlamentului României. De asemenea, participă la Comisia de Dialog Social a Ministerului de Interne.
Interesele sale de cercetare includ cadrul de reglementare al sectorului de securitate privată din Uniunea Europeană, criminologia în relație cu securitatea privată și managementul riscului și securității infrastructurilor critice în industria petrolului și gazelor.
El a fost autorul unui număr semnificativ de articole și lucrări academice pe teme variind de la securitate privată la criminologie, terorism și geopolitică.
Provenit din mediul militar, a intrat în sectorul privat în 1998 și în prezent, este antreprenor în serie în industria securității și nu numai.
Domnul Badea deține două diplome de master, în Managementul Securității și Riscurilor (University of Leicester) și în Administrarea Afacerilor (The Open University – UK)
Este membru al Institutului de Securitate (Marea Britanie) și membru al ASIS International.


Adela Jansen este director neexecutiv in consilii de administrație sau consultative în mai multe companii,  organizațiilor de business si stratup-uri, investitor, consultant de strategie si dezvoltare și profesor asociat.

Are o experiență de peste 25 de ani în poziții de top management în mai multe companii multinaționale din sectorul serviciilor financiare, telecomunicațiilor, ospitalității si FMCG, fiind în același timp director neexecutiv in mai multe boarduri si activand in comitete si proiecte locale si internationale.

Are expertiză în lansari și dezvoltare de afaceri, restructurari și transformari, inclusiv in domenii reglementate si companii listate. A creat si dezvoltat echipe performante și motivate in activitati precum business development, stakeholders ‘management, resurse umane si operatiuni.


Vlad Duțescu, Presedinte European Mentoring and Coaching Council România.
Vlad Duțescu, coach, mentor, team coach și supervizor, este membru și Președinte al asociației profesionale de profil, EMCC România, și membru al Consiliului General al EMCC Global. Ca voluntar, Vlad mai e implicat în activități de susținere a pacienților, și co-fondator al initiativei Coaching & Mentoring Festival. Scopul său este să contribuie cu tot ceea ce știe și poate în educație, sănătate, inovare, antreprenoriat și dezvoltarea carierelor. Fiind un spirit liber de prejudecăți, îi place să asculte, să învețe, să provoace și să încerce noi teritorii, căutând să fie un model de urmat și un deschizător de drumuri. Poate fi urmărit atât pe Linkedln, cât și pe celelalte rețele sociale.


Mirel Bran este corespondentul ziarului Le Monde la Bucuresti si realizator al emisiunii « Noi venim din viitor » difuzata de Radio France Internationale (RFI) România. Este doctor în stiintele informatiei la Universitatea Paris II Panthéon-Assas, autor a trei carti publicate în Franta si realizator a trei filme documentare difuzate international. Mirel Bran se defineste ca un storyteller venit din viitor. Este fondatorul comunitatii « Noi venim din viitor » care aduce laolalta inteligenta româneasca din zona tehnologica si artistica pentru a crea noi modele de business. Mirel Bran a lansat prima carte în limba româna sub forma de NFT (Non Fungible Token) « Tehnosofia, întelepciunea tehnologiei ». Aceasta carte este prima parte din trilogia editoriala « Noi venim din viitor » care sta la baza DAO (Decentralized Autonomous Organization) cu acelasi nume. Cartea poate fi descarcata gratuit în limba româna si în limba engleza pe site-ul proiectului DAO la adresa : https://fromthefuturewecome.io/library


Tudor Popescu în prezent este project leader EDISON și directorul științific de programe al Fundației Grupului Educativa. De asemenea activează în mediul universitar de peste 15 ani, este voluntar activ în ONG-urile din România, este rotarian in cadrul Rotary Club Ploiești și președinte de onoare al France Alumni.

