sâmbătă, mai 25, 2024


 

Motto: “Întreprinderea de afaceri are două – și doar două – funcții de bază: marketing și inovare. Marketingul și inovația produc rezultare; toate celelalte sunt costuri.” – Peter Drucker

Detalii conferinta: LINK
Rezumatul conferinței online – EDITIA I – poate fi vizionat în acest LINK

ORGANIZATORI

         

PARTENERI MEDIA

         

PARTICIPANTI

 

LIBRA BANK
Libra Internet Bank este o bancă româneasca înființată în 1996, iar din 2003 face parte din grupul american de investitii New Century Holdings. Suntem prima bancă din România care a urmat o strategie de nișă țintind segmentul profesiilor liberale și ,ulterior, domeniile agribusiness si real-estate.
In zona de real estate ne-am propus să devenim partenerul celor mai importanți dezvoltatori rezidențiali din marele orase, finanțând pană acum cc 300 de proiecte, însumand peste 15.000 de apartamente. Nu oferim doar finanțare, punem la dispoziția partenerilor noștri întreaga noastră expertiză și înțelegere aprofundată a criteriilor de realizare a proiectelor de succes.
In ceea ce priveste agricultura, suntem, deja, rescunocuți ca una din cele mai active banci, finanțând pană acum sute de fermieri pentru achiziția de terenuri agricole, echipamente și asigurarea inputurilor necesare inființării culturilor agricole. Avem oameni specializati care pot ințelege nevoile fiecarui fermier și gasi cea mai buna solutie de finanțare.

Totodata, acordăm o importanță foarte mare digitalizarii, fiind prima bancă din România care a oferit posibilitatea deschiderii contului online si primii care am lansat creditul 100% online, fară hârtii și drumuri la bancă. Ne-am propus sa devenim un hub regional pentru fintech-uri, astfel în 2020 am incheiat parteneriate cu Monese, Paysera si Transferwise.

INSIGHT CONSULT
Robert Boran
Compania a fost fondată în anul 2003, de atunci a evoluat într-un mod dinamic, oferind clienților săi o gamă largă de servicii, pornind de la consultanța tehnică s-a dezvoltat către consiliere și consultanță în afaceri. Ulterior ne-am specializat în realizarea de proiecte de consultanță managerială și de accesare a fondurilor necesare finanțării diverselor proiecte ale clienților noștri cu precădere a finanțărilor cu fonduri europene, activând în acest domeniu de peste 14 ani, fiind printre puținele societăți de profil care oferă totodată servicii de proiectare proprii cât și management de proiect.
Credem în succesul clienților noștri si creștem ajutându-i pe alții să crească.
Calea Călărași nr. 137,
Sector 3, București, 030614
+40 21 323 01 17
office@insconsult.eu
www.insconsult.eu
TRIBUNALUL PERMANENT DE ARBITRAJ INSTITUTIONALIZATTRIBUNALUL PERMANENT DE ARBITRAJ INSTITUTIONALIZAT
Rodica Vlaicu – Presedinte
Tribunalul Permanent de Arbitraj Instituţionalizat
Tribunalul Permanent de Arbitraj Instituţionalizat este o instituţie permanentă de arbitraj, alternativă la instanţa de judecată, înfiinţată şi organizată potrivit dispoziţiilor Codului de procedură civilă (Cartea a IV-a. Despre arbitraj).
Tribunalul Permanent de Arbitraj Instituţionalizat dispune de un corp de arbitrii profesionişti, caracterizat de competenţă, seriozitate şi integritate. Aceştia au dobândit calitatea de arbitru profesionist, în urma unui examen deosebit de riguros, constând într-un test de verificare a cunoştinţelor de specialitate şi un interviu.
Tribunalul Permanent de Arbitraj Instituţionalizat este abilitat, potrivit dispoziţiilor legale, să judece litigiile civile, în care sunt implicate persoane jurdice şi/sau fizice, cu condiţia ca acestea sa fi încheiat o convenţie arbitrală scrisă.Convenţia arbitrală se poate încheia fie sub forma unei clauze compromisorii, fie sub forma compromisului.
ROMANIAN AMERICAN BUSINESS COUNCIL
Stefan Minovici – Presedinte

Consiliul de afaceri româno-american – RABC a fost creat ca rezultat direct al unei nevoi puternice și imperative de a reprezenta un spectru mai larg de valori românești. Consiliul nostru și-a asumat, printre altele, misiunea de a aduce și ridica la cel mai înalt nivel elemente cheie ale societății noastre, ce ne fac mândri de moștenirea și realizările românilor. De fapt, aceste atribute ne diferențiază ca membri ai diasporei românești din Statele Unite. Toate acestea în timp ce continuăm să fim integrați cu mândrie în cultura și societatea americană, așa cum am fost întotdeauna.
Ne-am angajat să urmărim paradigma puterii acestei relații și să valorificăm încrederea reciprocă pe care Statele Unite și România și-au construit-o de peste un secol și jumătate. Membrii noștri combină peste 250 de ani de expertiză în desfășurarea afacerilor între România și Statele Unite. Experiența noastră exemplară variază în domenii-cheie și industrii precum apărare, securitate interioară, afaceri guvernamentale, IT, asistență medicală, mediu, infrastructură, piețe de capital, drept internațional, dezvoltare de afaceri, marketing și relații publice.

