sâmbătă, aprilie 1, 2023
AcasăREVISTA ONLINEComunicate de presaTeatrul Infinit lansează proiectul ”Studio - Infinit”, o oportunitate pentru actorii profeșioniști

Teatrul Infinit lansează proiectul ”Studio – Infinit”, o oportunitate pentru actorii profeșioniști

Teatrul Infinit lansează proiectul ”Studio –  Infinit”, o oportunitate pentru actorii profeșioniști să participe timp de o lună în cadrul unui workshop intens de teatru bazat pe metoda analizei active și apoi să aplice tehnicile învățate în producțiile teatrului.

Teatrul Infinit își propune să inițieze o serie de workshop-uri pentru crearea unui studio teatral care să genereze proiecte cu o viziune modernă asupra teatrului. Tehnica care va sta la baza lucrului se regăsește în ultima metodă descoperită de Stanislavski și preluată de Lee Strasberg.

Proiectul ”Studio – Infinit” invită actorii profeșioniști din România să trimită la adresa contact@teatruinfinit.ro  C.V.-ul și o poză reprezentativă până pe 08 iunie 2022 în vederea castingului.

Proba constă în raportarea la un cumul de situații date și la acțiunea desfășurată în funcție de informațiile primite pe loc.

Actorii selectați, ce vor câstiga și castingul, se vor antrena pe scena Teatrului Infinit în tehnicile metodei acțiunilor fizice.

Orice teatru, orice proiect de tip studio, reprezintă calea de a ajunge la esența teatrului și la emoția din spatele actului teatral.

Cred că, în prezent, avem nevoie de mai mult teatru în inima noastră pentru a domoli asperitățile relieful lăuntric creat în ultimii ani pe fondul atâtor limitări, restricții. 

Vrem să atragem actori care în mod onest să fie conectați cu crezul și viziunea noastră teatrală. Proiectul Studio întinde o mână în căutarea celeilalte care să răspundă sub semnul acestui ideal de teatru, pe care noi l-am îmbrăcat sub forma, plastică desigur, de infinit, a explicat Boris Focșa, regizorul și creatorul Teatrului Infinit.

Mai multe detalii vor fi comunicate ulterior pe site (detalii aici) si pe pagina de facebook (detalii aici).

turbulențele de pe piețe nu i-au speriat pe investitorii individuali români

Piețele turbulente determină diversificarea în active rezistente la recesiune în rândul investitorilor individuali români Investitorii români de retail își diversifică portofoliile în mărfuri fungibile...

INVITAȚIE DE PRESĂ

Camera de Comerț și Industrie a României, împreună cu Africa IP SME Helpdesk, vă invită la seminarul Doing business in North Africa, eveniment care va avea...

Mihai Daraban: România are mult de lucrat pentru a echilibra balanța...

București, 28 martie 2023: Camera de Comerț și Industrie a României (CCIR) a organizat marți, 28 martie a.c., Forumul Economic România-Polonia, eveniment desfășurat în marja...

Consiliul Naţional al IMM-urilor din România a organizat “ROMANIA START-UP REVOLUTION.

Consiliul Naţional al IMM-urilor din România a organizat astăzi, 28 martie 2023, în cadrul Universității din Oradea un nou tip de eveniment intitulat “ROMANIA...
espressocafe.ro
nemira.ro
spot_img

video

spot_img
7,754FaniÎmi place
222AbonațiAbonați-vă

Abonează-te la newsletter

spot_img
spot_img

evenimente

spot_img

asociarii, patronate

spot_img