mar╚Ťi, martie 21, 2023
Acas─âF─âr─â categorie­ččąBursa de Valori Bucure╚Öti deschide pe ro╚Öu ╚Öedin╚Ťa de tranzac╚Ťionare de ast─âzi

­ččąBursa de Valori Bucure╚Öti deschide pe ro╚Öu ╚Öedin╚Ťa de tranzac╚Ťionare de ast─âzi

La o ora de la deschiderea ╚Öedin╚Ťei de tranzac╚Ťionare la Bursa de Valori Bucure╚Öti to╚Ťi indicii au fost pe ro╚Öu:

Cea mai mare sc─âdere de 1,35% a fost ├«nregistrat─â de BETAeRO, indice ce reflect─â evolu╚Ťia companiilor reprezentative de pe pia╚Ťa AeRO.

Indicele de referin╚Ť─â al pie╚Ťei locale de capital BET, ce reflect─â evolu╚Ťia celor mai tranzac╚Ťionate companii de pe pia╚Ťa reglementat─â a BVB, exclusiv societ─â╚Ťile de investi╚Ťii financiare (SIF-uri) s-a depreciat cu 0,58%.

Evolu╚Ťia indicilor care iau ├«n considerare lichiditatea:

BET Plus, indice ce include un num─âr variabil de societ─â╚Ťi romane╚Öti listate pe pia╚Ťa reglementat─â a BVB care ├«ndeplinesc criterii minime de selec╚Ťie referitoare la lichiditate ╚Öi capitalizarea bursier─â ajustat─â cu free float, s-a depreciat cu 0,53%.

BET-XT, indice ce reflect─â evolu╚Ťia preturilor celor mai tranzac╚Ťionate 25 de companii de pe Pia╚Ť─â Reglementat─â a BVB, s-a depreciat cu 0,64%.

BET-TR, indice ce reflect─â at├ót evolu╚Ťia preturilor companiilor componente, c├ót ╚Öi dividendele oferite de acestea, a celor mai lichide societ─â╚Ťi rom├óne╚Öti care ├«ndeplinesc cele mai ridicate standarde calitative, listate pe pia╚Ťa reglementat─â a BVB a sc─âzut cu 0,58%.

BET-BK, indicele celor 30 de societ─â╚Ťi locale sau str─âine, listate pe pia╚Ťa reglementat─â a BVB, cu cea mai mare capitalizare bursier─â ajustat─â s-a depreciat cu 1,16%.

ROTX, dezvoltat de BVB ├«mpreun─â cu Bursa de Valori din Viena (Wiener Borse AG) care reflect─â ├«n timp real mi╚Öcarea ac╚Ťiunilor ÔÇśblue chipÔÇÖ tranzac╚Ťionate la Bursa de Valori Bucure╚Öti, a ├«nregistrat o sc─âdere de 0,57%.

Valoarea total─â a tranzac╚Ťiilor a fost de 12,67 milioane lei /2,58 milioane euro, o valoare mai crescut─â dec├ót cea anterioar─â.

Ac╚Ťiunile Banca Transilvania au ├«nregistrat o cre╚Ötere cu 0,21%, pre╚Ť mediu 19,22, pre╚Ť minim 19,20, pre╚Ť maxim 19,28.
Ac╚Ťiunile BRD ÔÇô GROUPE SOCIETE GENERALE S.A. au ├«nregistrat o depreciere de 1,38%, pre╚Ť mediu 12,92, pre╚Ť minim 12,82, pre╚Ť maxim 12,98.
Ac╚Ťiunile PATRIA BANK S.A. au ├«nregistrat o sc─âdere de 0,70%, pre╚Ť mediu 0,0848, pre╚Ť minim 0,0848, pre╚Ť maxim 0,0848.
Ac╚Ťiunile ERSTE GROUP BANK AG au ├«nregistrat o depreciere de 4,52%, pre╚Ť mediu 163,20 pre╚Ť minim 160,40, pre╚Ť maxim 169,30.

BET-FI, indice ce reflect─â evolu╚Ťia societ─â╚Ťilor de investi╚Ťii financiare (SIF-uri) s-a depreciat cu 0,25%.

BET-NG, indicele companiilor din sectorul energetic s-a depreciat cu 1,12%.


Mihaela Aurelia Platon
Absolventa a Facultatii de Sociologie și Asistenţă Socială, Mihaela este pasionata de public speaking, strategii de marketing, infrastructura unei companii și afaceri.

Revista Presei

╚śtiri relevante ├«n┬áclubantreprenor.ro Studiu RE/MAX Rom├ónia: 60% dintre rom├ónii care au achizi╚Ťionat locuin╚Ťe anul trecut au folosit venituri proprii RE/MAX Rom├ónia, parte a liderului mondial ├«n...

­ččęBursa de Valori Bucure╚Öti deschide ╚Öedin╚Ťa de mar╚Ťi cu majoritatea indicilor...

La o ora de la deschiderea ╚Öedin╚Ťei de tranzac╚Ťionare la Bursa de Valori Bucure╚Öti majoritatea indicilor au fost pe verde: Cea mai semnificativ─â cre╚Ötere de...

Revista Presei

╚śtiri relevante ├«n┬áclubantreprenor.ro Studiu VELUX: Peste 70% dintre rom├óni spun c─â starea de spirit le este ├«mbun─â╚Ťit─â de prezen╚Ťa luminii naturale ├«n locuin╚Ťe Ast─âzi, mai mult...

­ččąBursa de Valori Bucure╚Öti deschide ╚Öedin╚Ťa de azi pe ro╚Öu

La o ora de la deschiderea ╚Öedin╚Ťei de tranzac╚Ťionare la Bursa de Valori Bucure╚Öti to╚Ťi indicii au fost pe ro╚Öu: Cea mai semnificativ─â sc─âdere de...
espressocafe.ro
nemira.ro
spot_img

video

spot_img
7,749FaniÎmi place
222Abona╚ŤiAbona╚Ťi-v─â

Aboneaz─â-te la newsletter

spot_img
spot_img

evenimente

spot_img

asociarii, patronate

spot_img