sâmbătă, mai 25, 2024

Redacția Revistei Patronatului Român

Director:

Cezar Iulian Armașu Professional Diploma Management O.U.B.S. – Marea Britanie, studii juridice. Director Revista Patronatului Român. Experiență profesională în managementul afacerilor private 32+ ani: Fondator, Administrator, Director general companie de leasing (2001), Președinte C.A. grup de firme tehnica frigului (2002-2004), Președinte O.N.G. cultură și caritate (2016), Președinte O.U.G. șah, Owner firmă consultanță ( 11+ ani), Alte funcții: HR, MK, top management publicitate.


Redactori:

Andreea – Iuliana Bădilă este doctor în istorie al Universității din București, cu specializare în Istoria Contemporană a României. Autor al volumului Drepturile omului în „Epoca de Aur“. Documentele Securității.

 

 


Mihaela Aurelia Platon
Absolventa a Facultatii de Sociologie și Asistenţă Socială, Mihaela este pasionata de public speaking, strategii de marketing, infrastructura unei companii și afaceri.

 

 


Oana Mihaela Gidea este absolventa a Facultatii de litere – Universitatea din București, specializarea Științele Informăii și Documentării si a urmat un masterat in Gestionarea Informațiilor în Societatea Contemporană. Oana Mihaela se implica activ in mediul cultural, fiind Membră a Asociației Culturale Iulia Hașdeu (Membră UNESCO) si Voluntar la Biblioteca Metropolitană din București.


Colaboratori:

Cristina Vintila

Lucrez in domeniul contabil de peste 13 ani, reusind sa dezvolt Grupul de companii CV Expert Contabil in urma cu 8 ani cu foarte multa truda, studiu neincetat si incredere deplina in fortele proprii. Experimentata in aspecte legate de formarea, operarea, finantarea si managementul afacerilor, mi-am propus sa creez in cadrul companiei pachete de servicii complete, orientate catre solutii financiare pentru activitatea clientilor nostri.

Grupul CV Expert Contabil a fost infiintat din dorinta de a oferi antreprenorilor incredere si sprijin constant pentru dezvoltarea business-ului lor. In cei 12 ani de experienta am gestionat peste 500 de proiecte ale clientilor nostri, o mare parte cu care colaboram si in prezent. Cea mai mare satisfactie a fost faptul ca am reusit sa crestem si sa ne bucuram impreuna de succes.


Editor web: IULIAN SMALL & SMART BUSINESS SRL, Bucuresti, Sector 2, Str Toamnei nr. 127 cod postal 020716 Reg. Com. J40/15541/2015 CUI 35350726


Adresa redactiei:
Bucuresti, Sector 2, Str Toamnei nr. 127 cod postal 020716
email: redactia@revistapatronatuluiroman.ro
tel.: +4075-422-8854
Așteptăm corespondență de la cititorii noștri: LINK