joi, iunie 13, 2024
AcasăREVISTA ONLINEComunicate de presaTeatrul Infinit lansează proiectul ”Studio - Infinit”, o oportunitate pentru actorii profeșioniști

Teatrul Infinit lansează proiectul ”Studio – Infinit”, o oportunitate pentru actorii profeșioniști

Teatrul Infinit lansează proiectul ”Studio –  Infinit”, o oportunitate pentru actorii profeșioniști să participe timp de o lună în cadrul unui workshop intens de teatru bazat pe metoda analizei active și apoi să aplice tehnicile învățate în producțiile teatrului.

Teatrul Infinit își propune să inițieze o serie de workshop-uri pentru crearea unui studio teatral care să genereze proiecte cu o viziune modernă asupra teatrului. Tehnica care va sta la baza lucrului se regăsește în ultima metodă descoperită de Stanislavski și preluată de Lee Strasberg.

Proiectul ”Studio – Infinit” invită actorii profeșioniști din România să trimită la adresa contact@teatruinfinit.ro  C.V.-ul și o poză reprezentativă până pe 08 iunie 2022 în vederea castingului.

Proba constă în raportarea la un cumul de situații date și la acțiunea desfășurată în funcție de informațiile primite pe loc.

Actorii selectați, ce vor câstiga și castingul, se vor antrena pe scena Teatrului Infinit în tehnicile metodei acțiunilor fizice.

Orice teatru, orice proiect de tip studio, reprezintă calea de a ajunge la esența teatrului și la emoția din spatele actului teatral.

Cred că, în prezent, avem nevoie de mai mult teatru în inima noastră pentru a domoli asperitățile relieful lăuntric creat în ultimii ani pe fondul atâtor limitări, restricții. 

Vrem să atragem actori care în mod onest să fie conectați cu crezul și viziunea noastră teatrală. Proiectul Studio întinde o mână în căutarea celeilalte care să răspundă sub semnul acestui ideal de teatru, pe care noi l-am îmbrăcat sub forma, plastică desigur, de infinit, a explicat Boris Focșa, regizorul și creatorul Teatrului Infinit.

Mai multe detalii vor fi comunicate ulterior pe site (detalii aici) si pe pagina de facebook (detalii aici).

Alături de Eliza Yokina, Mircea Cărtărescu și Ștefan Câlția sau Maria...

Peste 40.000 de persoane au urmărit podcastul Cronicari Digitali în al nouălea sezon, aproape jumătate preferând varianta video, disponibilă din 2024 pe Youtube; ...

VEȘMINTE ALE TRECUTULUI EXPOZIȚIE DE COSTUME ȘI PODOABE TRADIȚIONALE DIN BANAT

VEȘMINTE ALE TRECUTULUI - EXPOZIȚIE DE COSTUME ȘI PODOABE TRADIȚIONALE DIN BANAT 23 mai – 16 iunie 2024, Sala Noua Galerie Muzeul Național al Țăranului Român Muzeul Național...
spot_img
spot_img
spot_img

video

spot_img
7,929FaniÎmi place
412AbonațiAbonați-vă
spot_img

Abonează-te la newsletter

spot_img

evenimente

george.bcr.ro