luni, septembrie 25, 2023
AcasăVideo🎥 Psihologie, psihoterapie. De ce merg eu la psiholog?

🎥 Psihologie, psihoterapie. De ce merg eu la psiholog?

🎤 Invitat: Daniela Marinescu, Psiholog clinician, Psihoterapeut Sandplay și supervizor și formator in Sandplay Therapy certificat de Asociația Internațională de Sandplay Therapy, Partea I

🎬 Producători:
✔️ Steluța Moisescu, Președinte și fondator Asociația NIA Neurodiversity Academy;
✔️ Gabriela Niculescu, Președinte Asociația Home Therapy, Psiholog autonom, Psihoterapeut, Terapeut Ocupațional;
✔️ Mihaela Plocon, Colaborator Asociația Home Therapy, Psiholog autonom, Psihoterapeut, Consilier Dezvoltare Personală și Profesională;
✔️ Cezar Iulian Armașu, Director Revista Patronatului Român.

Daniela Marinescu este Psiholog clinician, Psihoterapeut Sandplay și supervizor și formator in Sandplay Therapy certificat de Asociația Internațională de Sandplay Therapy, Fondator al Asociației Romane pentru Terapia prin Jocul cu Nisip, Fondator al Sandplay Academy, Fondator al abordării terapeutice Sandplay Integrativ.

Daniela a creat și susține cel mai complet și complex program de formare profesionala în Sandplay Therapy, recunoscut la nivel international.
Este coautor al Manualului International de Sandplay Therapy, o lucrare de specialitate coordonată de mentorul său Dr Barbara Turner și alaturi de o prestigioasa echipa de practicieni Sandplay.

Din 2011 și până în prezent susține programe de formare profesionala pentru psihologi, programe de practica pentru studenții la psihologie și programe de dezvoltare personala.
In cadrul cabinetului individual de psihologie, lucrează cu pacienți de toate vârstele și cu o problematică foarte diversa.

Domeniile de interes: terapia Sandplay, explorarea și analiza visului, explorarea și analiza basmului, explorarea psihosomatica din perspectiva analitică.
Având în istoria personala studiul artelor plastice, este foarte apropiată de practica Artterapiei in timpul liber.
Practica sahaja yoga de-a lungul mai multor ani i-a facilitat o viziune holistă asupra omului și relației sale cu lumea, ceea ce a valorificat in cadrul terapeutic printr-o atitudine deschisa, calda, calma continatoare, experiențiala, analitica și spirituala, orientată către înțelegerea și integrarea sensului evenimentelor de viață ca baza a procesului de vindecare și dezvoltare.

Planul vieții personale este marcat de iubire, respect, bucuria vieții, spirit transformativ și un sentiment profund al împlinirii. Relația frumoasa cu cei doi copii, un fiu și o fiică, ambii psihologi, relația de cuplu bazată pe iubire, respect și dezvoltare împreună, și relația speciala cu sora și cu tatal sunt culorile de baza ale vieții personale.

👉 vezi mai multe:
📽 Playlist: https://www.youtube.com/playlist?list=PLlqL8gq8M1fseJ06q5lI5UnIVTWWtQJ6G
***
📨 email: redactia@revistapatronatuluiroman.ro
📞 contact: +4075-422-8854


🎥 Psihologie, psihoterapie. De ce merg eu la psiholog?

🎤 Invitat: Daniela Marinescu, Psiholog clinician, Psihoterapeut Sandplay și supervizor și formator in Sandplay Therapy certificat de Asociația Internațională de Sandplay Therapy, Partea a...

🎥 Psihologie, psihoterapie. De ce merg eu la psiholog?

🎤 Invitat: Amalia Arhire, Medic primar endocrinologie, Medic specialist Diabet, Nutriție și Boli Metabolice, Partea I https://www.youtube.com/watch?v=Dswmhlg69bM 🎬 Producători: ✔️ Steluța Moisescu, Președinte și fondator Asociația NIA...
spot_img
spot_img
spot_img

video

spot_img
7,827FaniÎmi place
222AbonațiAbonați-vă

Abonează-te la newsletter

spot_img

evenimente