sâmbătă, mai 25, 2024

Revista Presei

Știri Relevante în Ziarul Financiar:
Bogdan Putinică, Microsoft România: Doar 40% dintre companiile din România au o strategie de securitate cibernetică funcţională

Peisajul securităţii cibernetice se complică din ce în ce mai mult odată cu migrarea angajaţilor spre munca de la distanţă, dar şi cu războiul declanşat de Rusia în Ucraina, întrucât toate acestea au dus la o creştere a numărului de atacuri cibernetice.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în Business Magazin:
Managerii anticipează pentru mai-iulie o creştere accentuată a preţurilor în construcţii şi comerţ

Managerii chestionaţi de INS au anticipat pentru o creştere a activităţii şi a numărului de angajaţi în construcţii şi comerţul cu amănuntul, precum şi o creştere accentuată a preţurilor în industria prelucrătoare, construcţii şi comerţul cu amănuntul.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în Revista Biz:
Cătălin Andreica, Danone România: Puterea de a muta munții

Cum au reușit mai bine de 220 de gospodari din județul Teleorman să treacă de la o agricultură ce implica numai muncă manuală la folosirea unor tehnologii și metode moderne, dar și să atragă fonduri de peste 2 milioane de euro, prin intermediul programului „O șansă pentru familia ta”.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în Capital:
Se lansează programele guvernamentale IMM PROD și Garant Construct. Care sunt beneficiile aplicanților

Fondul Național de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderile Mici și Mijlocii anunță operaționalizarea celor mai noi programe guvernamentale: IMM PROD și GARANT CONSTRUCT. Ce presupun aceste programe?
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în Aleph News:
Crește riscul de recesiune. Nicolae Țăran: „OMS spune că au mai rămas rezerve de grâu pentru 10 săptămâni”

Vin vești sumbre de la Institutul pentru Finanțe Internaționale, care și-a înjumătățit estimările de creștere economică, la nivel global, pentru acest an. Dacă inițial, prognoza arăta o creștere de 4,6%, acum e de numai 2,3%.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în Agerpres:
Sectorul de e-commerce din România ar putea creşte cu 13-15% în acest an (director)

Sectorul de e-commerce din România ar putea creşte cu 13-15% în acest an, comparativ cu un avans de 10% în 2021, existând potenţial de creştere a bazei de consumatori, a afirmat vineri directorul executiv al Asociaţiei Române a Magazinelor Online, Florinel Chiş.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în StartupCafe.ro:
Antreprenorii români din RBL: 10 măsuri pentru ca România să nu se oprească din creșterea economică

Antreprenorii românii din asociația Romanian Business Leaders (RBL) spun că pentru ca România să nu se oprească din creșterea economică, în condițiile recesiunii globale, e nevoie de 10 măsuri necesare.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Revista Presei

Știri relevante în clubantreprenor.ro Reff & Asociații | Deloitte Legal: Documentarea relației dintre producător și retailer – o birocrație necesară? Material de opinie de Camelia Malahov, Director,...

Revista Presei

Știri relevante în clubantreprenor.ro Analiză Glovo: Românii au comandat în 2022 un burger la trei secunde Cu ocazia Zilei Internaționale a Burgerului (28 mai), Glovo, platforma multi-categorie care...
spot_img
spot_img
spot_img

video

spot_img
7,933FaniÎmi place
412AbonațiAbonați-vă
spot_img

Abonează-te la newsletter

spot_img

evenimente

george.bcr.ro