marți, martie 5, 2024
AcasăREVISTA ONLINEArticoleUpgrade de la mic la mare în afaceri

Upgrade de la mic la mare în afaceri

După un an de activitate și peste 30 de videopodcast-uri în seria  „De la mic la mare” dezvoltată de Radu – Valentin Paul în Brașov, un proiect despre antreprenoriat, proiectul trece la nivelul următor.

Devenit deja un brand cunoscut și apreciat în mediul antreprenorial și de afaceri din Brașov, „De la mic la mare” își extinde audiența la nivel național, prin alăturarea Revistei Patronatului Român.

Astfel, începând cu următoarea ediție, seria de videopodcast-uri intră în activitatea Studioului teritorial Brașov al Revistei Patronatului Român dezvoltat în parteneriat cu MabIT.

„De la mic la mare” este un proiect al Asociației Brașovul Altfel, care sprijină mediul de afaceri brașovean cu informații care să ii ajute pe manageri și pe antreprenori în activitatea lor de zi cu zi.

Am avut plăcerea să am interviuri cu specialiști din domenii importante mediului de afaceri, cu antreprenori mari, unii chiar în serie, și cu antreprenori din alte țări. Informațiile care se găsesc în aceste interviuri sunt menite să îi sprijine pe liderii mediului de afaceri să se dezvolte pe ei și afacerile pe care le conduc.

Mă bucur că recunoașterea inițiativei noastre depășește acum audiența țintă setată inițial și devine un proiect cu audiență națională.” a declarat Radu – Valentin Paul, președintele Asociației Brașovul Altfel, cel care cu pasiune a inițiat „De la mic la mare” în Brașov.

Bianca Stan, co-fondator MabIT, a adăugat: „ Am contribuit cu serviciile și suportul nostru pentru realizarea acestei serii de podcasturi distribuite online pentru că obiectivele proiectului se integrează în viziunea noastră pentru dezvoltare. Apreciem că educația antreprenorială, formarea unei comunități de business în care informațiile, modelele de bune practici, dezbaterea provocărilor cu care se confruntă antreprenorii, pot aduce un important plus la dezvoltarea unui ecosistem de afaceri în care, cu toții, să beneficiem de o dezvoltare a piețelor simultan cu dezvoltarea afacerilor celor ce reușesc.

Revista Patronatului Român este un proiect editorial dedicat mediului de afaceri din România, cu misiunea de a fi un „centru de informare pentru afaceri”, fondată de Cezar Iulian Armașu, în septembrie 2020. În acord cu preferințele audienței, RPR a dezvoltat o secțiune video consistentă în care găsiți materiale video de prezentare a evenimentelor de afaceri, numeroase interviuri cu conducători ai organizațiilor patronale și ai asociațiilor profesionale și de business, diverse emisiuni despre antreprenoriat și mediul de afaceri.

O componentă importantă o reprezintă secțiunea de evenimente organizate de Revista Patronatului Român în parteneriat cu diferite autorități publice și entități private, la care au participat de-a lungul timpului reprezentanți ai guvernului, ai parlamentului, eurodeputați, reprezentanți ai partidelor politice, specialiști de marcă în diverse domenii asociate afacerilor la nivel național și international, numeroși reprezentanți marcanți ai mediului de afaceri.

Revista Patronatului Român, un proiect dedicat antreprenorilor români, care și-a concentrat activitatea pe promovarea activității organizațiilor patronale, asociațiilor profesionale și a inițiativelor antreprenoriale din toate domeniile, a ajuns la etapa în care își continuă dezvoltarea prin înființarea de studiouri teritoriale.

Ne-am propus să dezvoltăm prezența revistei în toate regiunile României prin parteneriate cu antreprenori, jurnaliști și specialiști bine ancorați în mediile de afaceri locale, pentru a contribui astfel la diseminarea informațiilor relevante pentru afaceri în dublu, triplu sens: de la subiectele de interes național către comunitățile locale, de la afacerile locale către o audiență națională, schimbul de oportunități, informații și idei între comunitățile locale.

Mă bucur de parteneriatul realizat cu MabIT pentru dezvoltarea Studioului teritorial Brașov al Revistei Patronatului Român și îi mulțumesc lui Radu – Valentin Paul pentru că a acceptat să continuie dezvoltarea proiectului „De la mic la mare” în acest nou context”, a declarat Cezar Iulian Armașu, Director Revista Patronatului Român, Director general Consiliul Patronatelor ESG din România.

Podcastul „De la mic la mare” va fi difuzat în continuare pe canalul de YouTube actual și, simultan, pe paginile de social media: Facebook, Linkedin și YouTube ale Revistei Patronatului Român. Va fi preluat și în revista online, pe portalul revistapatronatuluiroman.ro, în secțiunea video, rubrica „Studioul teritorial Brașov”.


Cezar Iulian Armasu
Cezar Iulian Armasu
Director Revista Patronatului Roman, Director general C.P.ESG.R.

„De la mic la mare” Arena Ursilor by Pro Afaceri

🎬 O producție a Studioului teritorial Brașov - Revista Patronatului Român & MabIT https://mabit.ro/ ✅ Realizator: Radu Valentin PAUL https://www.youtube.com/watch?v=5zizJ1Rs8wM 🎤 Invitat: Sorin Peligrad, presedintele Pro Afaceri...

🎥 „De la mic la mare”, despre hoteluri de 3 stele

🎬 O producție a Studioului teritorial Brașov - Revista Patronatului Român & MabIT https://mabit.ro/ ✅ Realizator: Radu Valentin PAUL 🎤 Invitat: Bianca Stan, co-fondator MabIT https://www.youtube.com/watch?v=tGPqcBDJ_aA 👉 vezi...
spot_img
spot_img
spot_img

video

Secretul banilor

Atelier de comunicare

spot_img
7,827FaniÎmi place
290AbonațiAbonați-vă
spot_img

Abonează-te la newsletter

spot_img

evenimente

george.bcr.ro