joi, noiembrie 21, 2024
spot_img

ORGANIZATORI

Fondată în 2015, de către Bianca Tudor, Elite Business Women este o companie de educație antreprenorială pentru femei, un proiect de antreprenoriat social care schimbă mentalități.

Prin evenimentele organizate de ELITE Business Women, femeile antreprenor au creat strânse legături care s-au transformat într-un Club de Afaceri Internațional, prezent în 11 țări din Europa și Asia.

Misiunea Elite Business Women este aceea de a deveni un instrument valoros în dezvoltarea antreprenoriatului feminin în România, dar și la nivel global, prin încurajarea și intermedierea parteneriatelor cu alte țări dar mai ales prin programele de business organizate de EBW.

Revista Patronatului Român este un portal dedicat mediului de afaceri din România, cu misiunea de a fi un „centru de informare pentru afaceri”, fondată de dl. Cezar Iulian Armașu, ce include:
– revista online Revista Patronatului Român, cod: ISSN 2734 – 8482 ISSN – L 2734 – 8482;
– secțiunea Formare profesională;
– Secțiunea Evenimente;
– Secțiunea Video: serii de emisiuni de business transmise live online (sau înregistrate) pe canalele de social media și youtube, videopodcast-uri, interviuri și dezbateri

PARTENER INSTITUTIONAL

Camera de Comerţ şi Industrie a Municipiului Bucureşti (CCIB) este o organizaţie autonomă, neguvernamentală, apolitică, fără scop patrimonial, cu personalitate juridică, de utilitate publică, destinată reprezentării, apărării şi susţinerii intereselor membrilor săi şi a celorlalţi operatori economici din municipiul Bucureşti, pentru dezvoltarea comerţului şi industriei, agriculturii şi serviciilor corespunzător cerinţelor economiei de piaţă.

Membrii CCIB îşi desfăşoară activitatea în cadrul a şase secţiuni, respectiv: Servicii, Industrie, Comerţ, Turism, Cercetare-Dezvoltare-Inovare şi Membri Colectivi. Camera de Comerţ şi Industrie a Municipiului Bucureşti este continuatoarea de drept a Camerei de Comerţ Bucureşti, indiferent de formă de organizare şi funcţionare sau de denumirea avută în perioada de timp de la constituirea să în 1868, fiind practic nedesfiintata de-a lungul istoriei sale.

Camera bucureşteană nu lucrează numai cu şi numai pentru membrii săi, ci se adresează întregii comunităţi de afaceri din municipiul Bucureşti. Conform statutului Camerei, membrii CCIB dispun, însă, de o serie de facilităţi (de exemplu: reduceri de tarife, inclusiv pentru contractarea de spaţiu expoziţional la târgurile organizate de ROMEXPO SA).

SPONSORI

 
 
Restaurant Ciao Niki Nicuta Enache sustine evenimentul Business 360 Men and Women in Business
 
Restaurantul Ciao Niki este situat într-o casa monument istoric, ce dispune de gradina interioara, terasa frumoasa si spatioasa, chiar in centrul Bucurestiului.
 
” Un restaurant cu specific italian , punem un accent deosebit pe mancarea sanatoasa precum si pe calitatea preparatului finit care ajunge in farfurie, drept dovada, pregatim inclusiv toate deserturile in bucataria noastra. In anumite seri in locatia noastra, organizam evenimente private, concerte live cu artisti deosebiti, cine romantice precum si alte momente speciale!”
 

 
Tucano Coffee Madagascar sustine Conferinta Business 360 Men and Women in Business
 
Tucano Coffee reprezinta o retea internationala de coffeeshopuri de specialitate, care promoveaza in lumea intreaga filosofia sa LOVE. PEACE. COFFEE.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

SmartBill Romania sustine Conferinta Business 360 Men and Women in Business
SmartBill în numere:
• 15 ani de Experiență
• 65.000 de clienți fericiți
                                                             • Cu SmartBill se emit peste 4.000.000 de facturi lunar
                                                             • Se facturează peste 14.000.000.000 de EURO anual
 
 

Ne bucurăm să avem ANSWEAR alături de noi la Business 360 Men and Women in Business cu surprize pentru participanți!
Answear.ro este dressingul tău din care alegi produse 100% originale pe care le probezi acasă, în faţa oglinzii şi din care păstrezi doar ceea ce ţi se potriveşte.
 
 
 
Incurajăm antreprenorii să adopte un stil de viată sănătos!
SportCare este alături de noi la Business 360 Men and Women in Business
SportCare oferă programe personalizate de recuperare medicala! Solutiile noastre de recuperare sunt rapide si eficiente, lasandu-ti libertatea de a te bucura in voie de stilul tau de viată.
 
 
 
 
 
 

A_BEST a fost înființat în 2008 și este în prezent unul dintre centrele independente de top pentru învățarea limbilor străine pentru români și expatriați.
 
A_BEST oferă servicii lingvistice complete, la standarde internaționale: cursuri de limbi străine – limbaj general/ de afaceri/ specializat, open/ corporate; cursuri de limba română pentru expați; testări LCCI; cursuri autorizate ANC; testări ECL; pre-testări Cambridge; traduceri; interpretariat; audit lingvistic; ghidaj turistic în limbi de circulație internațională; sejururi lingvistice.
 
