joi, noiembrie 30, 2023
AcasăVideo🎥 RO business storytelling: public speaking

🎥 RO business storytelling: public speaking

🎥 RO business storytelling: public speaking
🎤 Invitați: Lucreția Nicolaescu, Legal Manager Engie România, facilitator comunicare nonviolentă; Alexandru Agarici – Fondator „Vocea ta autentică” & Happy Free Kids

Cuvinte cheie: Administrare, comunicare, piață, factori de diferențiere.

”Pe de altă parte daca este să vorbim și despre ceea ce înseamnă businessul de Public Speaking, e un business foarte interesant de studiat pentru că trăim într-o cultură căreia îi lipseste apetitul comunicării.”

Alexandru Agarici

”Unde am întâmpinat dificultăți și aici discutăm despre partea de formare a echipei sunt reprezentate de formarea oamenilor care să fie dedicați să rămână alături de tine în tot procesul acesta și să-și doreascp sp crească.”

Lucreția Nicolaescu


Alexandru Agarici
Activitatea actuală de training și coaching de comunicare folosesc metoda de Expresivitate a Vorbirii. Această metodă este rezultatul unei experiențe cumulate de pedagogie și scenă, experiență ce a început în anii 1990-1993.
Din 1992 am predat studenților la actorie tehnici de comunicare la catedra de Vorbire și Canto de la UNATC. În anul 2000, activitatea universitară a fost schimbată cu cea corporate cu workshop-uri, team building-uri și sesiuni individuale de public speaking.
Experiența de scenă dramatică și lirică de peste 25 de ani, dar și activitatea de radio/tv, MC sau voice over mi-au oferit posibilitatea de a verifica eu însumi valabilitatea teoriilor și tehnicilor predate.
Din 2015 m-am dedicat în exclusivitatea dezvoltării acestei metode și a unei echipe care să o poată oferi tuturor clienților, copiilor și tinerilor, clienților open sau corporate, tuturor celor ce au nevoie de antrenament în comunicare.
În prezent, metoda de Expresivitate a Vorbirii oferă training și coaching vorbitorilor profesioniști prin tehnici de respirație, voce, dicție, semantică, conceperea discursului, mișcare și postură, dar și suport teoretic ce clarifică valorile, obiectivele, conceptele și axiomele comunicării. Această metodă oferă elemente practice imediate, repere clare și antrenament eficient cu rezultate consistente și de durată.

 

😎 Host: Cezar Iulian Armașu, Director Revista Patronatului Român ;
🎬Producător: Mădălina Samoilă & Revista Patronatului Român;
📌 Emisiune susținută de: Appraisal & Valuation, indice bursier APP, https://nairomania.ro/ 👉 vezi mai multe:
🎥 canal video online: https://revistapatronatuluiroman.ro/category/video/
📽 playlist: RO Business Storytelling
📨 email: redactia@revistapatronatuluiroman.ro
📞 contact: +4075-422-8854


Ministrul Mircea Fechet a participat la evenimentul de lansare a Sistemului...

Ministrul mediului, apelor și pădurilor, Mircea Fechet, a participat astăzi la evenimentul de lansare a Sistemului Garanție-Returnare (SGR), care a avut loc la un...

Despre “Ascensiunea în mediul de business prin UPSKILLING și RESKILLING”, cu...

Joi, 7 decembrie 2023, în intervalul orar 09.00 – 10.00 am,  Aura Icodin, Fondator & CEO A_BEST și Loreda Dragomir, Permanent Placement Director, Adecco...
spot_img
spot_img
spot_img

video

spot_img
7,827FaniÎmi place
290AbonațiAbonați-vă
spot_img

Abonează-te la newsletter

spot_img

evenimente