sâmbătă, iunie 3, 2023

Revista Presei

Știri relevante în clubantreprenor.ro
Studiu VELUX: Peste 70% dintre români spun că starea de spirit le este îmbunățită de prezența luminii naturale în locuințe

Astăzi, mai mult ca oricând, sănătatea și bunăstarea mentală este importantă, având în vedere ritmul de viață alert și stresant la care este supusă populația. Iar românii nu fac notă discordantă.

<<Click AICI pentru mai multe informații

Știri relevante în clubantreprenor.ro
Companiile listate la Bursa de Valori Bucuresti au oferit investitorilor cresteri de 100 procente in ultimii 5 ani

Prime doua luni ale acestui an au adus un avans de peste 5,5% pentru companiile listate la Bursa de Valori Bucuresti (BVB) si incluse in indicele BET-TR, care include si dividendele.

<<Click AICI pentru mai multe informații

Știri relevante în Forbes
Noul mecanism de ajustare a carbonului la frontiera UE intră în vigoare în octombrie, dar încă nu se cunosc regulile

Producătorii de fier, oțel, ciment, îngrășăminte, aluminiu, electricitate și, mai nou, hidrogen, incluși în noul mecanism european de monitorizare a emisiilor poluante (CBAM), vor trebui să facă aceste raportări din luna octombrie, dar încă nu se cunosc regulile de calcul.

<<Click AICI pentru mai multe informații

Știri relevante în Forbes
Acord între Nuclearelectrica și BWXT Medical pentru dezvoltarea medicinei nucleare în Europa

Nuclearelectrica avansează în dezvoltarea medicinei nucleare în Europa prin încheierea unui acord cu BWXT Medical Ltd, parte a BWX Technologies, pentru a explora posibilitatea producției de izotopi medicali.

<<Click AICI pentru mai multe informații

Știri relevante în Agerpres
ANRE verifică executarea lucrărilor de investiţii ale operatorilor de distribuţie a energiei electrice

Autoritatea Naţională de Reglementare în domeniul Energiei a demarat acţiuni de control la toţi operatorii de distribuţie a energiei electrice, inspectorii autorităţii verificând executarea lucrărilor de investiţii.

<<Click AICI pentru mai multe informații

Știri relevante în Agerpres
Rata ocupării femeilor în România este printre cele mai mici din UE (Monitorul Social)

Rata ocupării femeilor (25-54 ani) în România este de 67,1%, unde dintre cele mai mici din Uniunea Europeană (UE), în condiţiile în care media UE este de 74,7%, potrivit unui infografic Monitorul Social, un proiect al Friedrich-Ebert-Stiftung România.

<<Click AICI pentru mai multe informații

Știri relevante în Agerpres
INTERVIU/ Valentin Ionescu (ASF): Deciziile noastre privind Euroins au fost luate având toată baza legală necesară

Autoritatea de Supraveghere Financiară a făcut toţi paşii legali în analiza situaţiei Euroins, iar deciziile au fost luate având toată baza legală necesară, a declarat duminică, într-un interviu pentru AGERPRES, Valentin Ionescu, director general al Direcţiei Generale Asigurări, Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF).

<<Click AICI pentru mai multe informații


Mihaela Aurelia Platon
Absolventa a Facultatii de Sociologie și Asistenţă Socială, Mihaela este pasionata de public speaking, strategii de marketing, infrastructura unei companii și afaceri.

🟥La închiderea ședinței de tranzacționare de vineri a acestei săptămâni, majoritatea...

Cea mai mare scădere, de 0,84%, a fost înregistrată de BET-BK, indice ce reflectă evoluția companiilor reprezentative de pe piața AeRO. Indicele de referință al...

🟥Bursa de Valori București închide ședința de miercuri majoritar pe roșu

Cea mai mare creștere, de 0,56%, a fost înregistrată de BETAeRO, indice ce reflectă evoluția companiilor reprezentative de pe piața AeRO. Indicele de referință al...

🟥Bursa de Valori București deschide pe roșu ședința de astăzi

La o ora de la deschiderea ședinței de tranzacționare la Bursa de Valori București majoritatea indicilor au fost pe roșu: Indicele de referință al pieței...

🟥Bursa de Valori București închide ședința de astăzi pe roșu

Cea mai mare scădere, de 1,04%, a fost înregistrată de BETAeRO, indice ce reflectă evoluția companiilor reprezentative de pe piața AeRO. Indicele de referință al...
espressocafe.ro
nemira.ro
spot_img

video

spot_img
7,775FaniÎmi place
222AbonațiAbonați-vă

Abonează-te la newsletter

spot_img
spot_img

evenimente

spot_img

asociarii, patronate

spot_img