vineri, decembrie 1, 2023
AcasăREVISTA ONLINEArticole🎥 Evaluare imobiliara, evaluare de business. Tendințe în piață imobiliară.

🎥 Evaluare imobiliara, evaluare de business. Tendințe în piață imobiliară.

Am vorbit despre antreprenoriat în domeniul imobiliar și în domeniul evaluărilor imobiliare și de business, despre evotutiile din domeniul imobiliar în contextul crizelor mai vechi sau mai noi, rolul dronelor în evaluarea imobiliară, despre evaluarea imobiliară și evaluarea de business, despre evalearea brand-ului ca activ necorporal și înregistrarea în contabilitate, în patrimoniul firmei, cu Violetta Tudorache – Managing Partner Bliss Imobiliare și Anuța Stan – Senior Partner FAIRVALUE.

Violetta Tudorache: „Domeniul imobiliar este efervescent în orice moment, pentru că întotdeauna oamenii au nevoie de o locuință, de un birou, de scimbari, atunci când oamenii se mută de la mai mic la mai mare sau de la mai mare la mai mic, se schimbă de la a achiziționa o locuință la a închiria o locuință. Este un domeniu fascinant în orice anotimp economic. Întâlnesc în fiecare zi oameni deosebiți, oameni diferiți. Eu simt și văd cum cresc în fiecare zi pentru că aplic domeniul juridic, domeniul contabil, psihologie – fiecare om are povestea lui și trebuie să înțelegi care sunt nevoile omului ca să oferi cea mai buna soluție.”

Anuța Stan: „Avem 17 ani de activitate. După 10 ani de la înființare, a trebuit să ies din zona operațională și să ne concentrăm pe dezvoltarea firmei. Evaluarea presupune multă muncă de teren, presupune să fii informat în permanență.

Am lucrat în sistemul bancar 10 ani, iar în 2005 am urmat o cale firească de a trece în zona de evaluare, pentru că BNR a recomandat băncilor să fie externalizate aceste servicii. Atunci am înființat compania și, la început, am lucrat pentru bănci, apoi ne-am diversificat și am început să facem evaluări pentru mai multe scopuri decât garantare.

O evaluare de business este mai complicată decât o evaluare a proprietăților imobiliare. Evaluarea de business este foarte interesantă, noi ne uităm pe cifre, se poate întâmpla să observăm că anumite înregistrări nu par în regulă, apelăm la baza de date, studii din străinătate, pentru că trebuie să vedem ce se întâmplă cu domeniul, cu subdomeniul respectiv. În evaluarea de business evaluăm mai multe active necorporale. Evaluăm valoarea de brand, care este un activ necorporal și care, uneori, contează foarte mult. Valoarea unui brand se poate înregistra în contabilitate, pe baza unui raport de evaluare.”

🎬 Host:
Aura Icodin, fondator Centrul de limbi străine A_BEST,
Cezar Iulian ARMAȘU, Director Revista Patronatului Român

🎥 Emisiuni video online: https://revistapatronatuluiroman.ro/tag/the-right-business-choice/
📽 playlist: https://www.youtube.com/playlist?list=PLlqL8gq8M1ftsk4fRswNV9XbE6b4Q96UY

* * *
📨 email: redactia@revistapatronatuluiroman.ro
📞 contact: +4075 – 422 – 8854


Cezar Iulian Armasu
Cezar Iulian Armasu
Director Revista Patronatului Roman, Revista de cultura, sah si business Pallas Athena - https://pallasathena.ro/

NAI Romania: Creșterea numărului de investitori români în Dubai crește expunerea...

Dubaiul se află pe locul al doilea între cele mai puțin riscante piețe imobiliare din lume, având un risc de numai 0,16%, după...

Parteneriat PWN Romania – Dynamic Business Connection

PWN România mobilizează o rețea de parteneri în sprijinul promovării leadership-ului feminin  Alături de noile ediții ale programelor sale tradiționale, Professional Women’s Network România lansează în...
spot_img
spot_img
spot_img

video

spot_img
7,827FaniÎmi place
290AbonațiAbonați-vă
spot_img

Abonează-te la newsletter

spot_img

evenimente