duminică, iunie 4, 2023
AcasăFără categorie🟩Bursa de Valori București deschide cu indicii pe verde

🟩Bursa de Valori București deschide cu indicii pe verde

La o ora de la deschiderea ședinței de tranzacționare la Bursa de Valori București majoritatea indicilor au fost pe verde:

Cea mai semnificativă depreciere de 0,33% a fost înregistrată de BETAero, indice ce reflectă evoluția companiilor reprezentative de pe piața AeRO.

Indicele de referință al pieței locale de capital BET, ce reflectă evoluția celor mai tranzacționate companii de pe piața reglementată a BVB, exclusiv societățile de investiții financiare (SIF-uri) a crescut cu 0,04%.

Evoluția indicilor bursieri care iau în considerare lichiditatea:

BET Plus, indice ce include un număr variabil de societăți romanești listate pe piața reglementată a BVB care îndeplinesc criterii minime de selecție referitoare la lichiditate și capitalizarea bursieră ajustată cu free float, a înregistrat o apreciere de 0,05%.

BET-XT, indice ce reflectă evoluția preturilor celor mai tranzacționate 25 de companii de pe Piață Reglementată a BVB, s-a apreciat cu 0,01%.


Indicele celor 30 de societăți locale sau străine, listate pe piața reglementată a BVB, cu cea mai mare capitalizare bursieră ajustată, BET-BK a crescut cu 0,04%.

ROTX, dezvoltat de BVB împreună cu Bursa de Valori din Viena (Wiener Borse AG) care reflectă în timp real mișcarea acțiunilor ‘blue chip’ tranzacționate la Bursa de Valori București, a înregistrat o creștere de 0,10%.

Valoarea totală a tranzacțiilor a fost la un nivel foarte scăzut, de 4,33 milioane lei / 0,88  milioane euro, o valoare mai scăzută decât cea anterioară.

Acțiunile Banca Transilvania au înregistrat o creștere de 0,10%, preț mediu 19,70 lei, preț minim 19,68 lei, preț maxim 19,70 lei.
Acțiunile BRD – GROUPE SOCIETE GENERALE S.A. au înregistrat o apreciere de 1,41%, preț mediu 12,92 lei, preț minim 12,86 lei, preț maxim 12,98 lei.
Acțiunile PATRIA BANK au înregistrat o apreciere e 4,65%, preț mediu 0,0900 lei, preț minim 0,0900 lei, preț maxim 0,0900 lei.
Acțiunile ERSTE GROUP BANK AG au înregistrat o creștere de 0,32%, preț mediu 154,15lei, preț minim 153,40 lei, preț maxim 154,90 lei.

BET-FI, indice ce reflectă evoluția societăților de investiții financiare (SIF-uri), a scăzut cu 0,29%.

BET-NG, indicele companiilor din sectorul energetic, a înregistrat o crestere de 0,15%.

Sursa: https://bvb.ro/TradingAndStatistics/Trading/MarketsToday


Mihaela Aurelia Platon
Absolventa a Facultatii de Sociologie și Asistenţă Socială, Mihaela este pasionata de public speaking, strategii de marketing, infrastructura unei companii și afaceri.

🟥La închiderea ședinței de tranzacționare de vineri a acestei săptămâni, majoritatea...

Cea mai mare scădere, de 0,84%, a fost înregistrată de BET-BK, indice ce reflectă evoluția companiilor reprezentative de pe piața AeRO. Indicele de referință al...

🟥Bursa de Valori București închide ședința de miercuri majoritar pe roșu

Cea mai mare creștere, de 0,56%, a fost înregistrată de BETAeRO, indice ce reflectă evoluția companiilor reprezentative de pe piața AeRO. Indicele de referință al...

🟥Bursa de Valori București deschide pe roșu ședința de astăzi

La o ora de la deschiderea ședinței de tranzacționare la Bursa de Valori București majoritatea indicilor au fost pe roșu: Indicele de referință al pieței...

🟥Bursa de Valori București închide ședința de astăzi pe roșu

Cea mai mare scădere, de 1,04%, a fost înregistrată de BETAeRO, indice ce reflectă evoluția companiilor reprezentative de pe piața AeRO. Indicele de referință al...
espressocafe.ro
nemira.ro
spot_img

video

spot_img
7,775FaniÎmi place
222AbonațiAbonați-vă

Abonează-te la newsletter

spot_img
spot_img

evenimente

spot_img

asociarii, patronate

spot_img