vineri, martie 31, 2023
AcasăREVISTA ONLINEComunicate de presaAAylex ONE, producătorul brandului Cocorico, devine Partener oficial al Federației Române de...

AAylex ONE, producătorul brandului Cocorico, devine Partener oficial al Federației Române de Rugby

AAylex ONE, producătorul brandului Cocorico și lider în producția de carne proaspătă de pui, devine partener oficial al Federației Române de Rugby.

Cu o experiență de peste 40 de ani de producție constantă și inovare sistemică, AAylex ONE îmbină tot ce este mai bun din agricultura tradițională cu creșterea industrială, făcând marca Cocorico una dintre cele mai apreciate mărci, preferată de milioane de oameni din România și din alte țări.

Echipa națională de Rugby a României, supranumită Stejarii, este una dintre echipele cu tradiție din Europa, participând constant la competiții precum Cupa Mondială de Rugby și Campionatul European. Pe 4 februarie, Stejarii vor debuta în primul turneu al acestui an, Rugby Europe Championship, când vor întâlni Polonia, pe teren propriu, urmând ca în toamnă să participe la Rugby World Cup, care va avea loc în Franța.

“Suntem mândri să anunțăm acest parteneriat cu Federația Română de Rugby, susținând astfel un sport cu tradiție în România și atât de urmărit pe plan mondial.

Prin participarea continuă de-a lungul anilor la competiții internaționale de mare anvergură, Stejarii noștri dau dovadă de pasiune, determinare și forță. Acestea sunt valori pe care le avem în comun și fac ca această colaborare să decurgă natural, pentru că viziunea noastră este să reprezentăm un etalon de calitate pentru parteneri și clienți, oriunde s-ar afla și misiunea noastră este să oferim tot ce este mai bun, tuturor celor care nu se mulțumesc cu puțin, în prezent dar și pentru generațiile viitoare.

La Cocorico, creștem cel mai natural, sănătos și mai gustos pui, promovând practici sustenabile pentru creșterea animalelor în condiții de bunăstare, de biosecuritate și cu grijă față de mediu, investind constant în tehnologii de ultimă generație, în surse de energie verde și regenerabilă. Preocupați de a răspunde și de a anticipa nevoile și preferințele consumatorilor, am lansat noi game de specialități din pui – Proaspăt și marinat, Cocorico Original –  Cocorici, CocoPastrami si Cocobaked – care oferă opțiuni sănătoase și gustoase pentru meniuri gata de consum, atractive prin noutate și varietate și convenabile pentru stilul de viață dinamic actual.

Parteneriatul nostru cu Federația de Rugby din România este și o reafirmare a implicării noastre responsabile pentru susținerea valorilor românești și ne dă ocazia să oferim sprijinul nostru atât Lotului Național de Rugby, cât si Centrului Olimpic de Juniori, contribuind la atingerea ambițiilor lor de progres și de înaltă de performanță.

Carnea proaspătă de pui și produsele din carne de pui Cocorico, bogate în proteine, nemodificate genetic, fără antibiotice și fără aditivi, asigură o dezvoltare armonioasă a sportivilor și energia și nutrienții necesari pentru a concura întotdeauna la cel mai înalt nivel. 

Suntem nerăbdători să urmărim meciul de sâmbătă al Echipei Naționale de Rugby cu Polonia, din cadrul competiției Rugby Europe Championship și le urăm sportivilor noștri mult success! “ (Alina Ban, VP AAylex ONE) 

“Partenerii noștri ne sunt prieteni adevărați, dintre cei pe care te poți baza, care au confirmat de fiecare dată că merită încrederea noastră. Aaylex One împărtășește valorile rugbyului și simbolizează un stil de viață sănătos, pe care sportul îl presupune apriori, așa că ne bucurăm să ne regăsim alături, mai ales în acest an de maximă importanță, în care mergem la o nouă ediție a Cupei Mondiale. Le mulțumim și sperăm să îi bucurăm cu cât mai multe victorii.”, a declarat Alin Petrache, președintele Federației Române de Rugby.


turbulențele de pe piețe nu i-au speriat pe investitorii individuali români

Piețele turbulente determină diversificarea în active rezistente la recesiune în rândul investitorilor individuali români Investitorii români de retail își diversifică portofoliile în mărfuri fungibile...

INVITAȚIE DE PRESĂ

Camera de Comerț și Industrie a României, împreună cu Africa IP SME Helpdesk, vă invită la seminarul Doing business in North Africa, eveniment care va avea...

Mihai Daraban: România are mult de lucrat pentru a echilibra balanța...

București, 28 martie 2023: Camera de Comerț și Industrie a României (CCIR) a organizat marți, 28 martie a.c., Forumul Economic România-Polonia, eveniment desfășurat în marja...

Consiliul Naţional al IMM-urilor din România a organizat “ROMANIA START-UP REVOLUTION.

Consiliul Naţional al IMM-urilor din România a organizat astăzi, 28 martie 2023, în cadrul Universității din Oradea un nou tip de eveniment intitulat “ROMANIA...
espressocafe.ro
nemira.ro
spot_img

video

spot_img
7,754FaniÎmi place
222AbonațiAbonați-vă

Abonează-te la newsletter

spot_img
spot_img

evenimente

spot_img

asociarii, patronate

spot_img