marți, noiembrie 28, 2023
AcasăREVISTA ONLINEArticoleNatalia Intotero, inițiatoare a legii care aduce educația financiară în școli: „Nu...

Natalia Intotero, inițiatoare a legii care aduce educația financiară în școli: „Nu putem vorbi despre antreprenoriat atât timp cât nu încercăm să aprofundăm cunoștințele despre educația financiară”

Cel mai recent interviu găzduit de Revista Patronatului Român a avut-o invitată pe doamna deputat Natalia Intotero, inițiatoare, alături de alți parlamentari, a Legii 273/2021, lege care introduce educația financiară și pe cea juridică în școli. Cum s-a ajuns de la o simplă idee la un act normativ care a fost promulgat și publicat în Monitorul Oficial, dar și ce alte proiecte are doamna Natalia Intotero, aflați din interviul de față:


Luca Dinulescu
Luca Dinulescu
Luca Dinulescu este scriitor și jurnalist, având la activ patru volume publicate, fost bursier J.W.Fulbright pe scenaristică de film și televiziune (în cadrul New York Film Academy), fost bursier al Uniunii Scriitorilor din România, fost rezident al Festivalului de Literatură și Traducere Iași (FILIT), finalist al concursului de scenarii de lung-metraj HBO-TIFF (2005). În presă, comentează frecvent pe teme sociale, economice și politice pe blogurile Adevărul, fiind de asemenea fost colaborator al publicațiilor România Liberă și Academia Cațavencu, dar și realizator TV în cadrul unor trusturi precum PRO TV, Digi 24 și Prima TV.

Inflația în Europa este în continuă creștere din cauza prețurilor la...

Scăderea iminentă a inflației pe care o așteaptă băncile centrale din Uniunea Europeană nu s-a produs încă. Ultimele rapoarte pentru luna august indică în...

SmartLab 5.0 – INACO, inițiativa pentru competitivitate, la Buchatest Tech Week

Interviu cu Andreea Maria Paul, președinte INACO despre cel mai nou Start Lab 5.0 Ce ne spui despre Smart Lab? Smart Lab este cel mai...
spot_img
spot_img
spot_img

video

spot_img
7,827FaniÎmi place
290AbonațiAbonați-vă
spot_img

Abonează-te la newsletter

spot_img

evenimente