LINK

RABOPatronatul Proprietarilor de Cladiri din Romania – RABO
Romanian Association of Building Owners – RABO

Ioan Bejan, Secretar General
Mr.ExclusivitateMr. Exclusivitate
Florina Cristescu – administrator

LINK

 

Uniunea Națională a Patronatului Român

Scopul Uniunii este de a reprezenta, promova și apăra interesele membrilor săi, în mod deosebit, al companiilor mici și mijlocii.
Trecând printr-un proces profund de restructurare, UNPR se prezintă azi ca cea mai activă și dinamică confederație patronală din România, fiind prezentă în 21 de județe ale țării cu  companii membre din toate domeniile economice. Cele 18 comisii asigură prezența reală, profesională a UNPR în mediul de business și nu numai, fiind practic laboratoarele în care se nasc strategiile confederației legate de întreaga viață economică, socială, culturală și politică a României. Cei 29 de ani de existență a UNPR îndreptățesc Uniunea să-și asume rolul de lider al coagulării și dinamizării mișcării patronale din România. De altfel, începând cu luna februarie a anului 2015 conducerea UNPR a demarat un turneu național care să cuprindă toate județele României, în urma căruia se va face o evaluare exactă a mișcării patronale din țara noastră.
Cei 3 prim-vicepreședinți și 10 vicepreședinți ai UNPR răspund de dezvoltarea regională a Confederației, ținând cont de regiunile de dezvoltare, conturate în România. Programul de parteneriate pe care UNPR le-a realizat și le va realiza în continuare cu cele mai importante instituții locale și naționale, impun Confederația ca un partener serios, viabil și eficient pentru acestea. Fondurile europene sunt un capitol pe care UNPR îl tratează cu cea mai mare responsabilitate, fiind un exemplu prin proiectele pe care le-au realizat membrii săi, demn de urmat și mobilizator în același timp.
Bogata experiență și zestre de relații internaționale acumulate pe parcursul celor 29 de ani de existență, se dorește a fi valorificată în folosul membrilor săi, care doresc să-și extindă portofoliul de afaceri în afara țării. Exemplele cele mai elocvente sunt parteneriatele cu cele mai mari confederații din Ungaria (VOSZ) , Polonia (Employers of Poland), Slovacia (EAES), Germania (BVMW) și Republica Moldova semnate în ultimii 3 ani. Aceste parteneriate au deschis largi perspective tranzacțiilor comerciale între mediile de afaceri din România și aceste țări. De asemenea, UNPR mai are parteneriate internaționale cu Camera de Comerț Japonia-România, Trade Center Taiwan și Camera de Comerț Polonia Romania.
Mișcarea patronală din România trebuie să ajungă la un alt nivel al evoluției sale, care să impună organizațiile patronale ca parteneri serioși, puternici, reali față de orice instituție și organizație din România.
CARTEL ALFACONFEDERATIA NATIONALA SINDICALA CARTEL AFFA
 

Bogdan Iuliu HOSSU
Presedinte CNS „Cartel ALFA”

Training Explore SRL
Valerica Ciocioi – administrator
Valerica Ciocioi de la Training Explore SRL, este formator acreditat de ANC, coach, trainer și public speaker certificat John Maxwell Team România, trainer certificat People Keys în Analiza comportamentală metoda Maxwell DISC, susține cursuri pe teme de dezvoltare personala, comunicare, atitudine, gestionarea timpului, leadership, etc.
Misiunea ei este să ajute oamenii și organizațiile să genereze schimbarea, să se dezvolte, să își valorifice competențele și să își atingă potențialul dorit.

LINKERIN

FACEBOOK

SEOMARKSEOMARK
Radu Ciofu – manager operational
SEOmark.ro este o Agentie de Marketing Online lansata in 2014 de Radu Ciofu si Ramona Ulici – membrii fondatori.
Oferim Servicii de Promovare Online – Creare de Site-uri si web design – Cursuri de Marketing Online – Servicii de Redactare  dar si alte servicii de promovare online cum ar fi :  SEO, Google Ads (ex adwords), Facebook, Content Marketing, Cursuri pe zona de marketing onine, Servicii de optimizare a conversiei, etc…

office@seomark.ro

 
Dan Cristian IonescuLuand Agent de Asigurare
Dan Cristian Ionescu

Imi folosesc abilitatile , competentele si spiritul empatic, pentru a ajuta oamenii sa si protejeze sanatatea ,viata, resursele si proprietatile !
https://cristiandanionescu.ro

ACTIVEMALL SRL
Buhosu Ciprian, Administrator

https://www.activemall.ro/

Frumar Training&Consulting SRL
Frunza Maricica Administrator
PFA Orlandea Aurel Danut
Dan Orlandea. Trainer&Coach partener JMT. Ofer consultanta si consiliere in dezvoltarea oamenilor si a echipelor. De aproximativ 4 ani oferim programe de coaching individual si de grup companiilor. Cateva din companile care au beneficiat de servicile noastre: Boromir, Apulum, Beneton, Bramac, Hilton.
De asemenea sunt Business Developer pentru Antreprenoriatul mic romanesc. Aici ne focusam pe a dezvolta mai intai antreprenorii si mai apoi sa crestem afacerea.

 

GRAND HOTEL CONTINENTAL

GRAND HOTEL CONTINENTAL