vineri, decembrie 1, 2023
AcasăVideo🎥 RO business storytelling: România ești tu

🎥 RO business storytelling: România ești tu

🎥 RO business storytelling: România ești tu
🎤 Invitat: Tatiana Tuță, antreprenor agenție de marketing online

Cuvinte cheie: Proiect, Finanțare, Strategie, Creștere rapidă. 

”Proiectul este finanțat, se desfășoară pe un ONG, e foarte important. Și atunci, ca să ne obținem finanțarea respectivă ciocănim din poartă-n poartă. Avem acum foarte mulți oameni care ne cunosc proiectul, ne e foarte ușor, dar la început am meris din poartă în poartă.”

Tatiana Tuță

Tatiana Tuta. 8 ani de top management în cadrul unor publicații de renume din România, parte a trustului Medien Holding, dar și 10 ani de antreprenoriat propriu, Tatiana Tuță (TiA.N.A.) îți este alături în călătoria business-ului tău prin marketing și vânzări. Cu alte cuvinte, te pune față în față cu publicul tău țintă, îți pune la îndemână „uneltele” pentru construirea vadului comercial, îți asigură deschiderea către o lume vizibilă și în același timp îți arată cum să vinzi produsul/serviciul pe care îl deții.

„Un antreprenor de succes înseamnă abilități de marketing și vânzări bine însușite. Un antreprenor de succes înseamnă perseverență, încredere și pași mici, făcuți tot timpul spre aceeași direcție. Pot spune că experiența mea din antreprenoriat m-a făcut mai puternică, mi-a testat limitele, m-a transformat într-o versiune mai bună. Sunt fondatorul unei agenții de marketing digital cunoscute din România, acolo unde transformăm

business-uri pe bandă rulantă, acolo unde împachetăm servicii și produse în așa fel încât să creăm diferența care te duce spre vârf.

Și cum mulți nu știu care este pasul următor, am fondat o Agenție de Vânzări Externalizate, acolo unde singurul nostru target este creșterea cifrei de afaceri a companiei tale. Și pentru că îmi sunt atât de dragi toate aceste lucruri, consider că împreună putem transforma business-ul într-unul funcțional, viabil, statornic, dar mai ales scalabil.”(TiA.N.A.).

Serviciile de consultanță pe care ți le oferă sunt îndreptate spre marketing digital, content marketing, dar și Sales.
Tatiana este licențiată în Științe Politice (Universitatea din București), Drept (Universitatea Nicolae Titulescu) și studentă a Facultății de Psihologie.


😎 Host: Cezar Iulian Armașu, Director Revista Patronatului Român ;
🎬Producător: Mădălina Samoilă & Revista Patronatului Român; 📌
Emisiune susținută de: Appraisal & Valuation, indice bursier APP, https://nairomania.ro/ 👉 vezi mai multe:
🎥 canal video online: https://revistapatronatuluiroman.ro/c…
📽 playlist: Ro Business Storytelling
📨 email: redactia@revistapatronatuluiroman.ro
📞 contact: +4075-422-8854


🎥 RO business storytelling: crowdlanding

🎤 Invitat: Vicențiu Vlad, Chief Executive Officer stock.estate https://www.youtube.com/watch?v=rAY1qnBGq0E 😎 Host: Cezar Iulian Armașu, Director Revista Patronatului Român 🎬Producător: Revista Patronatului Român; 👉 vezi mai multe: 🎥 canal video...

🎥 RO business storytelling: PR&ARTS COMMUNICATIONS

🎤 Invitat: Liliana Uleia, owner agenția de comunicare PR&ARTS COMMUNICATIONS https://www.youtube.com/watch?v=NkxN2-MKDwo 😎 Host: Cezar Iulian Armașu, Director Revista Patronatului Român ; 🎬Producător: Revista Patronatului Român; 👉 vezi mai...
spot_img
spot_img
spot_img

video

spot_img
7,827FaniÎmi place
290AbonațiAbonați-vă
spot_img

Abonează-te la newsletter

spot_img

evenimente