luni, octombrie 2, 2023
AcasăREVISTA ONLINEArticoleAlina Ștefan, CEO Salarium: „Am creat o nișă între zona financiară și...

Alina Ștefan, CEO Salarium: „Am creat o nișă între zona financiară și cea a salarizării, astfel încât să putem fluidiza și automatiza procesele de acordare a salariilor”

Invitata celui mai recent interviu găzduit de Revista Patronatului Român a fost Alina Ștefan, CEO Salarium, unul dintre cele mai interesante start-up-uri ale anului 2021, lucru confirmat și de prezența acestuia la conferința de tehnologie Web Summit Lisabona. Cum funcționează prima platformă de plată a avansului salarial din România, cine se află în spatele ideii și care sunt planurile în ce privește acest proiect ambițios, veți afla urmărind interviul de față:

Luca Dinulescu
Luca Dinulescu este scriitor și jurnalist, având la activ patru volume publicate, fost bursier J.W.Fulbright pe scenaristică de film și televiziune (în cadrul New York Film Academy), fost bursier al Uniunii Scriitorilor din România, fost rezident al Festivalului de Literatură și Traducere Iași (FILIT), finalist al concursului de scenarii de lung-metraj HBO-TIFF (2005). În presă, comentează frecvent pe teme sociale, economice și politice pe blogurile Adevărul, fiind de asemenea fost colaborator al publicațiilor România Liberă și Academia Cațavencu, dar și realizator TV în cadrul unor trusturi precum PRO TV, Digi 24 și Prima TV.

SmartLab 5.0 – INACO, inițiativa pentru competitivitate, la Buchatest Tech Week

Interviu cu Andreea Maria Paul, președinte INACO despre cel mai nou Start Lab 5.0 Ce ne spui despre Smart Lab? Smart Lab este cel mai...

Sprijinul financiar pentru reducerea timpului de muncă (Programul Kurzarbeit), destinat angajatorilor...

Guvernul a aprobat, printr-o ordonanță de urgență, prelungirea, până la 31 decembrie 2022, a aplicării măsurii de sprijin financiar pentru reducerea timpului de muncă,...
spot_img
spot_img
spot_img

video

spot_img
7,827FaniÎmi place
222AbonațiAbonați-vă

Abonează-te la newsletter

spot_img

evenimente