miercuri, octombrie 4, 2023
Acas─âF─âr─â categorie­ččęBursa de Valori Bucure╚Öti ├«ncheie ╚Öedin╚Ťa de tranzac╚Ťionare de joi cu majoritatea...

­ččęBursa de Valori Bucure╚Öti ├«ncheie ╚Öedin╚Ťa de tranzac╚Ťionare de joi cu majoritatea indicilor pe verde

Cea mai mare apreciere, de 0,41%, a fost ├«nregistrat─â de BET-BK indicele celor 30 de societ─â╚Ťi locale sau str─âine, listate pe pia╚Ťa reglementat─â a BVB, cu cea mai mare capitalizare bursier─â ajustat─â.

Indicele de referin╚Ť─â al pie╚Ťei locale de capital BET, ce reflect─â evolu╚Ťia celor mai tranzac╚Ťionate companii de pe pia╚Ťa reglementat─â a BVB, exclusiv societ─â╚Ťile de investi╚Ťii financiare (SIF-uri) a crescut cu 0,30%

Evolu╚Ťia indicilor bursieri care iau ├«n considerare lichiditatea:

BETPlus, indice ce include un num─âr variabil de societ─â╚Ťi romane╚Öti listate pe pia╚Ťa reglementat─â a BVB care ├«ndeplinesc criterii minime de selec╚Ťie referitoare la lichiditate ╚Öi capitalizarea bursier─â ajustat─â cu free float, a ├«nregistrat o apreciere de 0,31%.

BET-XT, indice ce reflect─â evolu╚Ťia preturilor celor mai tranzac╚Ťionate 25 de companii de pe Pia╚Ť─â Reglementat─â a BVB, s-a apreciat cu 0,26%.
BET-TR, indice ce reflect─â at├ót evolu╚Ťia preturilor companiilor componente, c├ót ╚Öi dividendele oferite de acestea, a celor mai lichide societ─â╚Ťi rom├óne╚Öti care ├«ndeplinesc cele mai ridicate standarde calitative, listate pe pia╚Ťa reglementat─â a BVB, a a ├«nregistrat o cre╚Ötere de 0,30%.


ROTX, dezvoltat de BVB ├«mpreun─â cu Bursa de Valori din Viena (Wiener Borse AG) care reflect─â ├«n timp real mi╚Öcarea ac╚Ťiunilor ÔÇśblue chipÔÇÖ tranzac╚Ťionate la Bursa de Valori Bucure╚Öti, s-a apreciat cu 0,24%.

Valoarea total─â a tranzac╚Ťiilor a fost de 65,26 milioane lei / 13,20 milioane euro, o valoare mai mic─â dec├ót cea precedent─â.

Ac╚Ťiunile Banca Transilvania au ├«nregistrat o apreciere de 0,30%, pre╚Ť mediu 20,32 lei, pre╚Ť minim 20,24 lei, pre╚Ť maxim 20,50 lei.
Ac╚Ťiunile BRD ÔÇô GROUPE SOCIETE GENERALE S.A. au ├«nregistrat o depreciere de 0,28%, pre╚Ť mediu 14,22 lei, pre╚Ť minim 14,14 lei, pre╚Ť maxim 14,46 lei.
Ac╚Ťiunile PATRIA BANK nu au ├«nregistrat nicio evolu╚Ťie, pre╚Ť mediu 0,0830 lei, pre╚Ť minim 0,0830 lei, pre╚Ť maxim 0,0850 lei.
Ac╚Ťiunile ERSTE GROUP BANK AG au ├«nregistrat o apreciere de 0,39%, pre╚Ť mediu 167,25 lei, pre╚Ť minim 166,05 lei, pre╚Ť maxim 168,95 lei.

BET-FI, indice ce reflect─â evolu╚Ťia societ─â╚Ťilor de investi╚Ťii financiare (SIF-uri)., s-a depreciat cu 0,25%.

BET-NG, indicele companiilor din sectorul energetic, s-a apreciat cu 0,37%.

BET-AeRO, indice ce reflect─â evolu╚Ťia companiilor reprezentative de pe pia╚Ťa AeRO, s-a apreciat cu 0,19%.

sursa: https://bvb.ro/TradingAndStatistics/Trading/MarketsToday


Mihaela Aurelia Platon
Absolventa a Facultatii de Sociologie și Asistenţă Socială, Mihaela este pasionata de public speaking, strategii de marketing, infrastructura unei companii și afaceri.

Ministerul Finantelor continua emisiunile de titluri de stat Fidelis pentru populatie...

Oferta publica initiala primara (IPO) cuprinde cinci emisiuni, in euro si lei, dintre care una este dedicata donatorilor de sange Titlurile de stat...

­ččąBursa de Valori Bucure╚Öti deschide ╚Öedin╚Ťa de vineri majoritar pe ro╚Öu

La o or─â de la deschiderea ╚Öedin╚Ťei de tranzac╚Ťionare la Bursa de Valori Bucure╚Öti, majoritatea indicilor au fost pe ro╚Öu: Cea mai mare depreciere de...
spot_img
spot_img
spot_img

video

spot_img
7,827FaniÎmi place
222Abona╚ŤiAbona╚Ťi-v─â

Aboneaz─â-te la newsletter

spot_img

evenimente