marți, martie 21, 2023
AcasăFără categorie🟥Bursa de Valori București deschide ședința de azi cu majoritatea indicilor pe...

🟥Bursa de Valori București deschide ședința de azi cu majoritatea indicilor pe roșu

La o ora de la deschiderea ședinței de tranzacționare la Bursa de Valori București majoritatea indicilor au fost în scădere:

Cea mai mare scădere de 0,67% a fost înregistrată de BETAeRO, indice ce reflectă evoluția companiilor reprezentative de pe piața AeRO.

Indicele de referință al pieței locale de capital BET, ce reflectă evoluția celor mai tranzacționate companii de pe piața reglementată a BVB, exclusiv societățile de investiții financiare (SIF-uri) s-a depreciat cu 0,06%.

Evoluția indicilor care iau în considerare lichiditatea:

BET-XT, indice ce reflectă evoluția preturilor celor mai tranzacționate 25 de companii de pe Piață Reglementată a BVB, s-a apreciat cu 0,01%.

BET-TR, indice ce reflectă atât evoluția preturilor companiilor componente, cât și dividendele oferite de acestea, a celor mai lichide societăți românești care îndeplinesc cele mai ridicate standarde calitative, listate pe piața reglementată a BVB a scăzut cu 0,06%.

BET-BK, indicele celor 30 de societăți locale sau străine, listate pe piața reglementată a BVB, cu cea mai mare capitalizare bursieră ajustată s-a depreciat cu 0,03%.

ROTX, dezvoltat de BVB împreună cu Bursa de Valori din Viena (Wiener Borse AG) care reflectă în timp real mișcarea acțiunilor ‘blue chip’ tranzacționate la Bursa de Valori București, a înregistrat o scădere de 0,12%.

Valoarea totală a tranzacțiilor a fost de 2,47 milioane lei /0,50.

Acțiunile Banca Transilvania au înregistrat o apreciere cu 0,30%, preț mediu 19,84, preț minim 19,80, preț maxim 19,86.
Acțiunile BRD – GROUPE SOCIETE GENERALE S.A. au înregistrat o apreciere de 0,61%, preț mediu 13,20, preț minim 13,14, preț maxim 13,22.
Acțiunile PATRIA BANK S.A. nu au înregistrat nicio evoluție, preț mediu 0,0862, preț minim 0,0862, preț maxim 0,0862.
Acțiunile ERSTE GROUP BANK AG nu au înregistrat nicio evoluție, preț mediu 170,90 preț minim 174,90, preț maxim 174,90.

BET-FI, indice ce reflectă evoluția societăților de investiții financiare (SIF-uri) s-a apreciat cu 0,43%.

BET-NG, indicele companiilor din sectorul energetic, s-a apreciat cu 0,19%.


Mihaela Aurelia Platon
Absolventa a Facultatii de Sociologie și Asistenţă Socială, Mihaela este pasionata de public speaking, strategii de marketing, infrastructura unei companii și afaceri.

Revista Presei

Știri relevante în clubantreprenor.ro Studiu RE/MAX România: 60% dintre românii care au achiziționat locuințe anul trecut au folosit venituri proprii RE/MAX România, parte a liderului mondial în...

🟩Bursa de Valori București deschide ședința de marți cu majoritatea indicilor...

La o ora de la deschiderea ședinței de tranzacționare la Bursa de Valori București majoritatea indicilor au fost pe verde: Cea mai semnificativă creștere de...

Revista Presei

Știri relevante în clubantreprenor.ro Studiu VELUX: Peste 70% dintre români spun că starea de spirit le este îmbunățită de prezența luminii naturale în locuințe Astăzi, mai mult...

🟥Bursa de Valori București deschide ședința de azi pe roșu

La o ora de la deschiderea ședinței de tranzacționare la Bursa de Valori București toți indicii au fost pe roșu: Cea mai semnificativă scădere de...
espressocafe.ro
nemira.ro
spot_img

video

spot_img
7,749FaniÎmi place
222AbonațiAbonați-vă

Abonează-te la newsletter

spot_img
spot_img

evenimente

spot_img

asociarii, patronate

spot_img