duminică, iunie 4, 2023
AcasăFără categorie🟩Bursa de Valori București deschide ședința de miercuri cu majoritatea indicilor pe...

🟩Bursa de Valori București deschide ședința de miercuri cu majoritatea indicilor pe verde

La o ora de la deschiderea ședinței de tranzacționare la Bursa de Valori București majoritatea indicilor au fost pe verde:

Cea mai semnificativă depreciere de 0,32% a fost înregistrată de BET-AeRO, indice ce reflectă evoluția companiilor reprezentative de pe piața AeRO.

Indicele de referință al pieței locale de capital BET, ce reflectă evoluția celor mai tranzacționate companii de pe piața reglementată a BVB, exclusiv societățile de investiții financiare (SIF-uri) a crescut cu 0,14%.

BET Plus, indice ce include un număr variabil de societăți romanești listate pe piața reglementată a BVB care îndeplinesc criterii minime de selecție referitoare la lichiditate și capitalizarea bursieră ajustată cu free float, a înregistrat o apreciere de 0,15%.

BET-XT, indice ce reflectă evoluția preturilor celor mai tranzacționate 25 de companii de pe Piață Reglementată a BVB, s-a apreciat cu 0,14%.

BET-TR, indice ce reflectă atât evoluția preturilor companiilor componente, cât și dividendele oferite de acestea, a celor mai lichide societăți românești care îndeplinesc cele mai ridicate standarde calitative, listate pe piața reglementată a BVB, a a înregistrat o creștere de 0,13%.


Indicele celor 30 de societăți locale sau străine, listate pe piața reglementată a BVB, cu cea mai mare capitalizare bursieră ajustată, BET-BK a crescut cu 0,22%.

ROTX, indice dezvoltat de BVB împreună cu Bursa de Valori din Viena (Wiener Borse AG) care reflectă în timp real mișcarea acțiunilor ‘blue chip’ tranzacționate la Bursa de Valori București a înregistrat o depreciere de 0,02%.

Valoarea totală a tranzacțiilor a fost la un nivel foarte scăzut, de 4,08 milioane lei / 0,83.

Acțiunile Banca Transilvania au înregistrat o apreciere de 0,05%, preț mediu 19,61 lei, preț minim 19,60 lei, preț maxim 19,62 lei.
Acțiunile BRD – GROUPE SOCIETE GENERALE S.A au înregistrat o evoluție de 1,16%, preț mediu 12,18 lei, preț minim 12,12 lei, preț maxim 12,26 lei.
Acțiunile PATRIA BANK S.A. au înregistrat o depreciere de 4,19%, preț mediu 0,0870%, preț minim 0,0870%, preț maxim 0,0870%.
Acțiunile ERSTE GROUP BANK AG au înregistrat o depreciere de 0,53%, preț mediu 149,25 lei, preț minim 149,20 lei, preț maxim 150 lei.

BET-FI, indice ce reflectă evoluția societăților de investiții financiare (SIF-uri), s-a depreciat cu 0,14%.

BET-NG,  indicele companiilor din sectorul energetic, s-a apreciat cu 0,25%.

Sursa: https://bvb.ro/TradingAndStatistics/Trading/MarketsToday


Mihaela Aurelia Platon
Absolventa a Facultatii de Sociologie și Asistenţă Socială, Mihaela este pasionata de public speaking, strategii de marketing, infrastructura unei companii și afaceri.

🟥La închiderea ședinței de tranzacționare de vineri a acestei săptămâni, majoritatea...

Cea mai mare scădere, de 0,84%, a fost înregistrată de BET-BK, indice ce reflectă evoluția companiilor reprezentative de pe piața AeRO. Indicele de referință al...

🟥Bursa de Valori București închide ședința de miercuri majoritar pe roșu

Cea mai mare creștere, de 0,56%, a fost înregistrată de BETAeRO, indice ce reflectă evoluția companiilor reprezentative de pe piața AeRO. Indicele de referință al...

🟥Bursa de Valori București deschide pe roșu ședința de astăzi

La o ora de la deschiderea ședinței de tranzacționare la Bursa de Valori București majoritatea indicilor au fost pe roșu: Indicele de referință al pieței...

🟥Bursa de Valori București închide ședința de astăzi pe roșu

Cea mai mare scădere, de 1,04%, a fost înregistrată de BETAeRO, indice ce reflectă evoluția companiilor reprezentative de pe piața AeRO. Indicele de referință al...
espressocafe.ro
nemira.ro
spot_img

video

spot_img
7,775FaniÎmi place
222AbonațiAbonați-vă

Abonează-te la newsletter

spot_img
spot_img

evenimente

spot_img

asociarii, patronate

spot_img