marți, iunie 25, 2024
AcasăREVISTA ONLINEArticoleCompany profile - Insight Consult

Company profile – Insight Consult

company profile

 

 

 

 

 

“ADEVARATA CUNOASTERE ESTE IN PROFUNZIME”

 

ISTORIC

Compania a fost fondată în anul 2003, de atunci a evoluat într-un mod dinamic, oferind clienților săi o gamă largă de servicii, pornind de la consultanța tehnică s-a dezvoltat către consiliere și consultanță în afaceri. Ulterior ne-am specializat în realizarea de proiecte de consultanță managerială și de accesare a fondurilor necesare finanțării diverselor proiecte ale clienților noștri cu precădere a finanțărilor cu fonduri europene, activând în acest domeniu de peste 14 ani, fiind printre puținele societăți de profil care oferă totodată servicii de proiectare proprii cât și management de proiect.

Credem în succesul clienților noștri si creștem ajutându-i pe alții să crească.

ECHIPA

Echipa noastră are expertiză într-o gamă largă de sectoare. Acestea includ servicii financiare, energie și mediu, tehnologie și telecomunicații, concurență, comerț, sănătate, petrochimie, științele vieții, resurse umane, bunuri de larg consum și securitatea cibernetică, etc.


Clienții noștri primesc consiliere strategică de la un grup de experți.


ÎNȚELEGERE

Fiecare proiect este diferit, dar toate au în comun implicarea noastra și cunoașterea în profunzime. Recrutăm experți consultanți cu experiență, cu diverse background-uri de business, aducând diversitate de idei și know-how în relația cu clienții, cu scopul de a crește calitatea serviciilor de consultanță și de a înțelege nevoile afacerii clienților noștri.

INTUIȚIE

Ceea ce ne diferențiază de alte companii de consultanță în management și Fonduri Europene Nerambursabile este capacitatea noastra de a alege cele mai bune metode pentru a elabora proiecte de dezvoltare prin care clienții noștri își pot dezvolta afacerile. Suntem eficienți în a gasi rapid soluții pentru orice problemă cu care s-ar putea confrunta clienții noștri. Anii de experiență ne oferă capacitatea de a anticipa provocări care ar putea avea un impact negativ în buna desfășurare managerială a companiei.

DISCERNĂMÂNT

Misiunea noastră a fost mereu creșterea competitivității mediului de afaceri românesc prin oferirea de servicii de consultanță la standarde calitative ridicate.

Parteneriatul cu noi este bazat pe încredere, transparență și profesionalism și acesta permite focusarea clienților noștri pe nevoile lor de business, în timp ce noi identificăm oportunități de integrare a unor soluții de management pentru a garanta rezultate măsurabile și creștere economică a acestora.

PROFUNZIME

Compania noastră oferă servicii integrate de consultanță în afaceri prin elaborarea de proiecte perfect adaptate nevoilor particulare ale fiecăruia dintre clienții noștri. Pentru a eficientiza procesul de dezvoltare a afacerilor clienților nostrii este nevoie de luarea unor decizii rapide și corecte privind diverse aspecte ale implementării și fezabilității respectivelor strategii, Insight Consult fiind acolo pentru a livra cele mai bune sugestii, bazate pe studii de fezabilitate, rapoarte de calitate, studii de piață și cerecetări introspecte ale companiilor solicitante.

PERSPICACITATE

Suntem dedicati succesului financiar al clienților noștri, oferind soluții durabile, inovative, personalizate, plecând de la nevoile clienților noștri. Pentru a-și atinge potențialul, orice companie are nevoie de un management excepțional, iar un specialist extern poate fi de cele mai multe ori cel mai abil în a oferi propuneri obiective, implementându-le mai departe cu success, pentru a ajunge la satisfacerea obiectivelor dorite.

FONDURILE EUROPENE

Oferim soluții complete pentru accesarea de fonduri europene. Ne dorim ca ideile antreprenorilor sa fie valorificate, așa ca noi identificăm oportunități de finanțare nerambursabilă cu fonduri europene, evaluăm eligibilitatea, elaborăm planul de afaceri, depunem dosarul, implementăm și apoi monitorizăm proiectul.

Ne străduim să aducem un impact semnificativ pozitiv în business-ul clienților identificând cele mai potrivite programe de finanțare pentru clienții noștri. Echipa noastră de experți consultanți cresc calitatea serviciilor de consultantă fonduri Europene și maximizează șansele clienților pentru accesarea fondurilor structurale.


GARANȚIA VALORII CÂȘTIGATE


Asigurăm atat organizarea procedurilor de achiziții, respectiv întocmirea documentației necesare pentru decontarea cheltuielilor propuse prin proiect, cât și reprezentarea externă.

Contactaţi-ne:
Insight Consult SRL

Calea Călărași nr. 137,
Sector 3, București, 030614

+40 21 323 01 17
office@insconsult.eu
www.insconsult.eu

Afaceri de success – 23 de ani de XPRIMM

Afaceri de success – 23 de ani de XPRIMM ”ODG – Oameni de success, afaceri de success ”este un podcast ce reprezintă o sursă de...

Ram-Info Training – centru de formare profesionala, acreditat MMPS

Ram-Info Training – centru de formare profesională Povestea noastră Dezvoltare personală și profesională Ce ne recomandă Cursuri Ram-Info Training – centru de formare profesională, acreditat MMPS, înființat în anul...
spot_img
spot_img
spot_img

video

spot_img
7,923FaniÎmi place
412AbonațiAbonați-vă
spot_img

Abonează-te la newsletter

spot_img

evenimente

george.bcr.ro