joi, iulie 18, 2024

Revista Presei

Știri relevante în clubantreprenor.ro
Un nou proiect de energie regenerabilă în județul Prahova

Atlantis România, parte a holdingului elvețian AG Group, a anunțat că intenționează să dezvolte o centrală electrică fotovoltaică la Puchenii Mari, în Județul Prahova, care va avea o capacitate de 42 MW.

<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri relevante în clubantreprenor.ro
Interviu cu Constantin STAN, Managing Partner, Enviso: Echipa Enviso este una de elită

Ideea Enviso s-a născut acum 17 ani, într-o seară ploioasă, într-un hotel din Basel. Mi-am dat seama, angajat fiind într-o multinațională, că metodologiile pe care le predau și aplic acolo și-ar găsi ușor întrebuințarea la noi, fiind vorba, în esență, de eficientizarea activităților, indiferent de industrie.

<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri relevante în Business-Voice
Aproape 3.000 de joburi la stat au fost scoase în piață de la începutul anului. 90% dintre acestea sunt funcții de execuție.

Instituțiile de stat au scos la bătaie aproape 3.000 de locuri de muncă în primele două luni ale anului, potrivit datelor jobradar24.ro, cel mai mare agregator de joburi din mediul privat și de stat din România, dezvoltat de eJobs.ro.

<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri relevante în Forbes
Afacerile Rompetrol Rafinare au crescut cu 42% în 2022

Rompetrol Rafinare, companie membră a grupului KMG International, a înregistrat în 2022 o cifră de afaceri de 6,5 miliarde de dolari, în creștere cu 42% față de 2021, și un profit net de 90,3 milioane de dolari.

<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri relevante în Forbes
E-Distribuție a investit 106 milioane de lei în 2022 în modernizarea rețelelor electrice

Companiile de distribuție a electricității din grupul Enel au investit în 2022 aproximativ 106 milioane de lei în rețelele de înaltă tensiune din București, Ilfov și din regiunile Dobrogea și Banat.

<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri relevante în Agerpres
Nuclearelectrica lansează prima etapă din 2023 a selecţiei de proiecte CSR-‘Nucleu De Bine’, cu un buget de 2 milioane de lei

Potrivit unui comunicat, Nuclearelectrica lansează prima etapă din 2023 a selecţiei de proiecte CSR şi implicare în comunitate – „Nucleu De Bine”, ca parte a platformei de responsabilitate socială a companiei. Bugetul alocat primei etape este de 2 milioane de lei.

<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri relevante în Agerpres
Ministrul Energiei: prețurile au fost ținute la un nivel sustenabil, atât la consumatorii casnici, cât și la cei industriali. 

Măsurile care au fost implementate la Ministerul Energiei, în cursul anului 2022, pentru a putea face faţă provocărilor din această piaţă, şi-au arătat efectele, iar preţurile au fost ţinute la un nivel sustenabil atât pentru consumatorii casnici, cât şi pentru consumatorii industriali.

<<Click Aici pentru mai multe informații


Mihaela Aurelia Platon
Absolventa a Facultatii de Sociologie și Asistenţă Socială, Mihaela este pasionata de public speaking, strategii de marketing, infrastructura unei companii și afaceri.

Bursa de Valori București anunță cele 50 de companii semifinaliste ale...

Cele 50 de companii semifinaliste ale programului au fost selectate de membrii Comitetului de Nominalizare BVB Arena. În perioada 8 - 31...

Document de poziție: RO e-TVA, RO e-Factura: Propuneri cu aplicare imediată...

Corpul Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România (CECCAR), singura autoritate competentă care organizează și monitorizează activitatea experților contabili și contabililor autorizați, precum și a...
spot_img
spot_img
spot_img

video

spot_img
7,919FaniÎmi place
412AbonațiAbonați-vă
spot_img

Abonează-te la newsletter

spot_img

evenimente

george.bcr.ro