sâmbătă, mai 25, 2024

Revista Presei

Știri Relevante în Ziarul Financiar:
Antreprenori locali. Ioan Teslaru, un antreprenor din Buhuşi, a ajuns la 1,7 mld. lei cu fabrica de plasă sudată Intertranscom

Intertranscom Impex, un producător de plasă sudată cu o fabrică în Bacău, aproape şi-a dublat cifra de afaceri în 2021, ducând rezultatul la 1,7 miliarde de lei, în vreme ce profitul a crescut de peste patru ori faţă de 2020, până la 174,8 milioane de lei, arată cele mai recente date publicate pe site-ul Ministerului de Finanţe.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în Business Magazin:
Mai mult de un sfert din angajaţii români lucrează în companii multinaţionale – INSSE

În România, în anul 2020, un procent de 28,6% din numărul total de salariati din întreprinderile active şi-au desfăşurat activitatea în întreprinderi ce fac parte din grupuri multinaṭionale controlate din străinătate, arată statistica INSSE.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în Revista Biz:
Radu Atanasiu: Lupta CEO-ului cu sine

Conducătorii de organizații nu cresc lin și senin, ci zbuciumat și abrupt, prin crize de identitate și lupte cu sine. De cele mai multe ori aceste zbateri rămân secrete, poate cu excepția discuțiilor cu psihologul, pentru că CEO-ul preferă să lupte singur(ă), în tăcere, fără să arate vreun semn de vulnerabilitate.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în Capital:
Compania Salrom va fi listată la BVB după ce Fondul Proprietatea a decis să iasă din acţionariat

Compania Salrom va fi listată la Bursa de Valori Bucureşti (BVB) în luna mai a anului viitor, spune ministrul Economiei. Florin Spătaru a explicat că schimbarea va avea loc în contextul în care Fondul Proprietatea, care deţine 49% din acţiuni, a decis să iasă din acest acționariat.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în Aleph News:
Compania Coca-Cola, victimă a unui atac cibernetic al hackerilor ruși. Răscumpararea se ridică la peste 60 de milioane de euro

Compania Coca-Cola a precizat într-un comunicat că se află în prezent în mijlocul unei investigații privind un incident grav de securitate căruia se pare că i-a fost victimă. Incidentul a fost atribuit Stormous, un grup rusesc de ransomware sau de „deturnare de date”, care împiedică utilizatorii să își acceseze fișierele personale cerând plata unei răscumpărări.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în Agerpres:
INTERVIU Verchere (OMV Petrom): Nu mai importăm ţiţei din Rusia, dar sursele alternative sunt mai scumpe

OMV Petrom nu mai importă ţiţei din Rusia, ca răspuns la conflictul din Ucraina, dar sursele alternative sunt mai scumpe, din cauza costurilor mai mari de transport, a afirmat Christina Verchere, directorul general al OMV Petrom, într-un interviu acordat AGERPRES.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în StartupCafe.ro:
Schimbare pe piața muncii. 43% dintre angajați ar renunța la jobul actual

Pentru un salariu mai mare, condiții mai bune și flexibilitate, 43% dintre angajați ar renunța în următul an la locul de muncă actual, potrivit unui studiu EY, care mai arată că are loc o schimbare majoră pe piața muncii.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Revista Presei

Știri relevante în clubantreprenor.ro Reff & Asociații | Deloitte Legal: Documentarea relației dintre producător și retailer – o birocrație necesară? Material de opinie de Camelia Malahov, Director,...

Revista Presei

Știri relevante în clubantreprenor.ro Analiză Glovo: Românii au comandat în 2022 un burger la trei secunde Cu ocazia Zilei Internaționale a Burgerului (28 mai), Glovo, platforma multi-categorie care...
spot_img
spot_img
spot_img

video

spot_img
7,933FaniÎmi place
412AbonațiAbonați-vă
spot_img

Abonează-te la newsletter

spot_img

evenimente

george.bcr.ro