 


Andrei Botiş este CEO al NAI România & Moldova, Preşedinte Romanian Green Building Council, membru ANEVAR şi membru al Royal Institute of Chartered Surveyors UK

PROGRAM

18:00 – 18:30 Wellcome prosecco
18:30 – 18:35 Deschidere

18:35 – 19:15 Partea I:
18:35 – 18:45 Mihai-Călin Precup, Secretar de Stat Ministerul Finanțelor
18:45 – 18:55 Adrian Tănase, Director general Bursa de Valori Bucuresti
18:55 – 19:05 Ileana Botez – Presedinte PWN Romania
19:05 – 19:15 Adela Jansen, director neexecutiv in consilii de administrație sau consultative în mai multe companii
Moderatori: Maria Iancu & Valentin Ivănescu

19:15 – 19:30 Coffee Break

19:30 – 20:20 Partea a II-a:
19:30 – 19:40 Gabriel Badea – Presedinte Federatia Serviciilor de Securitare, Primvicepresedinte CONPIROM
19:40 – 19:50 Vlad Duțescu, Presedinte European Mentoring and Coaching Council România,
19:50 – 20:00 Mirel Bran, Jurnalist Radio France International România
20:00 – 20:10 Tudor Popescu, Partnerships Manager la EA-The Entrepreneurship Academy
20:10 – 20:20 Andrei Botis, CEO NAI Romania si Presedinte Romanian Green Building Council
Moderatori: Aura Icodin & Cezar Iulian Armașu

20:20 – 21:30 Business networking

INSCRIERI

Biletul de participare este 220 lei.*

Pentru plata online bilet de participare acceseaza LINK

Pentru plata prin virament bancar completeaza formularul:



    DANU


    * Bunus: La achiziționarea a doua bilete de participare, primești bonus editarea unui material video cu mesajul tău pentru partenerii de afaceri ori pentru mediul de afaceri în general.


    GALERIE FOTO

    GALERIE VIDEO

    Mihai-Călin Precup, Secretar de Stat Ministerul Finanțelor

    Adrian Tănase, Director general Bursa de Valori Bucuresti

    Ileana Botez – Președinte Professional Women’s Network România

    Adela Jansen, director neexecutiv în consilii de administrație sau consultative

    Gabriel Badea – Președinte Federația Serviciilor de Securitare, Primvicepresedinte Confederația Patronală din Industrie, Agricultură, Construcții și Servicii din România (CONPIROM)

    Vlad Duțescu, Presedinte European Mentoring and Coaching Council România

    Jurnalistul Mirel Bran, corespondentul ziarului Le Monde la București și realizator al emisiunii « Noi venim din viitor » difuzată de Radio France Internaționale (RFI) România

    Andrei Botiş CEO al NAI România & Moldova, Preşedinte Romanian Green Building Council

    Seria de emisiuni video De BINE 22.23.01.

    Seria de emisiuni video „De BINE 22.23.01.” își propune o serie de prezentări și dialoguri între antreprenori, manageri, consultanți, specialiști din mediul de afaceri românesc, prin care să creionăm atât o imagine a ceea ce a reprezentat anul 2022 pentru business, cât și o perspectivă cu privire la evoluțiile din 2023 și în continuare.

    Emisiunile video vor fi difuzate live online simultan pe paginile Facebook, Linkedin și canalul Youtube Revista Patronatului Român și în secțiunea video pe web: https://revistapatronatuluiroman.ro/category/video/
    Playlist: https://www.youtube.com/playlist?list=PLlqL8gq8M1fvgUCwqqQCODCTlQDjV5vLE

    Formatul emisiunii:
    participanți în studio și sesiune ZOOM
    fiecare participant prezintă succint:
    – compania / organizația;
    – principalele realizări;
    – principalele provocări care au trebuit să fie depășite;
    – proiecte de viitor;
    – daca este cazul o viziune despre evoluțiile din mediul de afaceri pentru anul 2023;

    Pentru fiecare participant, una două întrebări / comentarii față de cele prezentate.
    Invitații sunt încurajați să pună întrebări, să formuleze opinii, să exprime curiozități față de intervențiile colegilor de platou – format talk-show

    Participă și tu la seria de emisiuni video „De BINE 22.23.01.” Completează formularul:



      de la ora:



      DANU