 

BioNike face parte din grupul ICIM International, lider pe piata dermatocosmeticelor in Italia, infiintata in 1930 la Milano ca si companie farmaceutica. BioNike isi are originile in cuvintele grecesti: Bios= viata si Nike=victorie >>> Viata victorioasa.
Marca noastră a fost creată datorită intuiției unui antreprenor și farmacist care, în anii 1960, a realizat că produsele cosmetice ar putea fi utile nu numai pentru ingrijire si infrumusetare, ci și pentru a sprijini tratamentele dermatologice.
La vremea aceea putini dermatologi se implicau in industria cosmeticelor, totuși alergiile de contact, în special cele declanșate de metalele grele din formulele cosmetice, apareau deja in randul populației.După ce ne-am dat seama de acest risc crescut de alergii și am identificat oportunitatea de a oferi o soluție, în anii 1990 am început să colaboram cu laboratoare chimice calificate pentru a dezvolta o metodă capabilă să detecteze chiar cantități minime de nichel.
Ne descriem cu mândrie ca o companie care a inițiat formularea și comercializarea de tratamente pentru pielea sensibilă, alergică și hipersensibila.

 

PARTENERI MEDIA

     

     

     

SPEAKERI

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tudor Popescu este project leader Edison și directorul științific și de programe al Fundației Grupului Educativa. Activează în sistemul universitar de peste 15 ani în domeniul relațiilor internaționale și a fost implicat în proiecte europene și internaționale de educație, cercetare și cooperare cu mediul de afaceri.

Cu un interes științific în zona de antreprenoriat universitar și dezvoltare tehnologică, dezvoltat în programul de doctorat urmat la două institute politehnice din Portugalia și România, Tudor este membru activ al European Network for Business Studies and Languages (SPACE), unde a fost pentru câțiva ani reprezentantul universităților românești din rețea. Specialist in comunicare interculturală și aplanarea conflictelor, Tudor a oferit consultanță și formare în domeniu, în Kosovo, în zona de conflict din Mitrovica, în perioada post război (în 2010 și 2011), la debutul IBCM – International Business College Mitrovica.

Tudor a activat și în business, în internaționalizarea de operațiuni de retail în aria de middle și high-end iar în anii de debut a lucrat pentru Automobile Dacia. În anul 2018 s-a format în domeniul protocol și administrație la Ministerul Afacerilor Externe și a activat în serviciul exterior al României la misiuni diplomatice în Uniunea Europeană (statele baltice). Tudor face mult voluntariat în ONG-urile din România, este rotarian în Rotary Club Ploiești și Președintele de Onoare al France Alumni, asociație fanion a Institutului Francez și Ambasadei Franței din România. 

Tudor este numit în echipa Comitetului Districtual al Rotary România și Republica Moldova ca trainer pentru serviciul vocațional. În mai 2017, i s-a acordat cea mai înaltă distincție rotariană, titlul Paul Harris și titlul de Rotarian al Anului, respectiv diploma de excelență pentru implicarea în proiectele Districtului 2241 (în special pentru Programul de Schimb Internațional de Tineri – Rotary Youth Exchange).

 

Pornind de la un background medical, trecând prin marketing & vânzări în domeniul farmaceutic timp de 15 ani, Vlad Duțescu este de mai bine de 10 ani reprezentantul Sandler Training în România. Lucrează ca trainer, coach, mentor și team coach cu clienți organizaționali și indivizi, în proiecte românești și internaționale.

Prin metodologia Sandler folosește o abordare procesuală validată prin cercetare și rezultatele obținute într-o varietate de industrii și organizații, în sales management, customer experience și leadership. În coaching, mentoring, supervizare și team coaching folosește cadrul conceptual și structura EMCC Global, îmbinând o varietate de modele și tehnici care îi permit să se adapteze nevoilor variate ale cliențiilor.

Ca voluntar, este implicat în activități de susținere a pacienților, în EMCC Romania și co-fondator al Coaching & Mentoring Festival. Scopul său este să contribuie cu tot ceea ce știe și poate în educație, sănătate, inovare, antreprenoriat și dezvoltarea carierelor. Fiind un spirit liber de prejudecăți, îi place să asculte, să învețe, să provoace și să încerce noi teritorii, căutând să fie un model de urmat și un deschizător de drumuri.

Poate fi urmărit atât pe Linkedin, cât și pe Facebook. In calitate de Presedinte al EMCC Romania sustine alaturi de ceilalti membri dezvoltarea profesiei si promovarea standardelor de calitate, a codului etic, si a Declaratie de Diversitate si Incluziune, precum si acreditarea atat pentru coachi, cat si pentru mentori, team coachi si supervizori, facilitand dialogul profesional, practica reflexiva si procesul de dezvoltare si invatare continua.

Georgeta Dendrino este Executive Coach, Director General al Interact Business Communication, Head of Corporate pentru Thrive Global România, membru al boardului pentru Asociația pentru Valori în Educație, European Mentoring and Coaching Council (EMCC) si Romanian Gifted School. Georgeta este mentor în programul internațional al PWN Norvegia si PWN Romania.

