vineri, iulie 19, 2024
AcasăREVISTA ONLINEComunicate de presaCamera de Comerț și Industrie, în Parteneriat cu Garda de Mediu -seminar...

Camera de Comerț și Industrie, în Parteneriat cu Garda de Mediu -seminar de informare pentru mediul de afaceri

Camera de Comerț și Industrie, în Parteneriat cu Garda de Mediu – Comisariatul Județean Botoșani, organizează în data de 22 februarie 2023, începând cu orele 11,00 la sediul din str. Dragoș Vodă nr 13, un seminar de informare pentru mediul de afaceri,  în cadrul căruia vor fi dezbătute reglementări și noutăți legislative în domeniul protecției mediului și gestiunii deșeurilor.

Subiectele care vor fi abordate:

  1. OUG nr. 92/2021 privind regimul deșeurilor.
    2. OG nr. 1/2021 pentru modificarea și completarea Legii nr. 249/2015 privind modalitatea de gestionare a ambalajelor și a deșeurilor de ambalaje, cu modificările și completările ulterioare.
    3. OG nr. 6/2021 privind reducerea impactului anumitor produse din plastic asupra mediului.

Producător de deșeuri = orice persoană ale cărei activități generează deșeuri (producător inițial de deșeuri) sau orice persoană care efectuează operațiuni de pre-tratare, amestecare sau de alt tip, care duc la modificarea naturii sau a compoziției acestor deșeuri.

Deșeuri = orice substanță sau obiect pe care deținătorul le aruncă sau are intenția sau obligația să le arunce.

Atenție: OUG nr. 92/2021 prevede o serie întreagă de amenzi, cuprinse între 3.000-20.000 lei pentru persoane fizice, respectiv între 5.000-70.000 lei pentru persoane juridice!

Întrebări/teme punctuale care ar putea fi discutate în cadrul acestui seminar pot fi transmise pe adresa de email – secretariat@cciabt.ro până cel târziu în data de 17.02.2023.

Detalii și înscrieri la tel 0331711039, email – secretariat@cciabt.ro, sau 0749530478 – dl. Rotariu Marian

Biroul de presă al CCI Botoșani


Ce fac diferit Training Managerii de succes pentru a-și ajuta echipele...

Într-o lume globalizată, comunicarea eficientă cu partenerii de afaceri din diferite colțuri ale lumii este esențială pentru succesul oricărei companii multinaționale. “Barierele lingvistice pot...

Președintele CCIB a participat la Ceremonia deschiderii Ambasadei Republicii Democratice...

Răspunzând invitației E.S. dna. Madurika Joseph Weninger, primul ambasador desemnat al Republicii Democratice Socialiste Sri Lanka în țara noastră, dl. Iuliu Stocklosa, președintele Camerei...
spot_img
spot_img
spot_img

video

spot_img
7,919FaniÎmi place
412AbonațiAbonați-vă
spot_img

Abonează-te la newsletter

spot_img

evenimente

george.bcr.ro