sâmbătă, iunie 3, 2023
AcasăFără categorie🟩Bursa de Valori București deschide ședința a celei de a doua zi...

🟩Bursa de Valori București deschide ședința a celei de a doua zi a săptămânii majoritar pe verde

La o ora de la deschiderea ședinței de tranzacționare la Bursa de Valori București majoritatea indicilor au fost pe verde:

Cea mai semnificativă apreciere de 2,59% a fost înregistrată de BET-NG, indicele companiilor din sectorul energetic.

Indicele de referință al pieței locale de capital BET, ce reflectă evoluția celor mai tranzacționate companii de pe piața reglementată a BVB, exclusiv societățile de investiții financiare (SIF-uri) a crescut cu 0,96%.

Evoluția indicilor bursieri care iau în considerare lichiditatea:

BET Plus, indice ce include un număr variabil de societăți romanești listate pe piața reglementată a BVB care îndeplinesc criterii minime de selecție referitoare la lichiditate și capitalizarea bursieră ajustată cu free float, a înregistrat o apreciere de 0,88%.

BET-XT, indice ce reflectă evoluția preturilor celor mai tranzacționate 25 de companii de pe Piață Reglementată a BVB, s-a apreciat cu 0,94%.


Indicele celor 30 de societăți locale sau străine, listate pe piața reglementată a BVB, cu cea mai mare capitalizare bursieră ajustată, BET-BK a crescut cu 1,05%.

ROTX, indice dezvoltat de BVB împreună cu Bursa de Valori din Viena (Wiener Borse AG) care reflectă în timp real mișcarea acțiunilor ‘blue chip’ tranzacționate la Bursa de Valori București s-a apreciat cu 0,93%.

Valoarea totală a tranzacțiilor a fost la un nivel foarte scăzut, de 3,75 milioane lei / 0,76 .

Acțiunile Banca Transilvania au înregistrat o evoluție de 0,26%, preț mediu 19,22 lei, preț minim 19,20 lei, preț maxim 19,31 lei.
Acțiunile BRD – GROUPE SOCIETE GENERALE S.A. au înregistrat o evoluție de 1,13%, preț mediu 12,56 lei, preț minim 12,50 lei, preț maxim 12,58 lei.
Acțiunile PATRIA BANK S.A. au înregistrat o depreciere de 3,98%, preț mediu 0,0855 lei, preț minim 0,0845 lei, preț maxim 0,0880 lei.
Acțiunile ERSTE GROUP BANK AG au înregistrat o evoluție de 0,83%, preț mediu 163,95 lei, preț minim 163,45 lei, preț maxim 164,20 lei.

BET-FI, indice ce reflectă evoluția societăților de investiții financiare (SIF-uri), a înregistrat o depreciere de 0,08%.

Iar BETAeRO, indice ce reflectă evoluția companiilor reprezentative de pe piața AeRO, nu a înregistrat nicio evoluție.

Sursa: https://bvb.ro/TradingAndStatistics/Trading/MarketsToday


Mihaela Aurelia Platon
Absolventa a Facultatii de Sociologie și Asistenţă Socială, Mihaela este pasionata de public speaking, strategii de marketing, infrastructura unei companii și afaceri.

🟥La închiderea ședinței de tranzacționare de vineri a acestei săptămâni, majoritatea...

Cea mai mare scădere, de 0,84%, a fost înregistrată de BET-BK, indice ce reflectă evoluția companiilor reprezentative de pe piața AeRO. Indicele de referință al...

🟥Bursa de Valori București închide ședința de miercuri majoritar pe roșu

Cea mai mare creștere, de 0,56%, a fost înregistrată de BETAeRO, indice ce reflectă evoluția companiilor reprezentative de pe piața AeRO. Indicele de referință al...

🟥Bursa de Valori București deschide pe roșu ședința de astăzi

La o ora de la deschiderea ședinței de tranzacționare la Bursa de Valori București majoritatea indicilor au fost pe roșu: Indicele de referință al pieței...

🟥Bursa de Valori București închide ședința de astăzi pe roșu

Cea mai mare scădere, de 1,04%, a fost înregistrată de BETAeRO, indice ce reflectă evoluția companiilor reprezentative de pe piața AeRO. Indicele de referință al...
espressocafe.ro
nemira.ro
spot_img

video

spot_img
7,775FaniÎmi place
222AbonațiAbonați-vă

Abonează-te la newsletter

spot_img
spot_img

evenimente

spot_img

asociarii, patronate

spot_img