vineri, septembrie 22, 2023
AcasăREVISTA ONLINEComunicate de presaConferința de presă organizată cu prilejul lansării zborurilor interne operate de AirConnect

Conferința de presă organizată cu prilejul lansării zborurilor interne operate de AirConnect

Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură (CCINA) Constanța împreună cu Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța și Compania Aeriană AirConnect au  organizat  marți,  28 februarie 2023, la sediul CCINA Constanța, Conferința de presă organizată cu prilejul lansării zborurilor interne operate de AirConnect în sezonul estival 2023, pe rutele:

 • Constanța – Suceava
 • Constanța – Timișoara
 • Constanța – Cluj
 • Constanța – Oradea.
 • Zborurile vor fi operate în perioada 22 iunie – 17 septembrie 2023, iar biletele de avion pot fi deja achiziționate de pe website-ul companiei, www.air-connect.com, la prețuri începând de la 320.86 lei / 65.46 € (preț pe segment, taxe incluse, locuri limitate).

  Gazdele evenimentului au fost D-na Ruxandra Serescu – Director General CCINA Constanța, D-nul Bogdan Ionuț Artagea – Director General A.I.M.K.C. și D-nul Tudor Constantinescu –  Director General  AirConnect.

  La manifestare, din partea autorităților, au fost prezenți și au intervenit cu opinia proprie: Mihai Lupu – Președintele Consiliului Județean Constanța, Vergil Chițac – Primar al Municipiului Constanța, Elena Tănase – Director al Cancelariei Prefectului Constanței.

  În cadrul evenimentului au fost dezbătute și alte subiecte legate de oportunitățile de dezvoltare a județului, prin introducerea de zboruri care să deservească o arie mai largă de interes, beneficiind de sprijinul tour-operatorilor locali.

  Mihai Daraban, Președinte CCINA Constanța, a declarat:

  „În lipsa unei infrastructuri terestre, care să lege cele mai mari orașe din România, inițiativa AirConnect, de a deschide rute aeriene către Nordul și Vestul tării, este una extrem de binevenită. Și aici mă refer atât la turiștii din România, care pot ajunge pe litoralul nostru într-un timp considerabil mai mic decât în mod obișnuit, cât și la cei din statele vecine care au astfel posibilitatea de a-și petrece un sejur la una dintre stațiunile de la Marea Neagră fără să mai fie nevoiți să petreacă zeci de ore pe drum. În final, noile rute aeriene dezvoltate de AirConnect vor contribui semnificativ și la dezvoltarea segmentului HORECA din orașele vizate, ținându-se cont și de faptul că foarte mulți constănțeni, de exemplu, doresc să-și petreacă concediul în alte zone din România, care, până acum, erau mult mai greu accesibile. CCINA Constanța salută inițiativa AirConnect și își exprimă speranța că veniturile astfel obținute vor determina compania să ia în calcul operarea acestor rute aeriene pe tot parcursul anului”.

  Bogdan Ionuț Artagea, Director General Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța, a declarat:

  „În urma eforturilor noastre continue pentru atragerea de operatori aerieni pe Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța, în vederea deschiderii de rute care să satisfacă cât mai multe din necesitățile pasagerilor, astăzi comunicăm o veste bună: redeschiderea celor 4 rute. Zborurile programate a fi operate în sezonul de vară 2023 de către noul operator AirConnect sunt așteptate de pasageri și vin să ofere acestora posibilitatea de a călători rapid la costuri reduse.  Cu sprijinul CCINA Constanța vom continua, împreună cu AirConnect, definitivarea proiectelor pe care le avem în vederea dezvoltării acestui segment de piață.

  Tudor Constantinescu, Director General AirConnect, a declarat:

  „Viziunea companiei aeriene AirConnect este de a deservi piața regională conectând aeroporturile mai puțin frecventate cu hub-urile importante, contribuind la dezvoltarea semnificativă a regiunilor. În acest context, introducerea zborurilor estivale între Constanța și Cluj, Oradea, Suceava, Timișoara a fost un pas firesc, oferind turiștilor o opțiune de transport rapidă, confortabilă și în siguranță pe litoralul românesc.

  Ne bucurăm de suportul pe care îl avem din partea CCINA Constanța și a Aeroportului Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța pentru ca aceste rute să aibă succes.


Parteneriat PWN Romania – Dynamic Business Connection

PWN România mobilizează o rețea de parteneri în sprijinul promovării leadership-ului feminin  Alături de noile ediții ale programelor sale tradiționale, Professional Women’s Network România lansează în...

Ministerul Finantelor continua emisiunile de titluri de stat Fidelis pentru populatie...

Oferta publica initiala primara (IPO) cuprinde cinci emisiuni, in euro si lei, dintre care una este dedicata donatorilor de sange Titlurile de stat...
spot_img
spot_img
spot_img

video

spot_img
7,827FaniÎmi place
222AbonațiAbonați-vă

Abonează-te la newsletter

spot_img

evenimente