sâmbătă, iunie 3, 2023
AcasăFără categorie🟥De această dată BVB deschide ședința pe roșu

🟥De această dată BVB deschide ședința pe roșu

La o ora de la deschiderea ședinței de tranzacționare la Bursa de Valori București majoritatea indicilor au fost pe roșu:

Cea mai mare scădere de 0,28% a fost înregistrată de BET-NG, indicele companiilor din sectorul energetic.

Indicele de referință al pieței locale de capital BET, ce reflectă evoluția celor mai tranzacționate companii de pe piața reglementată a BVB, exclusiv societățile de investiții financiare (SIF-uri) s-a depreciat cu 0,09%.

Evoluția indicilor care iau în considerare lichiditatea:

BET Plus, indice ce include un număr variabil de societăți romanești listate pe piața reglementată a BVB care îndeplinesc criterii minime de selecție referitoare la lichiditate și capitalizarea bursieră ajustată cu free float, s-a depreciat cu 0,08%.

BET-XT, indice ce reflectă evoluția preturilor celor mai tranzacționate 25 de companii de pe Piață Reglementată a BVB, s-a depreciat cu 0,12%.

BET-TR, indice ce reflectă atât evoluția preturilor companiilor componente, cât și dividendele oferite de acestea, a celor mai lichide societăți românești care îndeplinesc cele mai ridicate standarde calitative, listate pe piața reglementată a BVB a scăzut cu 0,09%.

BET-BK, indicele celor 30 de societăți locale sau străine, listate pe piața reglementată a BVB, cu cea mai mare capitalizare bursieră ajustată s-a depreciat cu 0,10%.

ROTX,  indice dezvoltat de BVB împreună cu Bursa de Valori din Viena (Wiener Borse AG) care reflectă în timp real mișcarea acțiunilor ‘blue chip’ tranzacționate la Bursa de Valori București s-a apreciat cu 0,02%.

Valoarea totală a tranzacțiilor a fost de 3,16 milioane lei /0,64 milioane euro, o valoare mai scăzută decât cea anterioară.

Acțiunile Banca Transilvania nu au înregistrat nicio apreciere, preț mediu 19,70, preț minim 19,66, preț maxim 19,70.
Acțiunile BRD – GROUPE SOCIETE GENERALE S.A. au înregistrat o depreciere de 0,17%, preț mediu 11,98, preț minim 11,96 preț maxim 12,04.
Acțiunile PATRIA BANK S.A. au înregistrat o depreciere de 0,24%, preț mediu 0,0834, preț minim 0,0832, preț maxim 0,0834.
Acțiunile ERSTE GROUP BANK AG au înregistrat o apreciere de 0,56%, preț mediu 144,30 preț minim 144,25, preț maxim 144,35.

BET-FI, indice ce reflectă evoluția societăților de investiții financiare (SIF-uri) s-a depreciat cu 0,24.

Iar BETAeRO, indice ce reflectă evoluția companiilor reprezentative de pe piața AeRO s-a apreciat cu 0,02%.


Mihaela Aurelia Platon
Absolventa a Facultatii de Sociologie și Asistenţă Socială, Mihaela este pasionata de public speaking, strategii de marketing, infrastructura unei companii și afaceri.

🟥La închiderea ședinței de tranzacționare de vineri a acestei săptămâni, majoritatea...

Cea mai mare scădere, de 0,84%, a fost înregistrată de BET-BK, indice ce reflectă evoluția companiilor reprezentative de pe piața AeRO. Indicele de referință al...

🟥Bursa de Valori București închide ședința de miercuri majoritar pe roșu

Cea mai mare creștere, de 0,56%, a fost înregistrată de BETAeRO, indice ce reflectă evoluția companiilor reprezentative de pe piața AeRO. Indicele de referință al...

🟥Bursa de Valori București deschide pe roșu ședința de astăzi

La o ora de la deschiderea ședinței de tranzacționare la Bursa de Valori București majoritatea indicilor au fost pe roșu: Indicele de referință al pieței...

🟥Bursa de Valori București închide ședința de astăzi pe roșu

Cea mai mare scădere, de 1,04%, a fost înregistrată de BETAeRO, indice ce reflectă evoluția companiilor reprezentative de pe piața AeRO. Indicele de referință al...
espressocafe.ro
nemira.ro
spot_img

video

spot_img
7,775FaniÎmi place
222AbonațiAbonați-vă

Abonează-te la newsletter

spot_img
spot_img

evenimente

spot_img

asociarii, patronate

spot_img