duminică, iunie 20, 2021
AcasăREVISTA ONLINEArticoleEximBank și Patronatul Român au încheiat un acord de colaborare

EximBank și Patronatul Român au încheiat un acord de colaborare

Bucureşti, 9 mai 2012  EximBank și Patronatul Român au încheiat un acord de colaborare menit să susțină activitatea curentă a întreprinzătorilor români pentru menținerea și crearea de noi locuri de muncă, dar și pentru derularea unor proiecte de investiții care să le asigure dezvoltare pe termen mediu și lung.

„EximBank își dorește să fie un partener viabil pentru mediul de afaceri şi, pentru că am identificat în organizațiile patronale unul dintre canalele cele mai eficiente în ceea ce priveşte informarea companiilor, am considerat că se impune intensificarea colaborării cu acestea. În urma semnării acordului cu Patronatul Român, membrii acestuia vor putea beneficia de un pachet de facilități care include atât consultanță financiar-bancară specifică, cât și oferte personalizate, în condiţii avantajoase. Sunt convins că având suportul patronatului, informaţiile despre modalităţile prin care banca poate susţine demersurile de dezvoltare ale firmelor vor ajunge mult mai uşor şi rapid la destinatari, iar societățile comerciale vor găsi împreună cu consultanții EximBank finanțările, garanțiile sau asigurările care li se potrivesc”, a spus Ionuț Costea, președintele EximBank.
EximBank este o instituţie specializată al cărui portofoliu de produse, axat pe cele trei direcţii de acţiune – finanţare, garantare şi asigurare, permite băncii să susţină activitatea şi dezvoltarea exportatorilor, a IMM-urilor şi a companiilor ce derulează proiecte în domenii prioritare pentru dezvoltarea economiei, în special a celor ce contribuie la absorbţia de fonduri europene.

”Patronatul Român, singura organizație patronală reprezentantivă la nivel național și pe 24 de ramuri ale economiei, are ca principal obiectiv promovarea sistemului de întreprindere privată şi economia de piaţă, singura care oferă cele mai mari şanse de creştere. Pentru că ne-am angajat să susținem prin mijloacele specifice activitatea membrilor noștri, considerăm că prin semnarea acestui acord de colaborare cu EximBank am mai făcut un pas înainte facilitându-le acestora accesul la instrumentele financiare necesare în activitatea lor”, a spus Gheorghe Naghiu, președintele Patronatului Român.

Încheierea acordului de colaborare cu Patronatul Român este parte a strategiei EximBank de promovare a produselor și serviciilor sale prin intermediul organizațiilor reprezentative pentru mediul de afaceri, până în prezent fiind încheiate protocoale similare cu majoritatea Camerelor de Comerț și Industrie din țară, cu Uniunea Camerelor de Comerţ şi Industrie Bilaterale din România, precum și cu Asociația Națională a Exportatorilor și Importatorilor.

spot_img
spot_img
promovare online:spot_img

Postari recente:

promovare online:spot_img
spot_img
3,525FaniÎmi place
5AbonațiAbonați-vă
spot_img

Recomandate:

Evenimente:

spot_img