vineri, decembrie 1, 2023

Revista Presei

Știri Relevante în Ziarul Financiar:
BestJobs: Tinerii încep să caute joburi sezoniere sau internship-uri: 43% dintre ofertele de muncă se adresează candidaţilor fără experienţă sau entry-level

Piaţa muncii încearcă să atragă candidaţi tineri, pe măsură ce vacanţa de vară se apropie şi aceştia încep să caute internship-uri, joburi part-time sau sezoniere, 43% dintre ofertele de job disponibile pe platforma BestJobs putând fi accesate de cei din Generaţia Z.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în Business Magazin:
Cifre îngrijorătoare. Câte milioane de români se gândesc să emigreze din cauza inflaţiei din ţara noastră

Peste 7 din 10 români (72%) sunt de părere că va veni o criză şi principala preocupare a lor este creşterea preţurilor bunurilor de consum, a spus Marius Luican, general manager al Reveal, companie de cercetare de piaţă, în cadrul unui eveniment organizat de Raiffeisen Bank România.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în Revista Biz:
Samsung Ecosystem for Education Development: dotarea claselor din România cu tehnologie de ultimă generație

Samsung Electronics lansează programul Samsung Ecosystem for Education Development, inițiativă educațională creată de companie prin care își propune să aducă produsele și tehnologia Samsung mai aproape de peisajul educațional din România.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în Capital:
Piața globală de publicitate și-a dublat valoarea în ultimii 10 ani

Piața globală de publicitate va atinge 850 de miliarde de dolari în 2022, de două ori mai mult decât nivelul înregistrat în urmă cu 10 ani.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în Aleph News:
Industria României intră la apă. Producția a scăzut în aprilie faţă de martie cu 12,5%

Producția industrială a scăzut în aprilie faţă de luna martie 2022 cu 12,5% ca serie brută şi a crescut cu 0,7% ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate, a anunţat marţi Institutul Naţional de Statistică (INS).
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în StartupCafe.ro:
TOP 2022: Cele mai valoroase branduri din lume. Apple, Google, Amazon, cap de listă

Apple, Google și Amazon sunt doar trei dintre cele mai valoroase branduri din lume în 2022, potrivit unui studiu. Astfel, Apple, care ocupă prima poziție în clasamentul Kantar BrandZ Most Valuable Global Brands 2022 (cele mai valoroase branduri globale din 2022) este pe cale să devină primul brand de un trillion de dolari.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Revista Presei

Știri relevante în clubantreprenor.ro Reff & Asociații | Deloitte Legal: Documentarea relației dintre producător și retailer – o birocrație necesară? Material de opinie de Camelia Malahov, Director,...

Revista Presei

Știri relevante în clubantreprenor.ro Analiză Glovo: Românii au comandat în 2022 un burger la trei secunde Cu ocazia Zilei Internaționale a Burgerului (28 mai), Glovo, platforma multi-categorie care...
spot_img
spot_img
spot_img

video

spot_img
7,827FaniÎmi place
290AbonațiAbonați-vă
spot_img

Abonează-te la newsletter

spot_img

evenimente