sâmbătă, mai 25, 2024

Motto: “Întreprinderea de afaceri are două – și doar două – funcții de bază: marketing și inovare. Marketingul și inovația produc rezultare; toate celelalte sunt costuri.” – Peter Drucker
Rezumatul conferinței online – EDITIA a II-a – poate fi vizionat în acest LINK

ORGANIZATORI

         

PARTENERI MEDIA

    Revista online Pallas Athena   clubantreprenor.ro

PARTENERI

C.H. Beck – Scurt istoric

Editura C.H. Beck are ca obiect exclusiv de activitate editarea cărţilor şi a publicaţiilor cu tematică juridică şi economică. Editura s-a impus pe piaţa literaturii juridice în anul 1998 ca urmare a asocierii dintre grupul românesc al Editurilor ALL şi editura germană C.H. BECK. Începând cu anul 2001, Editura All Beck s-a desprins din Grupul Editurilor ALL, iar din 2006 a preluat numele partenerului său european C.H. Beck, devenind astfel o societate independentă, cu capital majoritar german. Compania a devenit astfel parte integrantă a trustului european C.H. BECK, unul dintre cele mai vechi şi mai reprezentative din Europa, grup fondat în anul 1763. În prezent, acest grup include mai multe societăţi din Germania, Elveţia, Cehia, Polonia şi România.

 

 

   

   cezariulian.ro        GRAND HOTEL CONTINENTAL – Bucuresti, Calea Victoriei 56 

 

PARTICIPANTI

Conferința CPR 2020 vă va prilejui o întâlnire cu Cvartetul Anima și cu tablourile artistului Mariya Yugina, Maestru Internațional de Șah.

 

Modetator:


Corneliu Calotă
Ziarist cu o bogată experiență de radio, televiziune, presă scrisă și online.
A ocupat mai multe funcții de management în industria de televiziune.
A fost consilier de stat și purtător de cuvânt al Guvernului României.
Este doctor în științe politice, specialitatea Relații Internaționale. Este trainer de Public Speaking și educarea vorbirii (Logopedie). Este cadru didactic asociat la Școala de Studii Politice și Administrative.

 

Speakeri, Participanți si Invitați:

Gheorghe Naghiu

Presedintele Confederatia Patronatul Roman

Cornel Ionascu

Prim-Vicepreședinte Confederatia Patronatul Roman.
Profesor. Presedinte Asociația “HIRAM”.Practician in insolventa, membru INSOL Europa,presedinte al Instanței Superioare de Disciplina.

Ambasador Dumitru Tanase.

