miercuri, octombrie 4, 2023
AcasăFără categorie🟩Bursa de Valori București închide ședința de miercuri cu toți indicii pe...

🟩Bursa de Valori București închide ședința de miercuri cu toți indicii pe verde

Cea mai mare apreciere, de 1,68%, a fost înregistrată de BET-NG, indicele companiilor din sectorul energetic.

Indicele de referință al pieței locale de capital BET, ce reflectă evoluția celor mai tranzacționate companii de pe piața reglementată a BVB, exclusiv societățile de investiții financiare (SIF-uri) a crescut cu 1,60%

Evoluția indicilor bursieri care iau în considerare lichiditatea:

BETPlus, indice ce include un număr variabil de societăți romanești listate pe piața reglementată a BVB care îndeplinesc criterii minime de selecție referitoare la lichiditate și capitalizarea bursieră ajustată cu free float, a înregistrat o apreciere de 1,51%.

BET-XT, indice ce reflectă evoluția preturilor celor mai tranzacționate 25 de companii de pe Piață Reglementată a BVB, s-a apreciat cu 1,47%.
BET-TR, indice ce reflectă atât evoluția preturilor companiilor componente, cât și dividendele oferite de acestea, a celor mai lichide societăți românești care îndeplinesc cele mai ridicate standarde calitative, listate pe piața reglementată a BVB, a a înregistrat o creștere de 1,61%.


Indicele celor 30 de societăți locale sau străine, listate pe piața reglementată a BVB, cu cea mai mare capitalizare bursieră ajustată, BET-BK a crescut cu 1,37%.

ROTX, dezvoltat de BVB împreună cu Bursa de Valori din Viena (Wiener Borse AG) care reflectă în timp real mișcarea acțiunilor ‘blue chip’ tranzacționate la Bursa de Valori București, s-a apreciat cu 1,25%

Valoarea totală a tranzacțiilor a fost de 61,06 milioane lei / 1,31 milioane euro, o valoare mult peste cea precedentă.

Acțiunile Banca Transilvania au înregistrat o apreciere de 2,80%, preț mediu 20,08 lei, preț minim 19,58 lei, preț maxim 20,20 lei.
Acțiunile BRD – GROUPE SOCIETE GENERALE S.A. au înregistrat o apreciere de 2,07%, preț mediu 12,80 lei, preț minim 12,50 lei, preț maxim 12,92 lei.
Acțiunile PATRIA BANK au înregistrat o deapreciere de 3,09%, preț mediu 0,0815 lei, preț minim 0,0810 lei, preț maxim 0,0835 lei.
Acțiunile ERSTE GROUP BANK AG au înregistrat o depreciere de 0,56%, preț mediu 152,20 lei, preț minim 151,20 lei, preț maxim 153,20 lei.

BET-FI, indice ce reflectă evoluția societăților de investiții financiare (SIF-uri), s-a apreciat cu 0,33%.

BETAeRO, indice ce reflectă evoluția companiilor reprezentative de pe piața AeRO., s-a apreciat cu 0,43%

sursa: https://bvb.ro/TradingAndStatistics/Trading/MarketsToday


Mihaela Aurelia Platon
Absolventa a Facultatii de Sociologie și Asistenţă Socială, Mihaela este pasionata de public speaking, strategii de marketing, infrastructura unei companii și afaceri.

Ministerul Finantelor continua emisiunile de titluri de stat Fidelis pentru populatie...

Oferta publica initiala primara (IPO) cuprinde cinci emisiuni, in euro si lei, dintre care una este dedicata donatorilor de sange Titlurile de stat...

🟥Bursa de Valori București deschide ședința de vineri majoritar pe roșu

La o oră de la deschiderea ședinței de tranzacționare la Bursa de Valori București, majoritatea indicilor au fost pe roșu: Cea mai mare depreciere de...
spot_img
spot_img
spot_img

video

spot_img
7,827FaniÎmi place
222AbonațiAbonați-vă

Abonează-te la newsletter

spot_img

evenimente