vineri, martie 31, 2023
Acas─âF─âr─â categorie­ččęBursa de Valori Bucure╚Öti deschide ╚Öedin╚Ťa de azi pe verde

­ččęBursa de Valori Bucure╚Öti deschide ╚Öedin╚Ťa de azi pe verde

La o ora de la deschiderea ╚Öedin╚Ťei de tranzac╚Ťionare la Bursa de Valori Bucure╚Öti majoritatea indicilor au fost pe verde:

Cea mai semnificativ─â cre╚Ötere de 1,02% a fost ├«nregistrat─â de BETAeRO, indice ce reflect─â evolu╚Ťia companiilor reprezentative de pe pia╚Ťa AeRO.

Indicele de referin╚Ť─â al pie╚Ťei locale de capital BET, ce reflect─â evolu╚Ťia celor mai tranzac╚Ťionate companii de pe pia╚Ťa reglementat─â a BVB, exclusiv societ─â╚Ťile de investi╚Ťii financiare (SIF-uri) s-a apreciat cu 0,59%.

Evolu╚Ťia indicilor care iau ├«n considerare lichiditatea:

BET Plus, indice ce include un num─âr variabil de societ─â╚Ťi romane╚Öti listate pe pia╚Ťa reglementat─â a BVB care ├«ndeplinesc criterii minime de selec╚Ťie referitoare la lichiditate ╚Öi capitalizarea bursier─â ajustat─â cu free float, s-a apreciat cu 0,56%.

BET-XT, indice ce reflect─â evolu╚Ťia preturilor celor mai tranzac╚Ťionate 25 de companii de pe Pia╚Ť─â Reglementat─â a BVB, s-a apreciat cu 0,48%.

BET-TR, indice ce reflect─â at├ót evolu╚Ťia preturilor companiilor componente, c├ót ╚Öi dividendele oferite de acestea, a celor mai lichide societ─â╚Ťi rom├óne╚Öti care ├«ndeplinesc cele mai ridicate standarde calitative, listate pe pia╚Ťa reglementat─â a BVB a crescut cu 0,59%.

BET-BK, indicele celor 30 de societ─â╚Ťi locale sau str─âine, listate pe pia╚Ťa reglementat─â a BVB, cu cea mai mare capitalizare bursier─â ajustat─â s-a apreciat cu 0,19%.

ROTX, dezvoltat de BVB ├«mpreun─â cu Bursa de Valori din Viena (Wiener Borse AG) care reflect─â ├«n timp real mi╚Öcarea ac╚Ťiunilor ÔÇśblue chipÔÇÖ tranzac╚Ťionate la Bursa de Valori Bucure╚Öti, a ├«nregistrat o cre╚Ötere de 0,63%.

Valoarea total─â a tranzac╚Ťiilor a fost de 4,96 milioane lei /1,01 milioane euro, o valoare mai crescut─â dec├ót cea anterioar─â.

Ac╚Ťiunile Banca Transilvania au ├«nregistrat o cre╚Ötere cu 1,02%, pre╚Ť mediu 19,80, pre╚Ť minim 19,62, pre╚Ť maxim 19,90.
Ac╚Ťiunile BRD ÔÇô GROUPE SOCIETE GENERALE S.A. nu au ├«nregistrat nicio evolu╚Ťie, pre╚Ť mediu 13,00, pre╚Ť minim 12,96 pre╚Ť maxim 13,08.
Ac╚Ťiunile ERSTE GROUP BANK AG au ├«nregistrat o depreciere de 1,36%, pre╚Ť mediu 164,65 pre╚Ť minim 162,95, pre╚Ť maxim 165,00.

BET-FI, indice ce reflect─â evolu╚Ťia societ─â╚Ťilor de investi╚Ťii financiare (SIF-uri) s-a depreciat cu 0,27%.

BET-NG, indicele companiilor din sectorul energetic s-a apreciat cu 0,63%.


Articolul precedentRevista presei
Articolul urm─âtorRevista Presei
Mihaela Aurelia Platon
Absolventa a Facultatii de Sociologie și Asistenţă Socială, Mihaela este pasionata de public speaking, strategii de marketing, infrastructura unei companii și afaceri.

Revista Presei

╚śtiri relevante ├«n clubantreprenor.ro EY: Tranzac╚Ťiile cu produse accizabile pe teritoriul UE desf─â╚Öurate complet digital. Care sunt nout─â╚Ťile? Au trecut aproape dou─â luni de c├ónd Statele...

­ččęBursa de Valori Bucure╚Öti deschide pe verde ╚Öedin╚Ťa de tranzac╚Ťionare de...

La o ora de la deschiderea ╚Öedin╚Ťei de tranzac╚Ťionare la Bursa de Valori Bucure╚Öti majoritatea indicilor au fost pe verde: Cea mai semnificativ─â cre╚Ötere de...

Revista Presei

╚śtiri relevante ├«n┬áclubantreprenor.ro Studiul CMS European M&A 2023: Num─âr record de tranzac╚Ťii ├«nregistrate anul trecut, ├«n ciuda contextului economic dificil Activitatea de tranzac╚Ťionare ├«n Europa a...

­ččąDe aceast─â dat─â BVB deschide ╚Öedin╚Ťa pe ro╚Öu

La o ora de la deschiderea ╚Öedin╚Ťei de tranzac╚Ťionare la Bursa de Valori Bucure╚Öti majoritatea indicilor au fost pe ro╚Öu: Cea mai mare sc─âdere de...
espressocafe.ro
nemira.ro
spot_img

video

spot_img
7,754FaniÎmi place
222Abona╚ŤiAbona╚Ťi-v─â

Aboneaz─â-te la newsletter

spot_img
spot_img

evenimente

spot_img

asociarii, patronate

spot_img