Presedinte de Onoare Patronatul Roman

Bogdan Crețu – Managerul general Confederația Patronatul Român – Centrul de formare și consultanță pentru Mediul de afaceri.
Activitate profesională concentrată în mare parte pe zona economică (peste 25 ani) și zona de inginerie în speță motoare cu reacție în industria aeronautică (3 ani).
A absovit Facultatea de Aeronave/Institutul Politehnic București -inginer motoare cu reacție
University of Washington în colaborare cu ASE România (ASEBUSS) – EMBA în finance 7 marketing (Executive Master of Business Administration);
Laurențiu Bogatu – Vicepreședinte Confederația Patronatul Român Nicolae Cristescu – Vicepreședinte Confederația Patronatul Român
Florescu Stefan Dan – Vicepreședinte Confederația Patronatul Român.
Expert contabil. Evaluator judiciar.
Experienta:
Presedinte al comisiei de cenzori al RENAR, Director economic S C STOREZ TECHONOLIGIES SRL, Directia de Asistenta Medicala si Educationala Voluntari, Analist credite CEC Bank.
Stefan Pricop – Confederația Patronatul Român
Gheorghe Teseleanu – Confederația Patronatul Român Mark Dodo SORIN – Presedinte Filiala Harghita Confederația Patronatul Român
Teodor Guy – Vicepreședinte Confederația Patronatul Român Cezar Iulian Armașu – Editorul Revistei Patronatului Român.
Vicepreședinte PR și comunicare Confederația Patronatul Român.
Proffesional Diploma Management O.U. – Marea Britanie.
Fondator, Administrator, Director general companie de leasing (2001), Presedinte C.A. grup de firme tehnica frigului (2002-2004), Presedinte O.N.G. cultura si caritate (2016), Presedinte O.U.G. sah, Membru fondator O.N.G. – organism certificare sisteme de management domeniul justitiei, Owner firma consultanta ( 11+ ani), Alte functii: HR, MK, top management publicitate.
Ioan Mircea Pascu
Profesor. Director of the Center for Strategic Studies National School of Political Studies and Public Administration, Bucharest.
Experienta:
Commissioner – Designate Romania
European Commission, Brussels
Member of the European Parliament
Vice-President: European Parliament
Minister of National Defence, Ministry of National Defence, Romania
Alin C. Pop
Cu o experiență 30+ în avocatură în drept comercial, dreptul muncii, dreptul aviației, și în organizarea de conferințe internaționale Aviația Civilă, organizarea de conferințe și simpozioane pe teme juridice, arbitraj comercial, Dl Av Alin C. Pop este Președintele Institutului Arbitral Român
Dan A. Orlandea. Trainer&Coach partener JMT. Ofer consultanta si consiliere in dezvoltarea oamenilor si a echipelor. De aproximativ 4 ani oferim programe de coaching individual si de grup companiilor. Cateva din companile care au beneficiat de servicile noastre: Boromir, Apulum, Beneton, Bramac, Hilton. De asemenea sunt Business Developer pentru Antreprenoriatul mic romanesc. Aici ne focusam pe a dezvolta mai intai antreprenorii si mai apoi sa crestem afacerea. Valerica Ciocioi de la Training Explore SRL, este formator acreditat de ANC, coach, trainer și public speaker certificat John Maxwell Team România, trainer certificat People Keys în Analiza comportamentală metoda Maxwell DISC, susține cursuri pe teme de dezvoltare personala, comunicare, atitudine, gestionarea timpului, leadership, etc. Misiunea ei este să ajute oamenii și organizațiile să genereze schimbarea, să se dezvolte, să își valorifice competențele și să își atingă potențialul dorit. LINKERIN FACEBOOK
Adrian Filip
Business Process Optimization Manager in cadrul DeutscheBahn Cargo Romania, subsidiara română a celui mai mare transportator feroviar din Europa.
Experienta 20 de ani in management.
Pregatire:
Universitatea ”Gheorghe Cristea”  Bucuresti – Facultatea de Relatii Economice Internationale
Alte pregatiri:
Piete de capital si Brokeraj (Camera de Comert si Industrie Bucuresti)
Auditor Intern pentru managementul calitatii (TUV Rheinland Romania)
Geanina Vodă, membru fondator si executive manager al FinancialIntelligence.ro. Are o experienţă de circa 20 de ani în mass media, ocupând de a lungul carierei funcții de conducere în presa financiară. Platforma de știri economice și analize financiare Financialintelligence.ro s-a remarcat de la bun început în peisajul media economic, dar și pe piața evenimentelor de business, în sectoare de interes strategic, precum energia, piața de capital, banking sau cybersecurity.
Mircea Fica, Fondator & Senior Editor
clubantreprenor.ro
Mircea Fica s-a născut în 25.05.1976 în orașul Cugir, jud. Alba.
În 1998 a absolvit Facultatea de Științe Politice și Administrative a Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca.
Lucrează în presă din 2000 – Agerpres, ziarele Independent și Ziua, grupul de presă Finmedia, Legal Maagazin și Universul Juridic.
Din anul 2013 este antreprenor.
În anul 2020 fondează publicația Club Antreprenor.
Mirela Iovu – Presedinte Asociatia Consilierilor Juridici din Sistemul Financiar Bancar
Cristian Socol
Profesor Academia de Stiinte Economice Bucuresti
Alina Duduciuc
Prodecan Facultatea de Comunicare și Relații Publice, Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative
Oana Dimitriu
Doctor in drept
Director editorial Editura Ch Beck
Cu experienta de peste 15 ani in activitatea editoriala din Romania.

 

Corneliu Barnea
Lector Universitar
Constantin Coderie
Profesor
Aristotel Bunescu – Redactor Sef Revista online de cultura, sah si business Chess Corporate Pallas Athena.
a condus, în calitate de redactor șef,  ziarul național Tineretul Liber;
a lucrat peste 30 de ani la AGENȚIA NAȚIONALĂ DE PRESĂ AGERPRES, la departamentele politic, cultură, sport;
este realizator de emisiuni de radio și televiziune, a scris la agențiile naționale de presă AM PRESS, AMOS NEWS, MAGNA NEWS, etc
A avut rubrică de artă și cultură  în revistele NAȚIUNEA, TOP BUSINESS și OPINIA NAȚIONALĂ.
Deține mai multe premii de presă, vorbește la vernisaje de artă plastică și la alte evenimente culturale, sportive, sociale. Pentru asta are colecție de … papioane.
A scris mult despre evenimentele muzicale de la Ateneu, Conservatorul București, Operă și Operetă, concertele de la Sala Radio, despre scriitori, actori de teatru și cinema, sculptori și dansatori.
Peste două decenii a fost gazetar pe probleme internaționale, făcând numeroase călătorii la instituțiile europene unde a fost corespondent special la Consiliul Europei și NATO.
În prezent este:
Președintele Departamentului de Critică și Istorie a Artei, din cadrul Uniunii Creatorilor Profesioniști
Editor la Agenția de presă culturală și sportiva
 
Luand Agent de Asigurare Dan Cristian Ionescu Imi folosesc abilitatile , competentele si spiritul empatic, pentru a ajuta oamenii sa si protejeze sanatatea ,viata, resursele si proprietatile ! https://cristiandanionescu.ro GRAND HOTEL CONTINENTAL GRAND HOTEL CONTINENTAL