sâmbătă, mai 25, 2024
AcasăREVISTA ONLINEComunicate de presaCCIB, partener la Salonul Nautic Internațional București

CCIB, partener la Salonul Nautic Internațional București

În perioada 30 martie – 2 aprilie, la Hala Laminor din Capitală (Bd. Basarabia nr. 256), va avea loc cea de a XIII-a ediție a Salonului Nautic Internațional București – Caravan, Motorhome & Adventure, eveniment susținut de Camera bucureșteană, în calitate de partener.

„Prezența noastră la acest salon internațional este firească, prin prisma rolului pe care îl are Camera bucureșteană – acela de a susține dezvoltarea organică a comunității de afaceri și de a contribui la punerea în valoare a spațiilor cu potențial din Capitală. Pe de altă parte, consider că sectorul nautic și cel de adventure se vor dezvolta constant. În acest context, ne dorim să promovăm, prin mijloace specifice, oportunitățile oferite de aceste industrii”, subliniază Iuliu Stocklosa, președintele Camerei de Comerț și Industrie a Municipiului București (CCIB).

Evenimentul, organizat indoor, reunește peste 50 de companii din țară, care își desfășoară activitatea în domeniul nautic de agrement și în cel producției și distribuției de autorulote. Nu vor lipsi școlile de navigație, prestatorii de servicii conexe, produse și accesorii dedicate, camping și lifestyle.

Expoziția, devenită tradițională, urmărește promovarea domeniilor menționate și reprezintă un reper important atât pentru industrie, cât și pentru cei pasionați. Totodată, este urmărită cu interes și de producătorii de ambarcațiuni și vehicule recreaționale din Europa, care vor să își extindă aria de reprezentare și în România.

„Deși digitalizarea și migrarea către mediul online este inevitabilă, noi rămânem fideli comunicării directe, interacțiunii umane, emoțiilor firești. Vorbim despre hobby-uri, nu despre necesități! Este important să vezi fizic un produs, să îl poți atinge, să îl poți testa, să îl poți compara cu alte produse similare, să cunoști vânzătorul, să te informezi corect. Expoziția oferă aceste oportunități”, precizează coordonatorul evenimentului, Ionuț Tudose.

Organizatorii au pregătit premiere absolute Made in Romania și au completat lista de activități recreative promovate cu un nou hobby: aviația ultraușoară.

Grupurile de copii din ciclul primar și gimnazal, organizate și anunțate, au acces gratuit la eveniment. Programul de vizitare este: joi de la 10:00 la 18:00, vineri și sâmbătă, de la 10:00 la 19:00, iar duminică, de la 10:00 la 17:00. Tariful de acces este de 30 lei/persoană.

Salonul este susținut, de asemenea, de: Forțele Navale Române, Inspectoratul General pentru Situații de Urgență și de Primăria Sectorului 3.


Nvidia conduce revoluția industrială a inteligenței artificiale

Există o poveste legată de goana după aur din California, cum că doar câțiva căutători norocoși s-au îmbogățit, însă adevărul e că au existat...

Conferința FOCUS București, eveniment marca CCIB, la a șasea ediție

Camera de Comerţ şi Industrie a Municipiului Bucureşti (CCIB) a organizat, în Aula Carol I din sediul său istoric, cea de a șasea ediţie...
spot_img
spot_img
spot_img

video

spot_img
7,932FaniÎmi place
412AbonațiAbonați-vă
spot_img

Abonează-te la newsletter

spot_img

evenimente

george.bcr.ro