sâmbătă, martie 2, 2024
AcasăREVISTA ONLINEComunicate de presaConsiliul Naţional al IMM-urilor din România a organizat “ROMANIA START-UP REVOLUTION.

Consiliul Naţional al IMM-urilor din România a organizat “ROMANIA START-UP REVOLUTION.

Consiliul Naţional al IMM-urilor din România a organizat astăzi, 28 martie 2023, în cadrul Universității din Oradea un nou tip de eveniment intitulat “ROMANIA START-UP REVOLUTION.

Evenimentul a avut ca scop revitalizarea spiritului antreprenorial în rândul tinerilor și prezentarea în exclusivitate a unui nou concept CNIPMMR: ROMANIA START-UP REVOLUTION ce conține elemente și programe esențiale pentru noul program de guvernare.

Astfel, în prezența a peste 300 de studenți, evenimentul de astăzi a prezentat informații despre antreprenoriat, sfaturi practice pentru început de drum și a menționat oportunitățile existente în sfera antreprenorială și a start-up-urilor susținute de CNIPMMR în vederea dezvoltării spiritului antreprenorial, prin susținerea tinerilor în implementarea ideii lor de business.

Au luat cuvântul următorii speakeri:

  • Florin JIANU, președinte CNIPMMR
  • univ.dr.habil. Constantin BUNGĂU, Rector Universitatea din Oradea
  • Virgil STĂNESCU, antreprenor
  • Sterică FUDULEA, secretar general CNIPMMR și antreprenor
  • Ioan IURCIC, coordonator micro zonal BCR
  • Florentin GĂVRUȚĂ, Director Groupama Oradea

Moderator: Ioan MINTAȘ, Prim-vicepreşedinte CNIPMMR

Deschidem astăzi o serie de evenimente în care dorim să vă prezentăm câteva concepte ale viitorului apropiat care sperăm să vă provoace pe fiecare dintre voi. Să știți că mi-aș dori să contribuiți și voi cu un feedback astfel încât să ne comunicați ce considerați că ar mai trebui adăugat pentru că, cel puțin ceea ce o să prezint eu astăzi, în cel mai scurt timp sperăm să devină o serie de programe naționale. Este necesar să susținem mai mult inițiativele de tipul –aplicație Romania Start-up Revolution– ce va putea oferi suportul pentru viitorii antreprenori în înregistrarea firmei, înregistrarea contractelor de muncă, autocertificare sau informații targetate pentru aceștia sau înființarea firmelor de exercițiu  ce permit coborârea vârstei pentru debutanții în afaceri la 16 ani. În încheiere, doresc încă o dată să vă mulțumesc tuturor pentru prezența numeroasă de astăzi, am convingerea că împreună putem construi lucruri și credem că acesta este momentul potrivit pentru o restartare, pentru “o revoluție”în domeniul antreprenorial.” a declarat Florin Jianu, președinte CNIPMMR în cadrul evenimentului.

Eveniment realizat cu sprijinul BCR și Groupama.


Parteneriat strategic între Centrul de Limbi Străine A_BEST, din București, România,...

Centrul de Limbi Străine A_BEST, din București, România, și AC LANGUAGE SCHOOL, din SUA, Texas, anunță un parteneriat inovator, cu scopul de a oferi...

Consiliul Patronatelor ESG din România militează pentru implementarea voluntară a principiilor...

CPESGR invită autoritățile publice, toate organizațiile patronale și alte părți interesate la o consultare amplă privind noul standard de raportare voluntară a implementării...
spot_img
spot_img
spot_img

video

Secretul banilor

Atelier de comunicare

spot_img
7,827FaniÎmi place
290AbonațiAbonați-vă
spot_img

Abonează-te la newsletter

spot_img

evenimente

george.bcr.ro