vineri, martie 31, 2023
AcasăFără categoriešŸŸ©Bursa de Valori București deschide ședința de azi cu toți indicii pe...

šŸŸ©Bursa de Valori București deschide ședința de azi cu toți indicii pe verde

La o ora de la deschiderea ședinței de tranzacționare la Bursa de Valori București toți indicii au fost pe verde:

Cea mai mare creștere de 0,49% a fost Ć®nregistrată de BET-FI, indice ce reflectă evoluția societăților de investiții financiare (SIF-uri).

Indicele de referință al pieței locale de capital BET, ce reflectă evoluția celor mai tranzacționate companii de pe piața reglementată a BVB, exclusiv societățile de investiții financiare (SIF-uri) s-a apreciat cu 0,30%.

BET-XT, indice ce reflectă evoluția preturilor celor mai tranzacționate 25 de companii de pe Piață Reglementată a BVB, s-a apreciat cu 0,32%.

BET-TR, indice ce reflectă atĆ¢t evoluția preturilor companiilor componente, cĆ¢t și dividendele oferite de acestea, a celor mai lichide societăți romĆ¢nești care Ć®ndeplinesc cele mai ridicate standarde calitative, listate pe piața reglementată a BVB a crescut cu 0,30%.

BET-BK, indicele celor 30 de societăți locale sau străine, listate pe piața reglementată a BVB, cu cea mai mare capitalizare bursieră ajustată s-a apreciat cu 0,43%.

ROTX, dezvoltat de BVB Ć®mpreună cu Bursa de Valori din Viena (Wiener Borse AG) care reflectă Ć®n timp real mișcarea acțiunilor ā€˜blue chipā€™ tranzacționate la Bursa de Valori București, a Ć®nregistrat o creștere de 0,23%.

Valoarea totală a tranzacțiilor a fost de 2,11 milioane lei /0,43 milioane euro, o valoare mai scăzută decĆ¢t cea anterioară.

Acțiunile Banca Transilvania au Ć®nregistrat o creștere cu 0,10%, preț mediu 19,96, preț minim 19,96, preț maxim 19,98.
Acțiunile BRD ā€“ GROUPE SOCIETE GENERALE S.A. au Ć®nregistrat o creștere de 1,05%, preț mediu 13,42, preț minim 13,32, preț maxim 13,46.
Acțiunile ERSTE GROUP BANK AG au Ć®nregistrat o creștere de 0,63%, preț mediu 177,00 preț minim 177,00, preț maxim 177,00.

BET-NG indicele companiilor din sectorul energetic, s-a apreciat cu 0,12%

Iar BET AeRO, indice ce reflectă evoluția companiilor reprezentative de pe piața AeRO, s-a apreciat cu 0,21%.


Articolul precedentSALARIILE MINIME LA NIVEL EUROPEAN
Articolul următorRevista Presei
Mihaela Aurelia Platon
Absolventa a Facultatii de Sociologie și Asistenţă Socială, Mihaela este pasionata de public speaking, strategii de marketing, infrastructura unei companii și afaceri.

Revista Presei

Știri relevante Ć®n clubantreprenor.ro EY: Tranzacțiile cu produse accizabile pe teritoriul UE desfășurate complet digital. Care sunt noutățile? Au trecut aproape două luni de cĆ¢nd Statele...

šŸŸ©Bursa de Valori București deschide pe verde ședința de tranzacționare de...

La o ora de la deschiderea ședinței de tranzacționare la Bursa de Valori București majoritatea indicilor au fost pe verde: Cea mai semnificativă creștere de...

Revista Presei

Știri relevante Ć®nĀ clubantreprenor.ro Studiul CMS European M&A 2023: Număr record de tranzacții Ć®nregistrate anul trecut, Ć®n ciuda contextului economic dificil Activitatea de tranzacționare Ć®n Europa a...

šŸŸ„De această dată BVB deschide ședința pe roșu

La o ora de la deschiderea ședinței de tranzacționare la Bursa de Valori București majoritatea indicilor au fost pe roșu: Cea mai mare scădere de...
espressocafe.ro
nemira.ro
spot_img

video

spot_img
7,754FaniƎmi place
222AbonațiAbonați-vă

Abonează-te la newsletter

spot_img
spot_img

evenimente

spot_img

asociarii, patronate

spot_img