vineri, aprilie 19, 2024

Revista Presei

Știri Relevante în Ziarul Financiar:
Războiului din Ucraina scade drastic optimismul şefilor de companii privind evoluţia economiei locale: 54% dintre directorii generali se aşteaptă la o încetinire a creşterii economice, nivel dublu faţă de ponderea raportată la începutul anului

Optimismul directorilor generali din România privind evoluţia economiei româneşti s-a redus după izbucnirea războiului din Ucraina, astfel că procentul celor care mizează pe o accelerare a creşterii economice a scăzut la 34%, de la 59% în ianuarie, în timp ce ponderea respondenţilor care se aşteaptă la o încetinire a creşterii economice s-a dublat, de la 26% la 54%…
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în Business Magazin:
Guvernatorul BNR nu crede că economia va intra în recesiune. Există însă o problemă în fiscalitate

Economia României nu va intra în recesiune, dar există o problemă în domeniul fiscalităţii, a declarat joi guvernatorul BNR Mugur Isărescu, la lansarea Raportului asupra inflaţiei.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în Revista Biz:
Telekom Romania Mobile a încheiat primul trimestru din 2022 cu creșteri la toți indicatorii cheie de performanță

Toate eforturile depuse de Telekom Romania Mobile Communications S.A. (Telekom Mobile / TKRM) în ultimele șapte luni, de când a lansat promisiunea de a le oferi clienților săi „Mobil așa cum vrei. Simplu și corect”, au generat rezultate în urcare la toți indicatorii de performanță pentru T1 2022, dovedind astfel relevanța și atractivitatea angajamentului companiei de a îmbunătăți experiența clienților și de a le crește satisfacția.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în Capital:
Sprijin pentru transportatorii rutieri din România. Subvenție de la stat de 50 bani pe litrul de combustibil

Schema de ajutor de stat pentru compensarea creșterii prețului la combustibil din cauza situației internaționale prevede că valoarea ajutorului acordat este de 50 bani pe litrul de combustibil. Cei care vor beneficia de acest grant sunt transportatori rutieri de marfă și de persoane.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în Aleph News:
STUDIU. Cei care suferă de ADHD pot deveni antreprenori de succes

Dacă aspirați să deveniți următorul Elon Musk sau Mark Zuckerberg, un studiu recent arată că tulburarea hiperactivă cu deficit de atenție sau ADHD ar putea chiar să fie un avantaj pentru cei care suferă de această deficiență. Oamenii de știință au observat că persoanele care au ADHD se diferențiază prin patru caracteristici care ar putea sta la baza unui antreprenor de succes.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în Agerpres:
Spătaru: Este momentul să punem România pe harta economică de interes a Europei

Potenţialul României, o ţară europeană cu deschidere la Marea Neagră şi mărginită de Dunăre, este incontestabil, iar valorificarea acestui potenţial depinde de strategii realiste adaptate la noile condiţii geopolitice, este de părere ministrul Economiei, Florin Spătaru.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în StartupCafe.ro:
Jumătate dintre români s-au gândit să plece din țară după izbucnirea războiului în Ucraina. Unde și-ar căuta un job nou

Pe fondul izbucnirii războiului din Ucraina, 51% dintre români s-au gândit să plece din România, în timp ce 12% așteaptă să vadă cum evoluează situația, iar 11% sunt de părere că războiul nu ne va afecta, arată un studiu realizat de platforma de recrutare online BestJobs.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Revista Presei

Știri relevante în clubantreprenor.ro Reff & Asociații | Deloitte Legal: Documentarea relației dintre producător și retailer – o birocrație necesară? Material de opinie de Camelia Malahov, Director,...

Revista Presei

Știri relevante în clubantreprenor.ro Analiză Glovo: Românii au comandat în 2022 un burger la trei secunde Cu ocazia Zilei Internaționale a Burgerului (28 mai), Glovo, platforma multi-categorie care...
spot_img
spot_img
spot_img

video

spot_img
7,827FaniÎmi place
290AbonațiAbonați-vă
spot_img

Abonează-te la newsletter

spot_img

evenimente

george.bcr.ro