sâmbătă, mai 25, 2024
Acas─âF─âr─â categorie­ččęBursa de Valori Bucure╚Öti deschide ╚Öedin╚Ťa de azi cu to╚Ťi indicii pe...

­ččęBursa de Valori Bucure╚Öti deschide ╚Öedin╚Ťa de azi cu to╚Ťi indicii pe verde

La o ora de la deschiderea ╚Öedin╚Ťei de tranzac╚Ťionare la Bursa de Valori Bucure╚Öti to╚Ťi indicii au fost pe verde:

Cea mai mare cre╚Ötere de 0,49% a fost ├«nregistrat─â de BET-FI, indice ce reflect─â evolu╚Ťia societ─â╚Ťilor de investi╚Ťii financiare (SIF-uri).

Indicele de referin╚Ť─â al pie╚Ťei locale de capital BET, ce reflect─â evolu╚Ťia celor mai tranzac╚Ťionate companii de pe pia╚Ťa reglementat─â a BVB, exclusiv societ─â╚Ťile de investi╚Ťii financiare (SIF-uri) s-a apreciat cu 0,30%.

BET-XT, indice ce reflect─â evolu╚Ťia preturilor celor mai tranzac╚Ťionate 25 de companii de pe Pia╚Ť─â Reglementat─â a BVB, s-a apreciat cu 0,32%.

BET-TR, indice ce reflect─â at├ót evolu╚Ťia preturilor companiilor componente, c├ót ╚Öi dividendele oferite de acestea, a celor mai lichide societ─â╚Ťi rom├óne╚Öti care ├«ndeplinesc cele mai ridicate standarde calitative, listate pe pia╚Ťa reglementat─â a BVB a crescut cu 0,30%.

BET-BK, indicele celor 30 de societ─â╚Ťi locale sau str─âine, listate pe pia╚Ťa reglementat─â a BVB, cu cea mai mare capitalizare bursier─â ajustat─â s-a apreciat cu 0,43%.

ROTX, dezvoltat de BVB ├«mpreun─â cu Bursa de Valori din Viena (Wiener Borse AG) care reflect─â ├«n timp real mi╚Öcarea ac╚Ťiunilor ÔÇśblue chipÔÇÖ tranzac╚Ťionate la Bursa de Valori Bucure╚Öti, a ├«nregistrat o cre╚Ötere de 0,23%.

Valoarea total─â a tranzac╚Ťiilor a fost de 2,11 milioane lei /0,43 milioane euro, o valoare mai sc─âzut─â dec├ót cea anterioar─â.

Ac╚Ťiunile Banca Transilvania au ├«nregistrat o cre╚Ötere cu 0,10%, pre╚Ť mediu 19,96, pre╚Ť minim 19,96, pre╚Ť maxim 19,98.
Ac╚Ťiunile BRD ÔÇô GROUPE SOCIETE GENERALE S.A. au ├«nregistrat o cre╚Ötere de 1,05%, pre╚Ť mediu 13,42, pre╚Ť minim 13,32, pre╚Ť maxim 13,46.
Ac╚Ťiunile ERSTE GROUP BANK AG au ├«nregistrat o cre╚Ötere de 0,63%, pre╚Ť mediu 177,00 pre╚Ť minim 177,00, pre╚Ť maxim 177,00.

BET-NG indicele companiilor din sectorul energetic, s-a apreciat cu 0,12%

Iar BET AeRO, indice ce reflect─â evolu╚Ťia companiilor reprezentative de pe pia╚Ťa AeRO, s-a apreciat cu 0,21%.


Articolul precedent
Articolul urm─âtor
Mihaela Aurelia Platon
Absolventa a Facultatii de Sociologie și Asistenţă Socială, Mihaela este pasionata de public speaking, strategii de marketing, infrastructura unei companii și afaceri.

Nvidia conduce revolu╚Ťia industrial─â a inteligen╚Ťei artificiale

Exist─â o poveste legat─â de goana dup─â aur din California, cum c─â doar c├ó╚Ťiva c─âut─âtori noroco╚Öi s-au ├«mbog─â╚Ťit, ├«ns─â adev─ârul e c─â au existat...

Investitorii devin optimiști, indicii bursieri americani ating niveluri record

Indicii bursieri din SUA ├«nregistreaz─â noi maxime istorice, ├«n condi╚Ťiile ├«n care sezonul de raport─âri financiare din primul trimestru a validat redresarea extins─â a...
spot_img
spot_img
spot_img

video

spot_img
7,933FaniÎmi place
412Abona╚ŤiAbona╚Ťi-v─â
spot_img

Aboneaz─â-te la newsletter

spot_img

evenimente

george.bcr.ro