Georgeta este lider experimentat, cu activitate în industria de training și coaching; ea a fost Business Coach pentru programul global Cartier Women’s Inițiative Awards; experienta sa este în dezvoltarea managementului, îmbunătățirea performantei, dezvoltarea carierei, strategie de vusiness si resurse umane. 
 
Georgeta este antreprenor, absolventa a:

Executive Master in Coaching and Consulting for Change
a programului The Challenge of Leadership de la Insead, France
Executive MBA la Asebuss.
Post Diploma Certificate in Human Resources at Seneca College, Canada

Este pasionata de scris, dezvoltare profesionala, mentoring, executive coaching, educație, leadership, parfumuri, călătorii, citit.

 

Andreea Maria Paul este Doctor în domeniul Economiei Internaţionale: Analiza practicilor anticoncurenţiale şi derogatorii în noul context al economiei globale (2001- 2008).

Andreea se prezinta:
„Extrem de curioasă din fire, mi-am dorit să fac cercetare încă din facultate. Aşa am ajuns să lucrez de la 21 de ani într-un Institut al Academiei Române. Fireşte, puteam câştiga mult mai bine ajutându-mi părinţii să conducă fabrică lor de mobilă. Iubesc însă prea mult cifrele că să renunţ. În spatele lor se ascund oamenii. Economia, cu doza ei mare de subiectivitate dată de tensiunea dintre ştiinţa înţeleasă ca rigoare şi imprevizibilul comportament uman, mi se pare de-a dreptul fascinantă.

Cercetarea m-a învăţat că hazardul favorizează numai o minte pregătită. Şi, dinamică fiind, am considerat firesc să încerc să-mi transpun în practică ideile. Prin urmare, m-am angajat consilier la Preşedinţie. Am prins repede gustul. Deşi cu preţul unor sperieturi bune, am reuşit să atrag atenţia presei şi a forurilor competente asupra conspiraţiei gulerelor albe în cazul insulinei. Cu mai puţine emoţii, am subliniat şi câteva dintre problemele grave legate de aşa-numita migraţie a creierelor româneşti.

Funcţia de consilier la Parlamentul European m-a atras oarecum firesc. Voiam să văd cum funcţionează maşinăria supranaţională cu sediul la Bruxelles.

Experienţa câştigată m-a făcut să înţeleg că „tehnocraţii”, profesioniştii şi „specialiştii” nu au de ce să stea departe de politică şi să-i lase pe alţii să ia decizii care ne privesc pe toţi. Prin urmare, am decis să mă implic …”
citeste mai mult: http://www.andreeapaul.ro/cine-sunt/

 

 

 

PROGRAM

Evenimentul va avea loc în data de 22 Iunie 2022, începând cu ora 16.00 la Palatul Camerei de Comerț și Industrie București, Aula Carol I
16:00 – 16:30: Welcome coffee. Înregistrarea participanților
16:30 – 17:40:
PANEL 1 Egalitatea de șanse & Dezvoltare Antreprenoriat 2022-2027, moderator: Cezar Iulian Armasu
Iuliu Stocklosa, Președinte al Camerei de Comerț și Industrie București, Cuvânt de deschidere
Florin-Sergiu Dobrescu, Secretar de stat Ministerul Antreprenoriatului și Turismului, tema Programe de dezvoltare a antreprenoriatului 2022 -2027
Andreea Maria Paul Președinte INACO , tema Forța Economică a Femeilor
Tudor Popescu, Project leader Edison, Director științific și de programe al Fundației Grupului Educativa, tema -Educația antreprenorială
Vlad Duțescu, Președinte European Mentoring & Coaching Council România, tema – Psihologie Femei și Bărbați în Afaceri
Adina Tarry, mentor, consultant, coach și psiholog de afaceri; autor și lector; Director Non Executiv EMCC România, tema Egalitatea de șanse: Aspirații, atitudini personale și valori, credințe sociale în succesul femeilor antreprenori
17:40 – 18:00: Coffee break
18:00 – 19:10:
PANEL 2 – Men and Women in Business
Subiectele de discuție în cel de-al doilea panel vor fi:
Bărbați și femei – oameni de afaceri – secretele succesului
Bune practici și mindset de afaceri de la femei și bărbați – asemănări și diferențe
Dezbatere pe teme precum: business development, strategie de comunicare, strategie de recrutare, obiective de business – HOW TO –
Grupul de speackeri din acest panel va fi alcătuit din 6 antreprenori, 3 doamne și 3 domni, iar moderatorul va fi Bianca Tudor, antreprenor, consultant de business & Președinte Elite Business Women Club.
19:10 – 20:30: Cocktail networking
19:10 – 19:40: Degustare de vin
19:40 – 19:50: tombolă
prețul unui bilet: o carte de vizită; bonus: primești lista cărților de vizită primite de organizatori
19:50 – 20:00: Comunicare – surpriza evenimentului, lansare de carte
20:00 – 20:30: Degustare de horincă