duminică, iunie 4, 2023
AcasăFără categoriešŸŸ„Bursa de Valori București deschide majoritar pe roșu

šŸŸ„Bursa de Valori București deschide majoritar pe roșu

La o ora de la deschiderea ședinței de tranzacționare la Bursa de Valori București majoritatea indicilor au fost pe roșu:

Cea mai semnificativă apreciere de 0,09% a fost Ć®nregistrată de ROTX, indice dezvoltat de BVB Ć®mpreună cu Bursa de Valori din Viena (Wiener Borse AG) care reflectă Ć®n timp real mișcarea acțiunilor ā€˜blue chipā€™ tranzacționate la Bursa de Valori București.

Indicele de referință al pieței locale de capital BET, ce reflectă evoluția celor mai tranzacționate companii de pe piața reglementată a BVB, exclusiv societățile de investiții financiare (SIF-uri) a scăzut cu 0,04%.

Evoluția indicilor bursieri care iau Ć®n considerare lichiditatea:

BET Plus, indice ce include un număr variabil de societăți romanești listate pe piața reglementată a BVB care Ć®ndeplinesc criterii minime de selecție referitoare la lichiditate și capitalizarea bursieră ajustată cu free float, a Ć®nregistrat o depreciere de 0,02%.

BET-XT, indice ce reflectă evoluția preturilor celor mai tranzacționate 25 de companii de pe Piață Reglementată a BVB, s-a depreciat cu 0,02%.


BET-BK, indicele celor 30 de societăți locale sau străine, listate pe piața reglementată a BVB, cu cea mai mare capitalizare bursieră ajustată a crescut cu 0,02%.

Valoarea totală a tranzacțiilor a fost la un nivel foarte scăzut, de 5,96Ā  milioane lei / 1,21Ā  milioane euro.

Acțiunile Banca Transilvania au Ć®nregistrat o scădere de 0,46%, preț mediu 19,44 lei, preț minim 19,37 lei, preț maxim 19,56 lei.
Acțiunile BRD ā€“ GROUPE SOCIETE GENERALE S.A. au Ć®nregistrat o apreciere de 0,15%, preț mediu 13,02 lei, preț minim 13,92 lei, preț maxim 13,08 lei.
Acțiunile PATRIA BANK S.A. au Ć®nregistrat o depreciere de 3,41%, preț mediu 0,0855, preț minim 0,0850, preț maxim 0,0895.
Acțiunile ERSTE GROUP BANK AG au Ć®nregistrat o apreciere de 0,82%, preț mediu 161,20 lei, preț minim 160,50 lei, preț maxim 162,00 lei.

BET-FI, indice ce reflectă evoluția societăților de investiții financiare (SIF-uri), a Ć®nregistrat o creștere de 0,06%.

BET-NG, indicele companiilor din sectorul energetic, a Ʈnregistrat o depreciere de 0,02%.

Iar BETAeRO, indice ce reflectă evoluția companiilor reprezentative de pe piața AeRO, a Ć®nregistrat o creștere de 0,08%.

Sursa:Ā https://bvb.ro/TradingAndStatistics/Trading/MarketsToday


Mihaela Aurelia Platon
Absolventa a Facultatii de Sociologie și Asistenţă Socială, Mihaela este pasionata de public speaking, strategii de marketing, infrastructura unei companii și afaceri.

šŸŸ„La Ć®nchiderea ședinței de tranzacționare de vineri a acestei săptămĆ¢ni, majoritatea...

Cea mai mare scădere, de 0,84%, a fost Ć®nregistrată de BET-BK, indice ce reflectă evoluția companiilor reprezentative de pe piața AeRO. Indicele de referință al...

šŸŸ„Bursa de Valori București Ć®nchide ședința de miercuri majoritar pe roșu

Cea mai mare creștere, de 0,56%, a fost Ć®nregistrată de BETAeRO, indice ce reflectă evoluția companiilor reprezentative de pe piața AeRO. Indicele de referință al...

šŸŸ„Bursa de Valori București deschide pe roșu ședința de astăzi

La o ora de la deschiderea ședinței de tranzacționare la Bursa de Valori București majoritatea indicilor au fost pe roșu: Indicele de referință al pieței...

šŸŸ„Bursa de Valori București Ć®nchide ședința de astăzi pe roșu

Cea mai mare scădere, de 1,04%, a fost Ć®nregistrată de BETAeRO, indice ce reflectă evoluția companiilor reprezentative de pe piața AeRO. Indicele de referință al...
espressocafe.ro
nemira.ro
spot_img

video

spot_img
7,775FaniƎmi place
222AbonațiAbonați-vă

Abonează-te la newsletter

spot_img
spot_img

evenimente

spot_img

asociarii, patronate

spot_img