miercuri, decembrie 6, 2023
AcasăREVISTA ONLINEComunicate de presaArion Green, proprietarului Global City Business Park din zona Pipera, anunță semnarea...

Arion Green, proprietarului Global City Business Park din zona Pipera, anunță semnarea unui parteneriat strategic cu aSpace Coworking and Serviced Offices.

„Suntem încântați de acest parteneriat cu aSpace Coworking. Prin aSpace putem acomoda acum și companii care inițial au nevoie de spații mici de birouri și care, ulterior, se pot dezvolta și închiria spații mari, în aceeași clădire.

Oferim astfel flexibilitate atat din punct de vedere al spatiului cat si a perioadelor contractuale.” Takis Fyssas, Director, Arion Green Group

Arion Green este o companie de investiții care deține clădiri de clasa A si care oferă valoare companiilor ce sunt in căutarea unui mediu de lucru plăcut și sigur.

aSpace este o companie care oferit servicii de tip flex, mai exact spații de birouri private de dimensiuni reduse (de la 2 la 20 persoane) precum și birouri de tip open space/coworking și săli de ședințe.

Astfel, serviciile companiei aSpace ajută la dezvoltarea antreprenorilor și afacerilor lor, prin a oferi, pe lângă spațiul clasic de birou, toate celelalte servicii conexe: de la mobilier, internet  și cafea la servicii de recepție, curățenie, mentenanță tehnică și pază. Toate acestea, inclusiv utilitățile, sunt oferite într-un singur preț, pe lună.

Noua locație se va întinde pe o suprafață inițială de 600+ metri pătrați cu potențial de extindere pe un etaj întreg, mai exact 1,400 m2.

Locația va oferi, pe lângă zona de hotdesk și dedicated desk, birouri private, de diferite dimensiuni.

„Urmărind tendința de migrare a populației către zonele limitrofe ale orașelor mari cât și viteza cu care zona Voluntari/Pipera se dezvoltă, am decis, împreună cu Arion Green, să începem această colaborare prin care să oferim acces la spații de birouri de clasa A atât freelancerilor, antreprenorilor cât și corporatiștilor care locuiesc în zona Pipera și care și-ar dori un spațiu de lucru în proximitatea locuinței.

Știm cât de multe grădinițe și școli private există în zona Pipera și credem că mulți părinți ar dori să micșoreze timpul petrecut în trafic având atât locuința, grădinița/școala copiilor cât și biroul în aceeași zonă.” Bogdan Mariniuc, Managing Director aSpace

aSpace Coworking and Serviced Offices este recunoscută în piață pentru calitatea serviciilor oferite și pentru flexibilitatea și adaptabilitatea la cerințele fiecărui client. Prin intermediul acestei noi locații, compania va putea să-și ofere serviciile și zonei Pipera, complementând portofoliul de spații deja existent în București.


spot_img
spot_img
spot_img

video

spot_img
7,827FaniÎmi place
290AbonațiAbonați-vă
spot_img

Abonează-te la newsletter

spot_img

evenimente